Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yatsanda uyuyamassın canım .kal dağıtalım seni... aslında benimde moralim bazuk ama burası iyi geliyo.yatınca daha cok düşünüyorum...
busecim allah damatlığınıda göstersin inşallah...
bu arada çok moralim bozuk:a015:ben 84 kiloyla başladım o kadar güzel yemek yiyorumk, sabah bi meyve tabağı öğlen 1 kase yoğurt akşam 5 de yarın tabak sebze yemeği ama ben 84.7 olmuşum tartının camını kıracaktım..işte bu kadar dedim olmuyo yapamıyorum yaaaaaa çok kafam karışıkkk sinirlerim alt üstfisfisfis
busecim hadi gözün aydın oldu bitti:)))))))))))
rondoda öğüterek kullan bence...tv de doktor söylemişti öğütmeden tüketmeyin diye...mideye dokunuyomuş...sindiremiyormuş vücut..kızlar selam ben geldim yerimseniben bugün kendime yediklerimi her gün yazacak bir ajanda ve düzenli tartılabilmek icin baskül aldım he bide keten tohumu aldım 250 gr ama denicem bakalım henüz arastırmadım nasıl kullanılıyor bilen varmı acaba varsa yazsın lütfen aktar toz haline getircekti vaktim yoktu böle tohum olarakta tüketilebiliyomuş öle dedi simdilik bu kadar mesajları okumam 1 saatimi aldı zaten :)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Allah iyiliğini versin valla güleceğim yoktu hiç:Canım benim sağol valla oldu ve bitti bende bittim. Benmi sünnet oldum oglummu bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
buseciğim geçmiş olsun allah damatlığınıda görmeyi nasip etsin
kızlar selam ben geldim yerimseniben bugün kendime yediklerimi her gün yazacak bir ajanda ve düzenli tartılabilmek icin baskül aldım he bide keten tohumu aldım 250 gr ama denicem bakalım henüz arastırmadım nasıl kullanılıyor bilen varmı acaba varsa yazsın lütfen aktar toz haline getircekti vaktim yoktu böle tohum olarakta tüketilebiliyomuş öle dedi simdilik bu kadar mesajları okumam 1 saatimi aldı zaten :)
kız valla dövücem şimdiklava:klava:e bende veremiyorum kaç haftadır...bende mi ayrılayım yani...ne alakası var...verirsin neyin eksik senin verenlerden...kafana çok taktığın için oluyo böyle...:mymeka:secil çok teşekkür ediyorum ama ben pes ettim ayrılıyorum aranızdan... yeter olmuyo işte ölürsem anca zayıflarım ben...
hepinizi çok sevdim...allah hepinizin yardımcısı olsun...inşallah arada girdiğimde öylesine sizleri okuduğumda ben kendi adıma mutlu olurum...ben bu guruba kendimi laik göremiyorum..
üzgünüm...
hoşcakalınnn
Sağol canım benim Allah bekarlara önce koca sonra bebek, evli olupda bebeği olmayanlarada tez zamanda hayırlı evlatlar versin (AMİN)
secil çok teşekkür ediyorum ama ben pes ettim ayrılıyorum aranızdan... yeter olmuyo işte ölürsem anca zayıflarım ben...
hepinizi çok sevdim...allah hepinizin yardımcısı olsun...inşallah arada girdiğimde öylesine sizleri okuduğumda ben kendi adıma mutlu olurum...ben bu guruba kendimi laik göremiyorum..
üzgünüm...
hoşcakalınnn
secil çok teşekkür ediyorum ama ben pes ettim ayrılıyorum aranızdan... yeter olmuyo işte ölürsem anca zayıflarım ben...
üzgünüm...
hoşcakalınnn