Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Seçiilllllll ıyı kı dogdunnn pastadan yerken bizlerii de düşünnn Allah saglık uzun omurler versınnn kusura bakmayın kızlar anca gırebıldım foruma herkese de ıyı aksamlar......[/QUOTE]

tatlım çok tşk ederim ama pastadan sadece 2 lokma yedim dolapta ve aklım ondaa ama yemicem:):):)

3.gif

bonuscuğum çok tşk ederim benim için uğraş vermişsiniz çok saol:):):)

kızlarrrrr bugün için hep 2 rakamlılar görmek istedim bilmiyom neden 2 rakamları göremedim ama çok yakşaltım bakalım cumaya ne olucak süpriz yapabilecekmiyim sizlereeeee

cimcimem artık beraber tepinicez o alette:):):)(beraber tepinicez derken bende de var aynısından kim fazla tepindi anlamında:)

Son düzenleme:
kızlarrrrr bugün için hep 2 rakamlılar görmek istedim bilmiyom neden 2 rakamları göremedim ama çok yakşaltım bakalım cumaya ne olucak süpriz yapabilecekmiyim sizlereeeee

cimcimem artık beraber tepinicez o alette:):):)

İNŞALLAH SECİLCİM MERAKLA BEKLİYORUM..VE SANA KENDİMDENDE ÇOK İNANIYORUM..
LÜTFEN BAŞARI ÖYKÜNDE BENİDE İSMEN GEÇİR ....yararım yok pek ama yanındayım nede olsa kaydirigubbakcemile2

İNŞALLAH SECİLCİM MERAKLA BEKLİYORUM..VE SANA KENDİMDENDE ÇOK İNANIYORUM..
LÜTFEN BAŞARI ÖYKÜNDE BENİDE İSMEN GEÇİR ....yararım yok pek ama yanındayım nede olsa kaydirigubbakcemile2

başarı öykümde burdaki herkesin ismi geçmeli tatlım neden dersn sizler olmasaydınız ben şuan dolaptaki pastayı çoktan mideme indirmiş olurdum:):):):) ama şimdi yesem cimcime alır eline merdaneyiii buse dersen artık saçımımı yolar bilmiyom:):):) sen daha sakinsin bana kıyamazsın sanırım:):) eee arada aşkım var tabi:):):) bana inanman beni çok mutlu etti çok saol:):) bende sana inanyorummmmm mekik çekmeye başladın yaaaaa kesin yaza göbek kalmayacak sende:):):1hug:

cimcimem artık beraber tepinicez o alette:):):)(beraber tepinicez derken bende de var aynısından kim fazla tepindi anlamında:)
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

cimcimem artık beraber tepinicez o alette:):):)

ayy inşallah canım benim yaw valla kendime bakıyom nasıl vercem diye bide sizi ve çabanızı görüyom gurur duyuyorum sizlerle gerçekten sizin gibi olcam bende :1shok: anaaaaaaaam kilo olarak değil ama çaba olarak :1shok: duam tersine tepiyormuş siz aşağıya ben yukarı üçlü rakamlara :1shok: anaaaaaam yeterince tombiğim Allahım kilo vermek istiyom :Saruboceq: küçük bir not benim gibi üçlü rakamları görmek istemeyenler ikide birde AYYY BEN BU İŞİ YAPAMICAM HEP KİLOLU KALCAM BEN ZAYIFLAYAMICAM senağlama diye dövünmesinle:jeyyar:

başarı öykümde burdaki herkesin ismi geçmeli tatlım neden dersn sizler olmasaydınız ben şuan dolaptaki pastayı çoktan mideme indirmiş olurdum:):):):) ama şimdi yesem cimcime alır eline merdaneyiii buse dersen artık saçımımı yolar bilmiyom:):):) sen daha sakinsin bana kıyamazsın sanırım:):) eee arada aşkım var tabi:):):) bana inanman beni çok mutlu etti çok saol:):) bende sana inanyorummmmm mekik çekmeye başladın yaaaaa kesin yaza göbek kalmayacak sende:):):1hug:

hakkaten ben kıyamam sana Şeniz
kaynanan olunca göstercem tüm maharetimi kötükedihüso kaydirigubbakcemile
:mymeka: kaydirigubbakcemile3

yaa seçilcim varya sen bu azimle değil yaza incelmek yanında birde Evereste tırmanırsın bea kaydirigubbakcemile3 yürrü bea kim tutar seni destek ekibin yanında nasıl olsa yerimsenibenbizim idolümüzsün canımmm :asigim:

yaa kızlar doğum kontrol hapını sormuştum ama kimse cevao vermedi tavsiyelerde bulunacak kimse yokmu senağlama napiim ben şimdi yaff

