Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin, hayirli cumalar.

Gecen hafta 94
Bu hafta 93.2
Fark 800 gr

Ama daha fazla gitmiş gibi çünkü 4te yattim, 5.40ta kalktim uyumadim gibi bişey yani
Hep bu karar erken mi tartiliyorsun canım beklesrydin ama eksidesin süper sen geri geliyorsun ben olduğum yerde sayıyorum bu gidişle böyle devam edersem beni sollayip geçersin MaşAllah sana

Hep bu karar erken mi tartiliyorsun canım beklesrydin ama eksidesin süper sen geri geliyorsun ben olduğum yerde sayıyorum bu gidişle böyle devam edersem beni sollayip geçersin MaşAllah sana
Sagol canim. Yok normal de 9 10 gibi tartiliyorim ama cocuklar uyandi işte bu sabah... Kahvalti yapacagim için tartildim bende. Bakalim sekersiz de 5. Gün. 1 hafta da ne kadar gidecek. Pazar günü de 94tüm.

Sen beni gecersin canim. Ben ocak ve şubati verimli geçirmedim. 2 ayda 4 5 kg ancak verdim belki vermedim bile... Birde sen annene gittin sanirim evde olmayinca beslenme cok etkileniyor

Başarılar. İnşallah tez zamanda dönersin

Anladım canım güzel gider bence şekersiz de aynen evde olmamak çok etkiliyor bklm hayırlısı
Günaydınn
Bildirim
Güncel kilo 124
Giden -1
Spor yok
Eksi eksidir canım surat asma bence tebrikler

Tüm kilo verenleri kutluyorum,ben de dahil az veren ya da artı olanlar haftaya daha iyi vereceğiz diye düşünüyorum,tabii dikkatli yemeyle.
Bu hafta artı çıkmadığını şükrettim.Doğum gününe gittim ve bana misafirler geldi.YEDİM
Artık geçmişte kaldı diyeyim,bugünden itibaren yine devam.

Günaydın kızlar beklediğimden iyi sonuç aldım
Geçen cuma 91.3
Cumartesi 93.3
Pazartesi 90.75
Bugün 89.7

Ne kadar değişmiş kilom
Çok iyi canım tebrikler
Aynen öyle cnm ya insAllah toparliycaz bu hafta
Ben 1 kilo artıyım onu yazmıycam.
Artı inince kilo vermiş gibi gözükmek istemiyorum çünkü
Bı an once gitsin artılar insAllah
Günaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 79.5
Bu hafta: 79.3
Giden:0.2
Toplam giden: 16.4
Hedef: 65
Misafir doğum günü derken yine de eksidesin cnm çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…