Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aşkıtoo gecmıs olsun gerı dondugune çok sevındımmm

Seçiilllllll ıyı kı dogdunnn pastadan yerken bizlerii de düşünnn Allah saglık uzun omurler versınnn kusura bakmayın kızlar anca gırebıldım foruma herkese de ıyı aksamlar......

Selam Kizlar,

naber?
ya ben size birsey sormak istiyorum. Siz nasil bir Diyet programi uyguluyorsunuz? Herkez kendi mi yapiyor yoksa hep beraber ayni Diyet planinimi uyguluyorsunuz? Peki sizden biri hic Lahana Kapsülünü denedimi??? Bi ise yariyormu gercekten??? Nadide Sultan onla zayiflamis ya (güya???)?

merhaba canım oncelıkle hoş geldinn 2. ise ben suan kullanıyorum cabbage pow adı bu nadıde sultanın ıctıgı guya ama ınan susatmaktan baska hıc bı ıse yaramıyor ne ıstah kapatıyor ne de bısey felaket agız kokusu yapıyor ve ne yaparsan yap gıtmıo o yuzden ben de bugun ıcmedım bıle bırakıcammm

cok mutluyum .. inanilmaz bir sevinc var icimde..
yatakta yatiyorum .. kucagimda bilgisayar.. gögüsümün üstünde güc bela cigneyip zar zor yuttugum patates salatam.. ama kalkip oynayasim geliyor niyekine :uhm:

blacksiya canim yha senin avatardaki zilli kim :) ayrica bende mutluyum aranizda olabildigim icin bebisim ..
KKkolik oldum ben :))))))) hos gerci sabit ugradigim 2 topic var . biri burasi birde temmuz anneleri geyik topigi .. kapimiz herkeze acik kizlar beklerim .. 24 saat geyik var :) http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...-icimi-geyik-muhabbeti-buyrun-kizlar-169.html

tusari nbr cnm gecdimi istahin

canım benim iştahım küçüldü maşallah Allah bozmasınkaydirigubbakcemile3 daha önce bir ekmek götürme kapasitesine sahip bu vücud artık iki dilimde tıkanıyor :roflol:hele üç gündür hastayım hiçbişey yemek istemiyor canım yemek zorla kalkıp kendime bişeyler hazırlıyorum bak bugün kahvaltımı zoooorrrrrrrrrlaaaaaaa yaptım kahvaltıda maydonoz salatası yedim kahvaltılık iki dilim ekmekle beraber daha saat sekizbuçuğa doğruda komşum poaca getirdi zorla birtane yedirdi valla bir bardak çayla beraber:1no2: ağzımın tadı yok valla yanii ağzımın tadı olsun ama fazla yemiyeyim bu arada çay içiyorum gün içerisinde yeşil çaykaydirigubbakcemile5 durmak yok yaniikaydirigubbakcemile

offffffffff kimse yokmu yaw ben gelince kimse yazmiyor:dilcikar:

benn varımmmm merhabaaa :)

Aşkıtocum topıctekı resım bana ait :)) tombıs tombış yanaklı :))) nasılsınnn Allah bana da nasıp etsın butun annelık topıclerıne girecegım :pPP bı zayıflasam

ama burası benım ıcın guc kaynagı oldu ınanın herkese tesekkur ederımmmm herkeseee kk kolıkler dıe yenı bır mı acsak ne :)

Aşkıtocum topıctekı resım bana ait :)) tombıs tombış yanaklı :))) nasılsınnn Allah bana da nasıp etsın butun annelık topıclerıne girecegım :pPP bı zayıflasam

ama burası benım ıcın guc kaynagı oldu ınanın herkese tesekkur ederımmmm herkeseee kk kolıkler dıe yenı bır mı acsak ne :)

evet varsin ama kimse cevap vermiyor:çok üzgünüm: kilomuz nerdeyse yakin cnm bende bu cumaya kadar 86küsüre incem insallah:sm_cool:

3.gif

cok mutluyum .. inanilmaz bir sevinc var icimde..
yatakta yatiyorum .. kucagimda bilgisayar.. gögüsümün üstünde güc bela cigneyip zar zor yuttugum patates salatam.. ama kalkip oynayasim geliyor niyekine :uhm:

blacksiya canim yha senin avatardaki zilli kim :) ayrica bende mutluyum aranizda olabildigim icin bebisim ..
KKkolik oldum ben :))))))) hos gerci sabit ugradigim 2 topic var . biri burasi birde temmuz anneleri geyik topigi .. kapimiz herkeze acik kizlar beklerim .. 24 saat geyik var :) http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...-icimi-geyik-muhabbeti-buyrun-kizlar-169.html
[/Qgecmis olsun önce ama kilolari verdigin icinde sevindim insallah hepimiz veririz kilolarimizi sen gibi:nazar:

