Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ad soyadına göre tanıdıklarınızın hangi hastanede olduklarını sorgulatacağınız bir web site yayınladı. Kayıtları varsa tanıdıklarınızın hastane kaydını bulabiliyorsunuz, lütfen olabildiğince yayalım. 🙏🏻🙏🏻
pra.4lphasoftware.com

kızlar özellikle deprem bölgesinde olanlara da yayın. göçük altındakiler için Allahın Ya Camiu Ya Vasiu isimleriyle dua edilmesi gerekiyormuş. bu iki ismi peşpeşe okuyun, okusunlar... Camiu yıkıntının içinden geçer, Vasiu alan taraması yapar. Vasiu vesile demekmiş.

Hayırlı akşamlar. bengisu022 bengisu022 nin Adıyaman'da olduğunu bilmiyordum bende inşallah iyidir. O bölgede çok tanıdığım yok birkac tanıdığım vardı burdan tanıştığım onlarda iyiydi çok şükür. Allah herkese yardım etsin çok zor günler geçiriyoruz

kızlar özellikle deprem bölgesinde olanlara da yayın. göçük altındakiler için Allahın Ya Camiu Ya Vasiu isimleriyle dua edilmesi gerekiyormuş. bu iki ismi peşpeşe okuyun, okusunlar... Camiu yıkıntının içinden geçer, Vasiu alan taraması yapar. Vasiu vesile demekmiş.

MssPARE MssPARE Nego Nego Lna16 Lna16 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim PiXiEE PiXiEE kızlar arkadaşımız bu esmaları paylaşmış bilginiz var mı?

Beni merak etmişsiniz çok duygulandım gerçekten.cok büyük bir felaket yaşadık.deprem gecesi annemlerdeydim. Bizim bina çok hasar görmemişti ama çok çok büyük ve uzun süren bir depremdi.ailemle dışarı çıktığımızda olayın şokuyla Enkazlari gördüm yardım çığlıkları çocukların sesleri

Ara ara ablamın müstakil evine sığındık
Ama çoğunlukla dışarda geçirdik geceyi.her taraf yıkılan binalar insanların aile bireylerinin başında çaresizce ağlamaları ağıtları.yan sitemde 3 blok yerle bir oldu oradan ,15 saat sonra ayrıldım ama 5 10 kişi dışında arama yapan yoktu sadece aile sahipleri arama yapıyordu..ve sürekli çok çok şiddetli sayisisza deprem gördük.

X