Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ewet cimciime teşekkürler cnm herpimizin herkesin kutlu olsun bu ara benim oglumunda dogum günü aynı zamanda ne şanslı çocuk dimi

bana kocaman bi canlı çiçek geldi kızlar internetten adına baktım ANTHURİUM muşş çok güzel ama akşamada bişiler bekliyorum amaa hehehe kısmett bakalım ( begendigim bi yüzük vardı belkim gelirr)

ewet cimciime teşekkürler cnm herpimizin herkesin kutlu olsun bu ara benim oglumunda dogum günü aynı zamanda ne şanslı çocuk dimi

bana kocaman bi canlı çiçek geldi kızlar internetten adına baktım ANTHURİUM muşş çok güzel ama akşamada bişiler bekliyorum amaa hehehe kısmett bakalım ( begendigim bi yüzük vardı belkim gelirr)

o zaman oğluşunu öp benim için..eşinde çok nazikmiş.bakalım benimki napıcak

günaydin herkezlere ben daha yeni yeni kahvalti yapiyorummirmirmirmir bir tost peyaz peynir (kibrit kutusu kadar) 4 zeytin cay sekersiz.

selam kizlar?

huzun bir kilo mu vermissin canimcim?

bu arada hepinizin sevgililer gunu kutlu olsun. a.s.

slm kızlar ben geldim .. ayarı fazla kaçırdım sanırımm

patates salatası
bulgur plavı
yalancı tavuk gögsü
3 tane pogaçaa

özr dilerim akşam sadece salata yicem ve sporumu yapıcam telafi ederim umarımm

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır kadınlar klübünü ilgiyle takip ediyordum ama hiç üye olma fırsatım olmamıştı. Ama artık aranızdayım ve bu gruptada olduğuma göre derdim bellidir değil mi? deneyimlerimi sizlerle ilerleyen günlerde paylaşmayı isterim sevgiyle kalın..:enbuyukkk:

herbalım hoşgeldin..nasılsın canım:1hug:

bugün sevgililer günü arkadaşlar abartmadan accık kaçamak yapabiliriz.gerçi ben daha yapmadım ama akşam yapabilirim.yarın yürüyerek telafi ederim inşallah.yağmurun azizliğine uğramazsam:)

citolcüm sen biraz abartmışsın ama akşam ve yarın telafi edersin inşallah.hihoyyyt

elif sende hoşgeldin aramızaa.s.

bende akşam için eşime güzel bi sofra hazırlıyorum.ama sevdiğim şeyleri yopmıyorum özellikle.gece menümü tam olarak yazarım.bakalım ne kadar kaçırmışımfisfisfisCADIARZU

kızlar ben saat 6 gibi 20 dkka yürüdüm 7 gibi yarım simit ve bir dilim üçgen peynir yedim
sonra bir elma bir havuç şimdide yatmadan süt gece boyu kan şekerini düzenliyomuş yatmadan içilen süt
hadi nerdesinizzzmirmirmirmir

Çitol çok güzel bir başarı öyküsüymüş teşekkürler paylaştığın için okumamıştım çünkü ve çok etkilendim.Bizde görürmüyüzki o günleri... Tek iş beyinde bitiyor aslında gerisi fasa fiso.İrade ve sabır bu kadar aslında.

Son düzenleme:
kıslaaaaaaaaaar.ancak gelebildim.eşimle film seyrettik.hemen menümü yazayım

sabah 2 dilim ekmek beyaz peynir ve domates
öğlen yarım kase yoğurt,2 kaşık pilav
akşam abarttım biraz ama acısını çekiyorum hala.midem çok kötü
akşam 5 ızgara köfte,brokoli salatası,yağzız biber kavurma,2 kaşık patates püresi...

midem bu kadar rahatsız olduğuna göre küçülmüşhihoyyyt

ayy cimcimecim sen buna abartmak mi diyorsun. bence iyi gidiyoruz kizlar yaa.

ayni seyi ben de yasiyorum. midemiz kuculuyor galiba.

