- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Minicik dilim yesen şekersiz bozulur tabi deEvet canim pasta yememek için gitmicem. Çünkü görünce dayanamam
Canim yapabilecegim birsey yok ki. Ayin 4unde yapin desem kardeşim beklemez o kadar. Onlar alsin yesin. Zaten ben ramazana kadar devam edebilirim. Sadece bir kez kaçamak yapicam 21 gün bitinceMinicik dilim yesen şekersiz bozulur tabi degönüllerini de yapsan bari
Afiyet olsun canım güzel menü28 mart pazar menüsü
Oglen kahvaltı
Menemen
Az ekmek, 1 kk peynir
Kucuk parça kaşar
2 zeytin
15.30
Yesilcay, 5 badem- 3 incir
19.00
Karnabahar manti
21.20
Eşimden kalan salata
Sende haklsin cnm neyse anlayışla karşılarlar insAllahCanim yapabilecegim birsey yok ki. Ayin 4unde yapin desem kardeşim beklemez o kadar. Onlar alsin yesin. Zaten ben ramazana kadar devam edebilirim. Sadece bir kez kaçamak yapicam 21 gün bitince
Ben bu zamana kadar kişilik olarak hayir diyemedigim icin kilo konusunda da bu noktaya geldim. Bundan sonra hazırlıklıyım. Bir gun once gider hediyesini veririm diye düşündümSende haklsin cnm neyse anlayışla karşılarlar insAllah
Porsiyon kontrolünü öğrenene kadar böyle olmak daha mantıklıBen bu zamana kadar kişilik olarak hayir diyemedigim icin kilo konusunda da bu noktaya geldim. Bundan sonra hazırlıklıyım. Bir gun once gider hediyesini veririm diye düşündüm
Evet canim. Ramazan da oruc tutabilirsem dikkat edemeyebilirim. O yuzden en azindan ramazana kadar 87 falan olmak istiyorumPorsiyon kontrolünü öğrenene kadar böyle olmak daha mantıklı
Hep bahanelerle burdayımNapıyonuz?
Evi bi toparladım çamaşır katlayıp babama gidicem inş orda da işlerim var.
Kahvaltım iyiydi menüde yazıcam sizde yazın mutlaka bekliyorum bakıcam hepsine.
Amine Busra
bengisu022
Nur1835
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
Bulamiyorum
S Seferye hatun
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
@Sus girl
Bende 85 altında inebilsem süper olurEvet canim. Ramazan da oruc tutabilirsem dikkat edemeyebilirim. O yuzden en azindan ramazana kadar 87 falan olmak istiyorum
Tüh kötü olmuş bataryası oldu muhtemelen sabit olman da süper canım benceHep bahanelerle burdayım
Telefonum bozuldu şuan yoğun bakımda (sürekli şarjda )
3 den üzeri çıkmıyor şarjı
Eşimin telefondan girdim mecbur ben kilo almıyorum ama vermiyorum da 74.2 ila 74.8 arası dolasiyorim
Afiyet olsun canım börek dışında göze batan bişey yok gibi adımın da var güzel
Bence git canım 1d pastanı da ye. Kendini bu kadar kısıtlama. Annemdeyken bırak çocukları 1 saat çık yürü telafi edersin. Kardeşinin mutlu olduğu bir günde neden yanında olmayavaksın ki. Tamam diyet yapalım ama güzel anları da kaçırmayalım.Evet canim pasta yememek için gitmicem. Çünkü görünce dayanamam
Teşekkürler kv yemesem ayıp olurdu. Çom güzel değişik bir börek ve sobada pişirmiş.hiç pişman değilim yediğimeAfiyet olsun canım börek dışında göze batan bişey yok gibi adımın da var güzel
Ama şuan 21 gun sekersiz yapıyorumBence git canım 1d pastanı da ye. Kendini bu kadar kısıtlama. Annemdeyken bırak çocukları 1 saat çık yürü telafi edersin. Kardeşinin mutlu olduğu bir günde neden yanında olmayavaksın ki. Tamam diyet yapalım ama güzel anları da kaçırmayalım.
Kaçıncı günündesin?? 1 fn ata ver tekrar kaldığın yerden say. Ben geçen kış yaptım 20gün yapıp bir hafta ara verdim tekrar 20 gün yaptımAma şuan 21 gun sekersiz yapıyorum
Günaydın canımGünaydın ❤
Eki Görüntüle 2811972
M Musluk Suyu rahatsızdın düzeldiysen gel artık.
oynakbasi34 yoksun bayadır inş iyisindir.
S Seferye hatun çok az geliyorsun sende
Amine Busra
bengisu022
Nur1835
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
Bulamiyorum
S Seferye hatun
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
16. Gun olacak 1. NisandaKaçıncı günündesin?? 1 fn ata ver tekrar kaldığın yerden say. Ben geçen kış yaptım 20gün yapıp bir hafta ara verdim tekrar 20 gün yaptımşekersiz de yapsan pasta yesen haram değil ya. Kasma kendini bu kadar. Bak ne yeme atakları geçirdin ona rağmen çok yol kateettn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?