- 11 Nisan 2007
- 83.390
- 484.084
Bilmiyoruz. İletişim çok zor.Rabbim yardımcısı olsun hayatta mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyoruz. İletişim çok zor.Rabbim yardımcısı olsun hayatta mı acaba?
o Kıbrısta yaşıyor değil mi hala?Bilmiyoruz. İletişim çok zor.
Kızlar tek tek okuyamıyorum beni anlayın ne kafam yerinde ne bedenim şimdi korşehirde dinleme kararı aldık az kaldı bu gece ordayız yarın toparlanacağızEfser canım çok geçmiş olsun. iyi misiniz?
çok şükür. iyi olsunlar daKızlar tek tek okuyamıyorum beni anlayın ne kafam yerinde ne bedenim şimdi korşehirde dinleme kararı aldık az kaldı bu gece ordayız yarın toparlanacağız
Efser az önce yazdı cnm
kızlar özellikle deprem bölgesinde olanlara da yayın. göçük altındakiler için Allahın Ya Camiu Ya Vasiu isimleriyle dua edilmesi gerekiyormuş. bu iki ismi peşpeşe okuyun, okusunlar... Camiu yıkıntının içinden geçer, Vasiu alan taraması yapar. Vasiu vesile demekmiş.
Camı toplanma yeri birleşme alanı gibi vasi genişlik anlamin da keşke kendi konu açsa hiç duymadım bilemedim bonuscumMssPARE Nego Lna16 Tiniminimavihanim PiXiEE kızlar arkadaşımız bu esmaları paylaşmış bilginiz var mı?
Benim bilgim yok canımMssPARE Nego Lna16 Tiniminimavihanim PiXiEE kızlar arkadaşımız bu esmaları paylaşmış bilginiz var mı?
Bende bakıcam şimdi esmaların anlamına.Camı toplanma yeri birleşme alanı gibi vasi genişlik anlamin da keşke kendi konu açsa hiç duymadım bilemedim bonuscum
Allah razı olsun canmH Hasretimm123 çok geçmiş olsun sizlere de
Kızlar çok şükür hayattaymAhh bengisu nasıl unuttum ben onu yok ya o taraftaydı dimi çok üzgünüm
Kızlar çok şükür hayattaym