Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menümü yazayım

12.00 1 tabak kıymalı kereviz 3 yk yoğurt 2 dilim ekmek
18.30 10 sarma 3 yk yoğurt 1 dilim ekmek

2.5 lt su yeşil çay vs

Yarın dışarda olacağım biraz cıssslı bir menü olabilir sabah ve öğle.
Eve geldiğimde akşamı güzel geçirmeye çalışacağım. Fotosunu da çekerim Bonus

Merhabalar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,maydanoz,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1 kase börülce salatası,1 lokma kek,1 lokma börek,1/4 ayva,çaylar
Akşam: 1 haşlanmış içli köfte,1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

İyi geceler kızlar
Yatmadan bir bakayım size dedim.
Bonus eline sağlık cnm

Bugünkü menüm
10da 1 armut
11de bitki cayi
13te salata tuzsuz
16da bitki çayı
19da soğanlı sarımsaklı taze fasulye yemeği tuz ve salça yok
22.30 bitki çayı

Oruç ertesi gün tuzsuz beslenme vardı.

Anam hasibeyi şimdi gördüm maşallah canim azmin daim olsun Bulamiyorum
Sağol cnm amin inşallah cümlemize
lolaxx

Karnabaharı bi su haşladım sonra yağlayıp soğanla fırına verdim. O kızarmış yerlerine bayılıyorum.
Ben Karnıbahar brokoli arpacık soğan cerry domates (istersen havuç kapya biber yeşil biber patates de olur) küçük küçük doğrayıp kapta zeytin yağ tuz kimyon nane kekik karıştırıyorum kiremite koyup fırına veriyorum. Pişince üzerine sarımsaklı yoğurt hatta varsa süzme yoğurt. Ohhhh miss gibi. Tam sebze kebabı oluyor. Tavsiye ederim

Bu tarifi kaydettim en kisa zamanda denemek istiyorum. Ozellikle yaz aylarinda kızartma cok yapiliyor yani bizde oyle. Eşim bayılır kizartma yemeye bende boyle yerim bari

Valla günüm baştan iyi gidiyordu. Sonra bir yeme istegi geldi. Kaptirdim gitti anlayamadım...

Sabah resimde

Sonra kahve hurma topu

İste tam saat 16.00 civarı kızı doyururken bir yeme istegi hortladi. Kahve ve toplar kesmedi. Sulu kofte yedim kucuk bir kase. Sözde cocuklara sulu bize kizartma yapacaktim....

Derken 19.00 gibi eşimle
Bir kase corba
6 tane izgara kofte(oha diyorum müsaadenizle) tost makinasinda yaptim
Salata yedim...

20.00 gibi nescafe 2 hurma

Hatirlamadigim birsey yemedim inşallah .

Arada kekik cayi, detoks suyuda vardi. İşte oyle bir diyet oldu yani

Eklentiler

• IMG_20210302_145108.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20210302_113532.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 26

6 köftenin nesi oha büşra ya asıl oha olan 90-100 kilo insanlara yazılan 3 köfte

Dün akşam kaç aydır gitmiyoduk bi misafirliğe gittik. Yapma demiştim yinede yapmış bişeyler yedik biraz bizde.

Rahatsız oldum gelincede. Zaten tansiyonum düşüktü biraz yattım öyle.

Bugün Allahın izniyle kendimi sıkıp gaza basıcam. Mart sonuna 100 olmak istiyorum ne kadar yaklaşırsam kar.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İki gündür yine felaket omuzlarım tuttu Resmen sabahları kaskastı uyanıyorum hatta gece nasıl deli yatıyorsam eşim sabah ellerini başının üzerinde kaldırmış şekilde seni yakalıyorum dedi Gece adamcağız uyandıkca kollarımı indiriyormuş hatta en sonunda kollarımı bir tülbentle bağlasam mı acaba faydası olur mu demeye başladım da bu sefer de yataktan düşer bir yerini kırarsın diye gülüyor

Bugün kursa gideceğim Aslında pek canım da istemiyor ama zaten haftada bir bari onu ihmal etmeyeyim dedim Sertifika alabilmek için kurs sonunda sınav yapılacakmış bari oradan eksik kalmayayım

Beslenme genel olarak iyi ama işte fazla telefon yada bilgisayarı bızıklayamadığım için menü yazamıyorum maalesef Birde nedense hiç su içesim de yok bu ara o yüzden bugün eve gelince hemen kendime şu meşhur Cadı kazanından yapayım da bari cumaya kadar ödem falan olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…