:nazar::dance:MUTLUYUZ NıCKıNı cookk sefdimm ben esımın adı da Mutlu :))

canım inş. beraber kg verırız gercı ben olum orucu yapıcam son ıkı gun :)) cuma ya tartım varrrr bakalım kac cıkıcak

bu arada sizi ilgilendırı mı bılmem ama benım ıcın sevınc kaynagı olan bı haber paylaşmak istiyorum BELIM ARTIK AGRIMIYORRR hayatımın 7 yılını acılar ıcınde gecırdım ama sımdı hıc agrımıo denecek kadar azzz

Çok şeker görünüyon resimde kız şakkıdı Siz bilmezsiniz kızlar ama aşkito bilir öncede ana sayfada bi sohbetimiz vardı bu bonus ne paylaşım rekoru kırmıştır orda beaa laelaelaelaelae

Çok şeker görünüyon resimde kız şakkıdı Siz bilmezsiniz kızlar ama aşkito bilir öncede ana sayfada bi sohbetimiz vardı bu bonus ne paylaşım rekoru kırmıştır orda beaa laelaelaelaelae

kız sen aştın kendini yürüdün mü bugün bakiim

:nazar::dance:MUTLUYUZ NİCKİNİ cookk sefdimm ben esımın adı da Mutlu :))

canım inş. beraber kg verırız gercı ben olum orucu yapıcam son ıkı gun :)) cuma ya tartım varrrr bakalım kac cıkıcak

bu arada sizi ilgilendırı mı bılmem ama benım ıcın sevınc kaynagı olan bı haber paylaşmak istiyorum BELIM ARTIK AGRIMIYORRR hayatımın 7 yılını acılar ıcınde gecırdım ama sımdı hıc agrımıo denecek kadar azzz

Kız manyak kaydirigubbakcemile ölüm orucuda ne faydalı bişimi bende yapsam :jeyyar:

kowboy g+zelim senin yasin kac baken?
güccücük duruyon ..

verdigim linkteki sohbete hepiniz katilabilirsiniz kizlar .. davetlimsiniz.. orda herkes temmuz annesi veya anne deil.. cok SIKI ve samimi bir arkadas ortami kurduk..

kız sen aştın kendini yürüdün mü bugün bakiim

Arım balım peteğim cimcimem delikafadulden yürüdüm valla yemekten önce bir saatdelikafadulden sıkılıyodum yürürken kitap okuyom şimdi nasıl geçti zeman anlamadım kitap biraz fazla sürükleyici :eek:

blacksiya nasil gecti agrin ? ameliyat mi fizik tedavimi cnm?
cok sevindim adina.. gercekten cok kötü bel agrisi

:nazar::dance:MUTLUYUZ NİCKİNİ cookk sefdimm ben esımın adı da Mutlu :))

o sevindim cnm belin icin rabbim bidaha göstermesin cnm ölüm orucu felan tutma bana sorarsan ac kalmak saglikli deil diet icinde:ecrin_bebek:

Arım balım peteğim cimcimem delikafadulden yürüdüm valla yemekten önce bir saatdelikafadulden sıkılıyodum yürürken kitap okuyom şimdi nasıl geçti zeman anlamadım kitap biraz fazla sürükleyici :eek:

ne okuyosun...ben verdim eşime siparişini kitaplarımın hala getiricek...öbürünü bitirdim...kızıyo bana sen 2 günde bitirirsen kitapları sana nası para yetiştiricem diyo:)))))))))))

blacksiya nasil gecti agrin ? ameliyat mi fizik tedavimi cnm?
cok sevindim adina.. gercekten cok kötü bel agrisi

Askıtocum önce istanbula ıı bı dr buldum amelıyat oldum ben ızmırlıyım.. Bel fıtıgım ve bel kaymam vardı..

sonra izmir de fizik tedavııı Allahıma sukur ıı yım heheh bu ara esımde tabı butun ev ısı yemeklerı ogrendı aman aman heheheedelikafadulden

X