• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin, hayirli cumalar.

Gecen hafta 94
Bu hafta 93.2
Fark 800 gr

Ama daha fazla gitmiş gibi çünkü 4te yattim, 5.40ta kalktim uyumadim gibi bişey yani
Hep bu karar erken mi tartiliyorsun canım beklesrydin ama eksidesin süper sen geri geliyorsun ben olduğum yerde sayıyorum :( bu gidişle böyle devam edersem beni sollayip geçersin MaşAllah sana

Hep bu karar erken mi tartiliyorsun canım beklesrydin ama eksidesin süper sen geri geliyorsun ben olduğum yerde sayıyorum :KK43: bu gidişle böyle devam edersem beni sollayip geçersin MaşAllah sana
Sagol canim. Yok normal de 9 10 gibi tartiliyorim ama cocuklar uyandi işte bu sabah... Kahvalti yapacagim için tartildim bende. Bakalim sekersiz de 5. Gün. 1 hafta da ne kadar gidecek. Pazar günü de 94tüm.

Sen beni gecersin canim. Ben ocak ve şubati verimli geçirmedim. 2 ayda 4 5 kg ancak verdim belki vermedim bile... Birde sen annene gittin sanirim evde olmayinca beslenme cok etkileniyor

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız 💕

Pek gelemedim düzenli de değildim son 4 5 gündür de nedeni pekte belli olmayan bir mutsuzluğum var. aşırı derecede halsiz ve yorgunum bunu nasıl atlatırım bilmiyorum sizlerin önerilerine açığım

Son olarak bir yazılı sınava hazırlanmam lazım vaktimde az zanedersem önümüzdeki hafta içi çağıracaklar. henüz hiç ders çalışmadım daha bugün dökümanlar mail atıldı açıp bakmaya fırsatım olmadı sınav zor. Kalan büsürü meslektaş gördüm. 3 kere girme hakkım ve sonra mülakat olucak ondada 3 hak vermişler .....

Bu zorlu zamanı atlatmam lazım biraz musade isteyeceğim. dikkatte edemiyorum ama gelemediğim için zanetmeyinki aklımda değilsiniz sadece Bu ara kızlara da ne liste ne bişey yazamadım diye aklıma takılsın istemiyorum ....
Başarılar. İnşallah tez zamanda dönersin 💛

Sagol canim. Yok normal de 9 10 gibi tartiliyorim ama cocuklar uyandi işte bu sabah... Kahvalti yapacagim için tartildim bende. Bakalim sekersiz de 5. Gün. 1 hafta da ne kadar gidecek. Pazar günü de 94tüm.

Sen beni gecersin canim. Ben ocak ve şubati verimli geçirmedim. 2 ayda 4 5 kg ancak verdim belki vermedim bile... Birde sen annene gittin sanirim evde olmayinca beslenme cok etkileniyor
Anladım canım güzel gider bence şekersiz de aynen evde olmamak çok etkiliyor bklm hayırlısı
Günaydınn😊
Bildirim
Güncel kilo 124
Giden -1
Spor yok :KK43:
Eksi eksidir canım surat asma bence tebrikler 🤩

Günaydın 💜

73f4a0bb49c6b80fb69e7ca7303ea295.webp

Tüm kilo verenleri kutluyorum,ben de dahil az veren ya da artı olanlar haftaya daha iyi vereceğiz diye düşünüyorum,tabii dikkatli yemeyle.😊
Bu hafta artı çıkmadığını şükrettim.Doğum gününe gittim ve bana misafirler geldi.YEDİM😑
Artık geçmişte kaldı diyeyim,bugünden itibaren yine devam.😊

Günaydın kızlar beklediğimden iyi sonuç aldım
Geçen cuma 91.3
Cumartesi 93.3
Pazartesi 90.75
Bugün 89.7

Ne kadar değişmiş kilom
Çok iyi canım tebrikler 🤩👏
Eksi tartılarınıza şimdiden 🧿
Bu hafta atağa geçmesi gerekenler

Bonus Bonus
Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Ne güzel başlamıştık sen çocuktan ben buhrandan bıraktık

Amine Busra Amine Busra
bengisu022 bengisu022
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
oynakbasi34 oynakbasi34
Bulamiyorum Bulamiyorum
S Seferye hatun
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
Aynen öyle cnm ya insAllah toparliycaz bu hafta 🤲🤗
Ben 1 kilo artıyım onu yazmıycam.
Artı inince kilo vermiş gibi gözükmek istemiyorum çünkü
Bı an once gitsin artılar insAllah
Günaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 79.5
Bu hafta: 79.3
Giden:0.2
Toplam giden: 16.4
Hedef: 65
Tüm kilo verenleri kutluyorum,ben de dahil az veren ya da artı olanlar haftaya daha iyi vereceğiz diye düşünüyorum,tabii dikkatli yemeyle.😊
Bu hafta artı çıkmadığını şükrettim.Doğum gününe gittim ve bana misafirler geldi.YEDİM😑
Artık geçmişte kaldı diyeyim,bugünden itibaren yine devam.😊
Misafir doğum günü derken yine de eksidesin cnm çok iyi 🤩👏

Back
X