- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
Geçmiş olsun canımEşim duyunca Adıyamana geldi eniştemin arabasi ile ablamlar annem babam yeğenlerim Diyarbakır'a döndük.memleketimi o şekilde bırakıp gitmek o kadar acıydı ki.eerkek kardeşim eniştem geri döndüler yardım için.
Canimmm çok üzüldümÇok kayıp yaşadık cook.hala herkese ulaşamadık.gencecik halamin oğlu karısı 1 yaşındaki minnoş kuzusu kızı ve kaynı vefat etti.o binadan kimse sağ çıkamadı.benim okulumda çalışan çok samimi Adıyamanli arkadaşm ailesiyle beraber gitti yeşil gözlü güzel kalpli melek Arkadaşm daha 25 yaşlarında ing öğretmeni .ilk atama yeri bizim okuldu.gencecikti netedeyse haftada bir gün toplanirdik 6 arkadaş.grubumuzun cicegiydi nesesiydi .tek bekarimizdi.benim aile bireymden farkszdi.en son karne gününde buluşup kahve içtik meğer son görüşümüzmüs.
Başınız sağolsun bengisu allah rahmet eylesin hem akrabalara hem arkadaşınaÇok kayıp yaşadık cook.hala herkese ulaşamadık.gencecik halamin oğlu karısı 1 yaşındaki minnoş kuzusu kızı ve kaynı vefat etti.o binadan kimse sağ çıkamadı.benim okulumda çalışan çok samimi Adıyamanli arkadaşm ailesiyle beraber gitti yeşil gözlü güzel kalpli melek Arkadaşm daha 25 yaşlarında ing öğretmeni .ilk atama yeri bizim okuldu.gencecikti netedeyse haftada bir gün toplanirdik 6 arkadaş.grubumuzun cicegiydi nesesiydi .tek bekarimizdi.benim aile bireymden farkszdi.en son karne gününde buluşup kahve içtik meğer son görüşümüzmüs.
instagramda dini bir sayfa yayınlamıştı. yalnız esmaların çok farklı anlamları var.Camı toplanma yeri birleşme alanı gibi vasi genişlik anlamin da keşke kendi konu açsa hiç duymadım bilemedim bonuscum
Allah rahmet eylesin Allah size sabır versin çok çok üzgünümÇok kayıp yaşadık cook.hala herkese ulaşamadık.gencecik halamin oğlu karısı 1 yaşındaki minnoş kuzusu kızı ve kaynı vefat etti.o binadan kimse sağ çıkamadı.benim okulumda çalışan çok samimi Adıyamanli arkadaşm ailesiyle beraber gitti yeşil gözlü güzel kalpli melek Arkadaşm daha 25 yaşlarında ing öğretmeni .ilk atama yeri bizim okuldu.gencecikti netedeyse haftada bir gün toplanirdik 6 arkadaş.grubumuzun cicegiydi nesesiydi .tek bekarimizdi.benim aile bireymden farkszdi.en son karne gününde buluşup kahve içtik meğer son görüşümüzmüs.
Öyle deme iyiki almışım dediklerim oldu. Hepsi beni beklemiyormus. Meğer sahipleri varmış onları beklemişlerindirimlerde yakaladıkça güzel bir takım şeyler alıyordum. mutfak eşyası olur, başka birşey olur. ıvır zıvır vs. tabi fazla olduğundan paketli olarak dolaplarda duruyordu. dedim saçmalama çıkart ortaya. diğer fazlalıkları ayırdım. bunları koydum yerlerine. insanoğlu olarak gözümüz ne kadar açmış gerçekten. oysa Allah kullanmayı nasip etsin. alıp saklamak çok anlamsız. sonra kullanırım diyoruz. sonra var mı acaba düşünmüyoruz
Herşeyi yiyorumherkesin enerjisi gitti bu üzüntülü olaydan sonra. beslenmeniz nasıl kızlar? aman sakın salmayın.