4 5 gündür hiç dikkat edemiyorum bende. moralim çok bozuktu.. Bugünden sonra düzelmeye çalışacağım.
Olur valla atabildiğimiz kadar atalımlolaxx resim atalım istersen yediklerimizi falan herşey mübah artık
Olur valla atabildiğimiz kadar atalım
Ben de çok severimlolaxx
Karnabaharı bi su haşladım sonra yağlayıp soğanla fırına verdim. O kızarmış yerlerine bayılıyorum.
Mart sonu için 82 kgMthn83 sende mart için hedef belirlim bildirim yapim diyosan yerin hazır hatçe
Sağol cnm amin inşallah cümlemize
Ben Karnıbahar brokoli arpacık soğan cerry domates (istersen havuç kapya biber yeşil biber patates de olur) küçük küçük doğrayıp kapta zeytin yağ tuz kimyon nane kekik karıştırıyorum kiremite koyup fırına veriyorum. Pişince üzerine sarımsaklı yoğurt hatta varsa süzme yoğurt. Ohhhh miss gibi. Tam sebze kebabı oluyor. Tavsiye ederimlolaxx
Karnabaharı bi su haşladım sonra yağlayıp soğanla fırına verdim. O kızarmış yerlerine bayılıyorum.
Bu tarifi kaydettim en kisa zamanda denemek istiyorum. Ozellikle yaz aylarinda kızartma cok yapiliyor yani bizde oyle. Eşim bayılır kizartma yemeyeİyi geceler kızlar
Yatmadan bir bakayım size dedim.
Bonus eline sağlık cnm
Bugünkü menüm
10da 1 armut
11de bitki cayi
13te salata tuzsuz
16da bitki çayı
19da soğanlı sarımsaklı taze fasulye yemeği tuz ve salça yok
22.30 bitki çayı
Oruç ertesi gün tuzsuz beslenme vardı.
Sağol cnm amin inşallah cümlemize
Ben Karnıbahar brokoli arpacık soğan cerry domates (istersen havuç kapya biber yeşil biber patates de olur) küçük küçük doğrayıp kapta zeytin yağ tuz kimyon nane kekik karıştırıyorum kiremite koyup fırına veriyorum. Pişince üzerine sarımsaklı yoğurt hatta varsa süzme yoğurt. Ohhhh miss gibi. Tam sebze kebabı oluyor. Tavsiye ederim
Valla günüm baştan iyi gidiyordu. Sonra bir yeme istegi geldi. Kaptirdim gitti anlayamadım...
Sabah resimde
Sonra kahve hurma topu
İste tam saat 16.00 civarı kızı doyururken bir yeme istegi hortladi. Kahve ve toplar kesmedi. Sulu kofte yedim kucuk bir kase. Sözde cocuklara sulu bize kizartma yapacaktim....
Derken 19.00 gibi eşimle
Bir kase corba
6 tane izgara kofte(oha diyorum müsaadenizle) tost makinasinda yaptim
Salata yedim...
20.00 gibi nescafe 2 hurma
Hatirlamadigim birsey yemedim inşallah.
Arada kekik cayi, detoks suyuda vardi. İşte oyle bir diyet oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?