Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam Kizlar,
naber?
ya ben size birsey sormak istiyorum. Siz nasil bir Diyet programi uyguluyorsunuz? Herkez kendi mi yapiyor yoksa hep beraber ayni Diyet planinimi uyguluyorsunuz? Peki sizden biri hic Lahana Kapsülünü denedimi??? Bi ise yariyormu gercekten??? Nadide Sultan onla zayiflamis ya (güya???)?
tusari nbr cnm gecdimi istahin
offffffffff kimse yokmu yaw ben gelince kimse yazmiyor:dilcikar:
benn varımmmm merhabaaa :)
Aşkıtocum topıctekı resım bana ait :)) tombıs tombış yanaklı :))) nasılsınnn Allah bana da nasıp etsın butun annelık topıclerıne girecegım PP bı zayıflasam
ama burası benım ıcın guc kaynagı oldu ınanın herkese tesekkur ederımmmm herkeseee kk kolıkler dıe yenı bır mı acsak ne :)
cok mutluyum .. inanilmaz bir sevinc var icimde..
yatakta yatiyorum .. kucagimda bilgisayar.. gögüsümün üstünde güc bela cigneyip zar zor yuttugum patates salatam.. ama kalkip oynayasim geliyor niyekine :uhm:
blacksiya canim yha senin avatardaki zilli kim :) ayrica bende mutluyum aranizda olabildigim icin bebisim ..
KKkolik oldum ben :))))))) hos gerci sabit ugradigim 2 topic var . biri burasi birde temmuz anneleri geyik topigi .. kapimiz herkeze acik kizlar beklerim .. 24 saat geyik var :) http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...-icimi-geyik-muhabbeti-buyrun-kizlar-169.html
[/Qgecmis olsun önce ama kilolari verdigin icinde sevindim insallah hepimiz veririz kilolarimizi sen gibi
benn varımmmm merhabaaa :)
Aşkıtocum topıctekı resım bana ait :)) tombıs tombış yanaklı :))) nasılsınnn Allah bana da nasıp etsın butun annelık topıclerıne girecegım PP bı zayıflasam
ama burası benım ıcın guc kaynagı oldu ınanın herkese tesekkur ederımmmm herkeseee kk kolıkler dıe yenı bır mı acsak ne :)
Çok şeker görünüyon resimde kız şakkıdı Siz bilmezsiniz kızlar ama aşkito bilir öncede ana sayfada bi sohbetimiz vardı bu bonus ne paylaşım rekoru kırmıştır orda beaa laelaelaelaelae
:dance:MUTLUYUZ NİCKİNİ cookk sefdimm ben esımın adı da Mutlu :))
canım inş. beraber kg verırız gercı ben olum orucu yapıcam son ıkı gun :)) cuma ya tartım varrrr bakalım kac cıkıcak
bu arada sizi ilgilendırı mı bılmem ama benım ıcın sevınc kaynagı olan bı haber paylaşmak istiyorum BELIM ARTIK AGRIMIYORRR hayatımın 7 yılını acılar ıcınde gecırdım ama sımdı hıc agrımıo denecek kadar azzz
kız sen aştın kendini yürüdün mü bugün bakiim
:dance:MUTLUYUZ NİCKİNİ cookk sefdimm ben esımın adı da Mutlu :))
canım inş. beraber kg verırız gercı ben olum orucu yapıcam son ıkı gun :)) cuma ya tartım varrrr bakalım kac cıkıcak
bu arada sizi ilgilendırı mı bılmem ama benım ıcın sevınc kaynagı olan bı haber paylaşmak istiyorum BELIM ARTIK AGRIMIYORRR hayatımın 7 yılını acılar ıcınde gecırdım ama sımdı hıc agrımıo denecek kadar azzz
Arım balım peteğim cimcimem delikafadulden yürüdüm valla yemekten önce bir saatdelikafadulden sıkılıyodum yürürken kitap okuyom şimdi nasıl geçti zeman anlamadım kitap biraz fazla sürükleyici
blacksiya nasil gecti agrin ? ameliyat mi fizik tedavimi cnm?
cok sevindim adina.. gercekten cok kötü bel agrisi