• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mrblar kızlar kilo bildirimimi yapayım aslında eksideydim daha düne kadar 88 görmüştüm ama bugün regl geliyor sanırım tam sökülemese de henüz siskinlik var karnım ağrıyor sabitim 🤷

Eklentiler

• IMG20210326111012.webp
    IMG20210326111012.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 21
Süper eksi canım tebrikler 🤩👏bklm diyetisyen ne diyecek

Yaa verdiklerine odaklan veremediklerine değil 😍 2,7 çok güzel değil mi

Çok güzel sonuç. Neden beğenmedin

4 kg ne yahu abarti o da. Olsun bu rakamda çok iyi

Randevu 11:30 da olduğu için tok girdim orda ki eksi 2.2 olarak not alındı, 10 gün için hedefimiz -4 kiloydu,

bu hafta şaşırtmak için ketojonik diyet verdi, haftaya hedef en az -2

Randevu 11:30 da olduğu için tok girdim orda ki eksi 2.2 olarak not alındı, 10 gün için hedefimiz -4 kiloydu,

bu hafta şaşırtmak için ketojonik diyet verdi, haftaya hedef en az -2
Hadi bklm görürsün insAllah canım
Aslında sabahın köründe tartıldım. Anca gelebildim.
Zaten sinirlerim bozuk üstüne artı görmek de tuz biber oluyor :işsiz::KK61:
Bildirim 124.8
Gelen +800 gr
Spor yok

Eksilere tebrikler ❤
İlla ki eksi gorucez cnm silkelen yeniden adapte ol insAllah en kısa zamanda ikili rakamlara yaklasirsn

Günaydın,tüm kilo verenleri kutluyorum.Az, artı ya da sabit olanlar;bu hafta gider ama dikkatli yiyelim.
Başladığım günden itibaren verdiğim kiloları haftalara böldüğümde ortalama olarak haftada 0.75 gitmiş.
Ben 2 hafta önce 0.5 , geçen hafta da 0.2 vermiştim.Bu hafta dikkatle, vermem gerekenden fazlasını verdim,sanırım geçmişteki az verilenlerin telafisi oldu.Yine haftalık verdiğim ortalamaya denk geldi.
Demek istediğim yemeyi abarttığımız günler olabilir, çok düzgün diyet yaptığımız halde az verilebilir.Bırakmayalım,devam edelim,direnecek direnecek sonunda gidecektir.Moral bozmamak çok önemli, kaldığımız yerden devam etmeliyiz,.

Günaydın,tüm kilo verenleri kutluyorum.Az, artı ya da sabit olanlar;bu hafta gider ama dikkatli yiyelim.
Başladığım günden itibaren verdiğim kiloları haftalara böldüğümde ortalama olarak haftada 0.75 gitmiş.
Ben 2 hafta önce 0.5 , geçen hafta da 0.2 vermiştim.Bu hafta dikkatle, vermem gerekenden fazlasını verdim,sanırım geçmişteki az verilenlerin telafisi oldu.Yine haftalık verdiğim ortalamaya denk geldi.
Demek istediğim yemeyi abarttığımız günler olabilir, çok düzgün diyet yaptığımız halde az verilebilir.Bırakmayalım,devam edelim,direnecek direnecek sonunda gidecektir.Moral bozmamak çok önemli, kaldığımız yerden devam etmeliyiz,.
Hay ağzına sağlık ya az çok değil bizim kilodaki insanlar için istikrar önemli bunun sıkıntısını en çok çekenlerdenim

Aslında sabahın köründe tartıldım. Anca gelebildim.
Zaten sinirlerim bozuk üstüne artı görmek de tuz biber oluyor :işsiz::KK61:
Bildirim 124.8
Gelen +800 gr
Spor yok

Eksilere tebrikler ❤

Artı artı dedin oldu mu şimdi 😕

Gel bu hafta senle bi kapışalım mı biz :KK8:

Back
X