haa citol cum ben de yurudum bu aksam. 35 dakika yuksek tempoda , tam 220 kalori yakmisim...

hadi bakalim. cumaya ilerliyoruz, kilolara bay bay diyoruz.

evet canim bir kilo vermisim :çok üzgünüm: saol canim seninde sevgililer günün kutlu olsun

eee canimcim niye sevinmiyoz. yoksa kilo vermek seni uzdu mu ayol?

seni tebrik ediyorum huzunum a.s. :nazar:, bu cok guzel bir haber. bak sen bir donemeci gectin. sirada 115 var. haydi gorelim snei huzun.. :lepi:

herkese günaydın.. nasılsınız görüşmeyeli. ben hafta sonları pek uğrayamıyorum buralara.. hafta içi de genelde mesai saatlerinde takılıyorum. ama ben gerçekten motive olmaya başladım sanırım.. dün akşam misafirlerim vardı. onlara bir sürü şey ikram ettim. ben sadece çay içtim.. onlar gidince de 1 bardak süt ve 1 muz yedim çok mutluyum. ayrıca sabahları terleme eşofmanı ilede 45 dk yürüyüşe de başladım. inşallah haftada 1 er kilo verebilsem önümde 6 hafta var 6 kilo eder valla.

rubi sende kendine kilo cizelgesi yapsana kızlar herkesin olsun ki neymiş kilomuz ne kadar vermişiz daha rahat görelim dimii..

günaydınlarrr bu ara
kibrit kutusu peynir
iki dilim kepek ekmek ( kalorisi %25 azaltılmış uno layt ekmek yeni geldi bu)
3-4 dilimli sucuklu yumurta
bir bardak çay ( şekere batırıp çıkardım kaşıgı önceden bir veya tek şekerliiçerdim)
bir iki dilim domates

kıslar sabahları yetiyo bana öncede kahvaltıda yarımekmekten fazla( bazen bir ekmege yakın) somun yerdim ama yeni alınan fırından çıkmış çıtır çıtır ekmekk yeniyodu be kızlar ama şimdi inanın hiç gözüm yokk akşam eşim cips almışş onlardanda yemedim hiç yemeyide düşünmüyorum baya ilerleme var bendee

aslında neydi biliyomusunuz ben sürekli yiyor ve akabindede sürekli kilo alıyodum sonrada kilo alıyorum veremiyorum diye depresyona grip hayatımı kendime eşime zehir ediyodumm hareketsiz yaşam sürekli bişeyler atıştırmakk inşallah düzeliyorum kızlarr
bide bende şu var hiç bir şeye aldırış etmiyorum kim ne derse desin diyorumki ya çok iştahlıyım yiyorum eşimde beni böle seviyo deyip susturuyodum herkesii sadece bir alışverişe çıktıgımda begendigim şeylerin bana olmamasıı vee elimizdeki en büyük beden bu malesef sözüü ( yaklaşık 52- 54 beden giyiyorum) o zamanlar gerçekle yüzyüze geliyordumm

dünde kendime bir tunik aldım kaydirigubbakcemile5 diyete başladımya kendime güveniyorumya ödüllendirdim kendimi..

haydin bacılarım nerdesinizz her gün bu soruyu soruyorum yaa ilgilenin lütfen topigimzlee

kızlar şimdi 3 çatal yaş pasta yedim

birazdanda yarım simitle kibrit kutusu peynir yicem çay demliyorumm

bugun vakit nasıl geçti anlamadım eşim ewde olunca hem iki de halı sildim enerji harcamış oldumm

daha kimse yok :kızgın:

eee canimcim niye sevinmiyoz. yoksa kilo vermek seni uzdu mu ayol?

seni tebrik ediyorum huzunum a.s. :nazar:, bu cok guzel bir haber. bak sen bir donemeci gectin. sirada 115 var. haydi gorelim snei huzun.. :lepi:

seviniyorum ama ben iki kilo gider diye hesap etmistim hayal kirikligi oldu benim icin ama pes etmek yok tam gaz devam

X