• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağolun kızlar. Bugün götürmedik dr yokmuş pazartesiye kaldı. İnş bir daha kanamaz. Çok tedirgin oldum. Kız bir sürü de kan kaybetti 😔yastığı çarşafı üstü başı hep kan oldu. Ona belli etmedik ama eşimle çok korktuk. Bir de kız uyurken olması kötü.
Başka yer yokmu canım pazartesi geç değil mi? Acillerde dr nasıl yok

Randevu 11:30 da olduğu için tok girdim orda ki eksi 2.2 olarak not alındı, 10 gün için hedefimiz -4 kiloydu,

bu hafta şaşırtmak için ketojonik diyet verdi, haftaya hedef en az -2
Kacamaklar olmasa belki 4 kg olurdu ama bence yine de fazla. Bana gore birden cok kg kaybi da iyi değil. Onlar kisa surede cok kg verdirip reklam yapmak isteyebilir

Günaydın,tüm kilo verenleri kutluyorum.Az, artı ya da sabit olanlar;bu hafta gider ama dikkatli yiyelim.
Başladığım günden itibaren verdiğim kiloları haftalara böldüğümde ortalama olarak haftada 0.75 gitmiş.
Ben 2 hafta önce 0.5 , geçen hafta da 0.2 vermiştim.Bu hafta dikkatle, vermem gerekenden fazlasını verdim,sanırım geçmişteki az verilenlerin telafisi oldu.Yine haftalık verdiğim ortalamaya denk geldi.
Demek istediğim yemeyi abarttığımız günler olabilir, çok düzgün diyet yaptığımız halde az verilebilir.Bırakmayalım,devam edelim,direnecek direnecek sonunda gidecektir.Moral bozmamak çok önemli, kaldığımız yerden devam etmeliyiz,.
Ben ocak Şubat'ta duzgun hic devam edememiştim. O zamanlar hem kendime kizip hem üzdüm. Bende şuan açığı kapattim. Onemli olan devamlilik bir gun o zincir kiriliyor.

Bende 6 ay dolmadan 20 kgyu tamamladim

Sağolun kızlar. Bugün götürmedik dr yokmuş pazartesiye kaldı. İnş bir daha kanamaz. Çok tedirgin oldum. Kız bir sürü de kan kaybetti 😔yastığı çarşafı üstü başı hep kan oldu. Ona belli etmedik ama eşimle çok korktuk. Bir de kız uyurken olması kötü.
Başka hastane yokmu canim. Kiz benim kizla ayni yastaydi degilmi. Korkarsiniz tabi ben olsam kimbilir napardim :'(

Kacamaklar olmasa belki 4 kg olurdu ama bence yine de fazla. Bana gore birden cok kg kaybi da iyi değil. Onlar kisa surede cok kg verdirip reklam yapmak isteyebilir

yok sayfasında bunun reklamını çok yapan biri değil,
hazirana kadar en az 15 kilo vermem gerekiyor
yaş 35 , oğlum 5 yaşında artık ikinci cocuğun zamanı geldi
ve ben en az 80 kg olmadan hamile kalmak istemiyorum
sanıyorum bünyrmi tahmin etti en az 4 verir diye,
ki bulgur pilavı yemem gerekiyordu yedim
çikolata ve benzeri şeyler yerine hurma yemem lazımdı yer değiştirdim
bu hafta yer değiştirmeden yapacağım inşAllah.

ahhhh bir de spor yapabilsem....

Aksam acile goturduler de poliklinik doktoru yok herhalde
Gece acile gittik dr hiçbirsey yapamam dedi. Boğazı da iltihaplammış onun için ilaç yazdı sadece. Bugün poliklinikte dr yokmuş. Yarın özelde randevu aldım. Merkeze götüreceğiz canım. Ya bir de dün sabah 5 te bir de gece 1 de kanadı.

yok sayfasında bunun reklamını çok yapan biri değil,
hazirana kadar en az 15 kilo vermem gerekiyor
yaş 35 , oğlum 5 yaşında artık ikinci cocuğun zamanı geldi
ve ben en az 80 kg olmadan hamile kalmak istemiyorum
sanıyorum bünyrmi tahmin etti en az 4 verir diye,
ki bulgur pilavı yemem gerekiyordu yedim
çikolata ve benzeri şeyler yerine hurma yemem lazımdı yer değiştirdim
bu hafta yer değiştirmeden yapacağım inşAllah.

ahhhh bir de spor yapabilsem....
Sporda cok onemli. Ben spor yapabilseydim eminim ki en az 2 beden incelmiştim

Gece acile gittik dr hiçbirsey yapamam dedi. Boğazı da iltihaplammış onun için ilaç yazdı sadece. Bugün poliklinikte dr yokmuş. Yarın özelde randevu aldım. Merkeze götüreceğiz canım. Ya bir de dün sabah 5 te bir de gece 1 de kanadı.
Hay Allah ya uzuldum. İnşallah küçük bir şeydir sebebi. Tekrarlamaz insallah

Hayırlı cumalar
Geçen hafta 100.8
Bu hafta 100.1

Herkeşlere mşl güzel kilolar vermişsiniz. Veremeyenlerde üzülmesin haftaya biraz daha dikkat edelim🥰
bengisu022 bengisu022 gönlünü ferah tut kötü bişi değildir. Gece ara ara kontrol et veya yanında yat ne olur ne olmaz doktora gidene kadar
Sende 9lara geliyosun ha gayret 🤩

Kilo bildirimi

Geçen hafta 73.7
Bu hafta 72.9
Fark -0.8

Hayırlı cumalar
Geçen hafta 100.8
Bu hafta 100.1

Herkeşlere mşl güzel kilolar vermişsiniz. Veremeyenlerde üzülmesin haftaya biraz daha dikkat edelim🥰
bengisu022 bengisu022 gönlünü ferah tut kötü bişi değildir. Gece ara ara kontrol et veya yanında yat ne olur ne olmaz doktora gidene kadar
Tebrikler kızlar güzel eksiler 🤩👏

Hayırlı cumalar
Geçen hafta 100.8
Bu hafta 100.1

Teşekkürler canım. Yanında uyuyorum sürekli kontrol ediyorum

Back
X