- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevindim canim aman kotu birsey olmasindaHayırlı kandiller kızlar. Bugün kah iyiydi akşam dışarda yedim baya karışıktı
Yibe de paylaşaym. Kızımı dr götürdük dr önemli değil dedi. Burnuyla oynadığı için burundaki damarlar tahrip olmuştur o yüzden kanıyordur dedi. Çok şükür önemli değilmiş. İnş çabucak iyileşir damarları.
Evet menu baya abartili olmuş ama yuruyuste cok iyi
Dün gece hiç uyuyamadım ama sürekli kontrol ettim kızımı bir de ateşi de vardı o yüzden de aklım hep ondaydı. Yanımda uyuttum zatenSevindim canim aman kotu birsey olmasinda
Akşam baya karışık olmuş canım cidden yarın güzel bı gün olur insAllah
Dolar yakında belki miladi kim bilirYok canim benim evdekine birseu olmadan almaz![]()
Sevindim canım önemli birşey olmamasına geçmiş olsunHayırlı kandiller kızlar. Bugün kah iyiydi akşam dışarda yedim baya karışıktı
Yibe de paylaşaym. Kızımı dr götürdük dr önemli değil dedi. Burnuyla oynadığı için burundaki damarlar tahrip olmuştur o yüzden kanıyordur dedi. Çok şükür önemli değilmiş. İnş çabucak iyileşir damarları.
İyi yapmışsın canim bende uyur uyanik geziyorim işteDün gece hiç uyuyamadım ama sürekli kontrol ettim kızımı bir de ateşi de vardı o yüzden de aklım hep ondaydı. Yanımda uyuttum zaten
Ben de dün kendimi tutmaya çalıştım. Ama tutabildim mi meçhullolaxx hep kontrollü olmaya çalışıyorum seni yenmek için.
2 tane o yıvarlak şeyden 2,5 ta kandil simidi yedim babam bize almş dayanamadım başka bişey yemiyorum
Ben de dün kendimi tutmaya çalıştım. Ama tutabildim mi meçhul![]()
Hem kendimi hem seni çimdiriyorum ve kendimize geliyoruz.. Gelelim yani.. gelmeliyiiiizzzzzzBende dutamadım tam sus![]()
Canim eminim cok güzel bir eksi gelecektir. Evet sporsuz diyet pek fayda etmiyor. Bende bugun 45 dk spor tamamladimİyi pazarlar kızlar.
Bugün 3 günlük oruç açtım yemeğe başladım.
Gelmişken menü vereyim belki bir daha girme fırsatım olmaz
10da 7 hurma
12.30da salata
17.15 bitki çayı (şimdi içiyorum)
18.30 tuzsuz taze fasulye yemeği (pisti hazır bekliyor)
Çayım bitince kızları yikicam. Bugün biraz eliptik yapicam artık spora başlasam iyi olur.
Dün dünde kaldı cnm bugün güzel geçmiştir insAllahGunaydin. Güne 500 gr arti ile basladim nerde 89akşam kv nin yaptığı şeylere saldirmamak için ana yemek fazla kaçirdim. Hem corba hem ana yemek fazla oldu porsiyonlarida. Neyse pisman degilim.uzun zamandir yemedigim ve canimin istedigi birşey yedim
Niye bu kadar az yiyorsun detoks turu bişey mi cnmSabah peynir
Öğlen süt - yulaf
Akşam yumurta
böyle hayat mı olur be![]()
Benim babam da aynı soyleniyolar ama yapacak bişey yok pasta muhabbeti için mi gitmiyon doğum gününe cnmAnnemde de kv de de tatli vardi. Kv deyken biraZ kotu oldum yalan değil. Ama yemedim. Annemde zaten ne olduğunu gormedim. Ama babam arkamdan soyleniyodu boyle diyet mi olur yesin ne olcak diyebirde 1 nisan kardesimin dogumgunu gelmicem dedim anneme. Ona da bozuldular, yapacak bişey yok
![]()
Şifa olsun bol eksi getirsin insAllah canımİyi pazarlar kızlar.
Bugün 3 günlük oruç açtım yemeğe başladım.
Gelmişken menü vereyim belki bir daha girme fırsatım olmaz
10da 7 hurma
12.30da salata
17.15 bitki çayı (şimdi içiyorum)
18.30 tuzsuz taze fasulye yemeği (pisti hazır bekliyor)
Çayım bitince kızları yikicam. Bugün biraz eliptik yapicam artık spora başlasam iyi olur.
Afiyet olsun canım güzel menü olmuşSabah : 90 gr peynir - 4 ceviz - 5 zeytin - söğüş - 1 adet pankek (dahanamadım
Öğlen : 1 su bardağı süt - 3 kaşık yulaf - 2 ceviz - 5 badem - 1 muz - kakao- tarçın - 3 hurma
Ara : sütsüz şekersiz filtre kahve - 1 kayısı
Akşam: 2 yumurtalı Menemen - salata 1 ayran - 1 dilim ekmek
7500 adım ..
Evet canim pasta yememek için gitmicem. Çünkü görünce dayanamamDün dünde kaldı cnm bugün güzel geçmiştir insAllah
Niye bu kadar az yiyorsun detoks turu bişey mi cnm
Benim babam da aynı soyleniyolar ama yapacak bişey yok pasta muhabbeti için mi gitmiyon doğum gününe cnm
Şifa olsun bol eksi getirsin insAllah canım
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş