- 23 Aralık 2016
- 1.074
- 7.226
- 108
İnşşşaallllaaahhhhlolaxx eksi 1 gayet guzel rakam. 4 hafta sonra 120 yle ramazana girersin mesela harika olur

Üzgün surat spor yapmadığım için bir düzene koysam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşşşaallllaaahhhhlolaxx eksi 1 gayet guzel rakam. 4 hafta sonra 120 yle ramazana girersin mesela harika olur
Bonus eş kisisi evde 10 günlük karantina vurdu bizeEksi tartılarınıza şimdiden
Bu hafta atağa geçmesi gerekenler
Bonus
Fit mutlu anne
Ne güzel başlamıştık sen çocuktan ben buhrandan bıraktık
Amine Busra
@bengisu022
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
@oynakbasi34
Bulamiyorum
@Seferye hatun
@huzurunmeraklisi
Bonus eş kisisi evde 10 günlük karantina vurdu bize
Bizde vaka yok da temastan evdeyiz giremiyorum![]()
Bonus um temasın 3. Günü öğrendik temaslı oldgunu olduysa da çoktan oldu olanGeçmiş olsun bazen sonradan çıkıyo inş bişey çıkmaz
Bonus um temasın 3. Günü öğrendik temaslı oldgunu olduysa da çoktan oldu olan
Geriye kaldı 7 gün iki gününü atlattı sıkıntı yok şükür ...
Biraz geç kalınmış bilgi vermek için ama şükür rahatsızlığı yok
Haftaya cuma ya randevu aldım ağrım çok ama bu sefer ameliyat desede gözü kararttim artık ne olacaksa olsun dercesineİyi bari ya temiz geçer süre böyle sen nasılsın?
İğne falan etki etmez mi acaba ya inş hayırlısı olsun.Haftaya cuma ya randevu aldım ağrım çok ama bu sefer ameliyat desede gözü kararttim artık ne olacaksa olsun dercesinesol diz fena neler sürdüm neler ettim gecmiyor Yörsam da yormasan da açıyor
Yok yok sağol canım duanda unutma yeter bir sürü bekleyen arkadaş var benim gibi onlara haksızlık olacak giremiyorum da siteye zatenİğne falan etki etmez mi acaba ya inş hayırlısı olsun.
Dr dan hayırlı bi sonuç çıksın diye tekrar okuyabiliriz yasin istersen
Yok yok sağol canım duanda unutma yeter bir sürü bekleyen arkadaş var benim gibi onlara haksızlık olacak giremiyorum da siteye zatenAllah bin kerw razı olsun öne aldılar okudilular zaten
![]()
Tartıldım 98M Musluk Suyu tartıldın mı?
Daha ne olacak gitmiş işte.Hayırlı cumalar
Geçen hafta:101.4
Bu hafta:100.8
Az olsun benim olsun beya
Minik melek sağlıklı günler diliyorum
Amine Busra eriyosun bacıııım
![]()
Ha gayret ikili rakamlara çok az kalmış cnm tebriklerHayırlı cumalar
Geçen hafta:101.4
Bu hafta:100.8
Az olsun benim olsun beya
Minik melek sağlıklı günler diliyorum
Amine Busra eriyosun bacıııım
![]()
Ayyy gelmiş geçmiş olsun canım Allah korumuş bende paniklerim öyle anda ya çok şükür bişey olmamışBugun eslemin boğazında toka kaldi. Görümcem cikartti. Ama o 5 dakika ömür gibiydi. Yalniz olsaydim asla çıkaramazmışım öldük öldük dirildik rabbim bize bagisladi. Sonra da doktora goturduk allaha şükür hic birsey olmadi
Sagol canım inşallahHa gayret ikili rakamlara çok az kalmış cnm tebrikler
Ayyy gelmiş geçmiş olsun canım Allah korumuş bende paniklerim öyle anda ya çok şükür bişey olmamış