Once kurumaya basladi. Sonra aciyip kabuklanmaya basladi. Bugun nutrigena nin dudak nemlendiricisini aldim. İsmi yanlis olabilirSen h.cevizi yağını dudağıma sürdüm dedinAmine Busra yaramıydı kurumuydu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Once kurumaya basladi. Sonra aciyip kabuklanmaya basladi. Bugun nutrigena nin dudak nemlendiricisini aldim. İsmi yanlis olabilirSen h.cevizi yağını dudağıma sürdüm dedinAmine Busra yaramıydı kurumuydu?
Once kurumaya basladi. Sonra aciyip kabuklanmaya basladi. Bugun nutrigena nin dudak nemlendiricisini aldim. İsmi yanlis olabilir![]()
Soğuğa çıkmıyorum ki nerdeyse hiç. Bence evin nemi düşük ondanSoğuktan olur ya iyi yapmışsın sür
Teşekkür ederim cnmGuzel eksi cnm tebrikler![]()
Beraber veririz cnm sollamak ne demekHarikasin canim beni sollayip gecersin bu azimle![]()
Sağlıklı tatlı tarifi arıyorum diyordun bak bulmuşsun ne güzel görünüyor eline sağlık afiyet olsunSizi muhteşem coco starimla tanistirayim
Olur o kadar fark iki tartı arasında. Daha fazla olanı da duydukBu arada eşim analizli tarti almış söylenip duruyordum bime geliyor gelecek bak gelmiş şu fiyat diye bulmuş rasgele tartildim evdeki tartimla 200-400 Gr fark var
Herkes aldi bi ben alamadim ya. Aldirmiyor eşimBu arada eşim analizli tarti almış söylenip duruyordum bime geliyor gelecek bak gelmiş şu fiyat diye bulmuş rasgele tartildim evdeki tartimla 200-400 Gr fark var
Aynen canım ben daha fazla bekliyordumOlur o kadar fark iki tartı arasında. Daha fazla olanı da duyduk
Bende bayadir söyleniyordum ne gerek var vs diyordu ben artık almayacağını düşünüyordum açıkçası belki eşinin fikri de değişirHerkes aldi bi ben alamadim ya. Aldirmiyor eşim![]()
maşallah süphanallah çok güzel ilerliyorsunKacamaksiz devamkeee![]()
saol bonusum
Yok canim benim evdekine birseu olmadan almazAynen canım ben daha fazla bekliyordum
Bende bayadir söyleniyordum ne gerek var vs diyordu ben artık almayacağını düşünüyordum açıkçası belki eşinin fikri de değişir