Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Minicik dilim yesen şekersiz bozulur tabi de gönüllerini de yapsan bari
Canim yapabilecegim birsey yok ki. Ayin 4unde yapin desem kardeşim beklemez o kadar. Onlar alsin yesin. Zaten ben ramazana kadar devam edebilirim. Sadece bir kez kaçamak yapicam 21 gün bitince

Canim yapabilecegim birsey yok ki. Ayin 4unde yapin desem kardeşim beklemez o kadar. Onlar alsin yesin. Zaten ben ramazana kadar devam edebilirim. Sadece bir kez kaçamak yapicam 21 gün bitince
Sende haklsin cnm neyse anlayışla karşılarlar insAllah

Ben bu zamana kadar kişilik olarak hayir diyemedigim icin kilo konusunda da bu noktaya geldim. Bundan sonra hazırlıklıyım. Bir gun once gider hediyesini veririm diye düşündüm
Porsiyon kontrolünü öğrenene kadar böyle olmak daha mantıklı

Hep bahanelerle burdayım
Telefonum bozuldu şuan yoğun bakımda (sürekli şarjda )

3 den üzeri çıkmıyor şarjı

Eşimin telefondan girdim mecbur ben kilo almıyorum ama vermiyorum da 74.2 ila 74.8 arası dolasiyorim

Evet canim. Ramazan da oruc tutabilirsem dikkat edemeyebilirim. O yuzden en azindan ramazana kadar 87 falan olmak istiyorum
Bende 85 altında inebilsem süper olur
Tüh kötü olmuş bataryası oldu muhtemelen sabit olman da süper canım bence

Evet canim pasta yememek için gitmicem. Çünkü görünce dayanamam
Bence git canım 1d pastanı da ye. Kendini bu kadar kısıtlama. Annemdeyken bırak çocukları 1 saat çık yürü telafi edersin. Kardeşinin mutlu olduğu bir günde neden yanında olmayavaksın ki. Tamam diyet yapalım ama güzel anları da kaçırmayalım.

Ama şuan 21 gun sekersiz yapıyorum

Ama şuan 21 gun sekersiz yapıyorum
Kaçıncı günündesin?? 1 fn ata ver tekrar kaldığın yerden say. Ben geçen kış yaptım 20gün yapıp bir hafta ara verdim tekrar 20 gün yaptımşekersiz de yapsan pasta yesen haram değil ya. Kasma kendini bu kadar. Bak ne yeme atakları geçirdin ona rağmen çok yol kateettn

Günaydın kızlar
Regl siskinligi gitti sanırım tartıda güzel rakam gördüm nihayet
Eski tartıda cuma: 89.2
Eski tartıda güncel: 87.8
Yeni tartıda pzartesi: 87.9
Fark: -1.3 cumaya 7lerden de kurtulur muyum sizce

16. Gun olacak 1. Nisanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…