ayy inşallah canım benim yaw valla kendime bakıyom nasıl vercem diye bide sizi ve çabanızı görüyom gurur duyuyorum sizlerle gerçekten sizin gibi olcam bende :1shok: anaaaaaaaam kilo olarak değil ama çaba olarak :1shok: duam tersine tepiyormuş siz aşağıya ben yukarı üçlü rakamlara :1shok: anaaaaaam yeterince tombiğim Allahım kilo vermek istiyom :Saruboceq: küçük bir not benim gibi üçlü rakamları görmek istemeyenler ikide birde AYYY BEN BU İŞİ YAPAMICAM HEP KİLOLU KALCAM BEN ZAYIFLAYAMICAM senağlama diye dövünmesinle:jeyyar:

tatlım aman ikkat edin pes etmeyin valla çok zor oluyor yerken güzel oluyorda ben ince bir dilim pastadan bile yemeği düşündüğümde yaptıklarım aklıma geldi ve onu nasıl erfiteceğim nedense kumpirde falan acımıyomda pastada affım yok kendime:KK70::KK70: pekte tatlı ile aram yok ondan olsa gerek 3 rakamlılara çıkmamak senin elinde tatlım :):)

hakkaten ben kıyamam sana Şeniz
kaynanan olunca göstercem tüm maharetimi kötükedihüso kaydirigubbakcemile
:mymeka: kaydirigubbakcemile3

:):):):):):) vayyyyyyyyyy demek öyle:p:p:p
sen bana kıyamazsın güzelimmmmmmm:):):):teytey:

yaa kızlar doğum kontrol hapını sormuştum ama kimse cevao vermedi tavsiyelerde bulunacak kimse yokmu senağlama napiim ben şimdi yaff

tatlım sen bana bilgilendirici demiştin ama ben bundan hiç anlamam kullanmadığım için:):):)delikafadulden

Anam anam anam benim tayfa burdaymış :emir_bebek:Nabersiniz millet???

Seçilim iyiki varsın, iyiyki doğmuşsun ve iyiki seni tanımışım doğum günün kutlu olsun canım benim. Bu arada pastadan yersen doğum günü çocuğu falan demem yolarım saçınıkaydirigubbakcemile

Toprimmm sen naparsın be yaw?? Tursari ?? Anlatın bakem....

Aaaaaa noluyo ya ben gelince kaçıyo millet ixsir bu sefer saçını yolmıcam kafanı kırıcam kızım yaaa... :eek:klava:KK70:ünde ben geldim yazılanları okurken kaçtın,bugünde cevap yazana kadar kaçtın yandın sen....

Bana bakın 100 e kadar sayıyom kimse yazmazsa kaçıyom ona göre 1,2,3,4,5,6,7,8,9...............

Aaaaaa noluyo ya ben gelince kaçıyo millet ixsir bu sefer saçını yolmıcam kafanı kırıcam kızım yaaa... :eek:klava:KK70:ünde ben geldim yazılanları okurken kaçtın,bugünde cevap yazana kadar kaçtın yandın sen....

ne bilim anam geldini .ahanda geldim hemen gitmişin..bak zaten seni yakaladım derken hem diyeti bozdun hem vermişin ..yine bana tozunu yutturuyon.arkanda dilim dışarda soluyarak koşuyorum be yaa kafamçokkarıştı

Bana bakın 100 e kadar sayıyom kimse yazmazsa kaçıyom ona göre 1,2,3,4,5,6,7,8,9...............
kız yüzü beklemeden gittin dimiiii sen var ya sen bu topiği yakar diye valla hemen geldimdim :kızgın:

86 olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızıyom amaaaaaaaaaaaaaaaa:eek:klava:

tatlım sen bana bilgilendirici demiştin ama ben bundan hiç anlamam kullanmadığım için:):):)delikafadulden

valla güleşimi getirdin kaydirigubbakcemile3
bilgilendiriciysen herşeyden anlıycan yok öle:nazar:
bu arada valla 12 yıllık evli biri olarak bende hiç anlamam
hiç işim olmmadı o hapla naniknanik

aloooooooooooooooooooo
burdayız kızzzz delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

ne bilim anam geldini .ahanda geldim hemen gitmişin..bak zaten seni yakaladım derken hem diyeti bozdun hem vermişin ..yine bana tozunu yutturuyon.arkanda dilim dışarda soluyarak koşuyorum be yaa kafamçokkarıştı

kız yüzü beklemeden gittin dimiiii sen var ya sen bu topiği yakar diye valla hemen geldimdim :kızgın:

Hele şükür be hele şükürrr............... Yakacaktım valla topiği, nasıl olsa kalori yakıyom bide topiği yakarım çokmu...

İyi şimdi ben gidiyom şaka şaka kız vücudumu kandırdım ben :roflol:Yani kandırmışım haberim yok kaydirigubbakcemile3 Elimde olmadan yedim yedim sonrada bir ani karala kendimi cezalandırdım valla 81,5 gördüm iki gündür cumaya 80 olsam bari yaaa...

X