- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler güzel eksi canımGünaydın
Bildirim 125.2
Fark -1.2
Spor yok![]()
Senin yaşında genç işte tüm bunlar kilo vermemizede engel, tekrardan bir dr. gitsen düzene girmek için. bende 6 ay kan hapı içeceğim daha ilk ayım bile bitmedi. çeken bilir o hapların ne kadar iştah açtığını. üstelik çoğumuzda insülin direnci var buna rağmen çabalıyoruz ama çabalarımızın yarısı sonuçsuz kalıyor.....İnşallah mart bol eksili olur benim Şubat da iyi geçmedi hiç.
Regl bana da bir gün uğrar umarım![]()
Çok iyi anlıyorum seni neredeyse 1 yıldır ben de kan ilacı içiyorum. Acayip iştah açıyorSenin yaşında genç işte tüm bunlar kilo vermemizede engel, tekrardan bir dr. gitsen düzene girmek için. bende 6 ay kan hapı içeceğim daha ilk ayım bile bitmedi. çeken bilir o hapların ne kadar iştah açtığını. üstelik çoğumuzda insülin direnci var buna rağmen çabalıyoruz ama çabalarımızın yarısı sonuçsuz kalıyor.....
Evet mecburen içmem lazım ilk defa saçlarım bu kadar azaldı halsizliği filan boş verdim kan hapı dışında ekstra içten dıştandan bakım yapacağım henüz almam gerekenleri almadım birde rutin oluşturup hergün kullanmak çok zor geliyorÇok iyi anlıyorum seni neredeyse 1 yıldır ben de kan ilacı içiyorum. Acayip iştah açıyor![]()
Afiyet olsun çok güzel görünüyorEki Görüntüle 2795628 buyrun kahvaltıya
sağol canım bende seni tebrik ederim istikrarlı gidişinden dolayıTüm kilo verenleri kutluyorum.Artı ya da sabit olanlar;haftaya biraz dikkatle beklenenden daha fazla gidecektir,moral bozmak yok.
Senin yaşında genç işte tüm bunlar kilo vermemizede engel, tekrardan bir dr. gitsen düzene girmek için. bende 6 ay kan hapı içeceğim daha ilk ayım bile bitmedi. çeken bilir o hapların ne kadar iştah açtığını. üstelik çoğumuzda insülin direnci var buna rağmen çabalıyoruz ama çabalarımızın yarısı sonuçsuz kalıyor.....
Eki Görüntüle 2795628 buyrun kahvaltıya
Afiyet olsun çok güzel öğünlerEki Görüntüle 2795740
Öğlen yemeğim okulda yerin 2 gibi sütlü yulaf çok az kuru incir badem fındık ceviz hurma
iyi yapmışsın iyi bir doktor bulamamak konusunda sana katılıyorumEvet maalesef. Ama doktora gitmeyi de o kadar istemiyorum ki :/ Bu konuda iyi bir doktor bulamadım bir türlü.
Önceden diaformine vermişti doktor. Ben de geçen eczaneden önceki reçeteye baktım günde 2000 mg vermiş.
Yarım yarımla başladım bu hafta ve o kadar farketti ki. Tatlı krizleri biraz azaldı. Boşuna işkence çekiyordum. Moralim bozuluyordu.
Afiyet olsun tabaktakiler sadece ara öğün gibiiiEki Görüntüle 2795740
Öğlen yemeğim okulda yerin 2 gibi sütlü yulaf çok az kuru incir badem fındık ceviz hurma