Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok gecmis olsun ya uzuldum. Ama kendini suclama nerden bilebilirdin ki? Ben yusrayi 1 mt yukseklikten düşürdüm 17 günlüktü. O vicdan azabini cok iyi biliyorum ama senin bir sucun yok. Eslemde 4 kez yataktan düştü suana kadar olacak oldugunda gozunun önünde oluyor :'(

Ben otomatik aspirin başladım kendime.
Çok geçmiş olsun canım. Benim 1 ay pozitif çıktı testim sonra baktirmadim
İyi yapmışsın canım. Bulamiyorum ablam zaten önür boyu kan sulandırıcı içiyor oba rağmen kkovid geçirince baya değer oynamıştı eniştemin de kritik seviyede çıkmıştı dr iyi pıhtı atmamış demiş. Hala aspirin kullanıyor

Aspirin hangi hastaligi olanlar kullaniyormuş. Bizde gecirdik ama kimse birsey demedi o zamanlar

Biliyorum cnm haklsn bı olacaksa önüne geçmek mümkün değil diyorum sonra ah keşke daha dikkatli olsayidm diyorum insAllah çabuk iyileşir Rabb'im bütün hastalarla beraber benim yavruma da şifa versin insAllah çok hareketli bı dk durmuyor napicaz böyle bilmiyorum

Aspirin hangi hastaligi olanlar kullaniyormuş. Bizde gecirdik ama kimse birsey demedi o zamanlar
Canım bu korona baya baya msnı koyulaştırıyor ve pıhtı attığı için zaten bazıları çok ağır atlatıyor. Bu hastalıkta kan sulandırıcı işe yarıyor işte. Yine de sağlıkçılar daha iyi bilir demi Bulamiyorum Mthn83

Geçmiş olsun üst üste gelmiş aksilikler. Umarım bir an önce iyileşir

Nasil cikti sonuclar. İnşallah gliforda fayda saglar istah kontrolu kolay olur

İnsülin için verdi işte unuttum sonucun kaç çıktığını. Kanunide diyetisyene yönlendirdi beni gidip gitmemekte kararsızım ya

Çok çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.

Annesin sen suçluluk duymak anneliğin yüzde kaçıdır hesap edemedim bile.
Olacakla öleceğin önüne geçilmiyor.

Kolay olur tedavisi inşallah

Bir bak istersen belki iyi bir diyetisyen denk gelir. Gerçi devlet hastanelerinde gittiğim bütün diyetisyenler masada hazır çoğalttıkları listeden caart diye veriyorlardı. Al bunu uygula diye. Belki işini iyi yapan birine denk gelirsin.

Geçmiş olsun üst üste gelmiş aksilikler. Umarım bir an önce iyileşir
Sağol canım Allah razı olsun amin insAllah
Çok çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.

Annesin sen suçluluk duymak anneliğin yüzde kaçıdır hesap edemedim bile.
Olacakla öleceğin önüne geçilmiyor.

Kolay olur tedavisi inşallah
Sağol canım amin kesinlikle öyle amin insAllah

Fit kurabiye yaptım kafadan tarifi yazayım hoşuma gitti çünkü

Yarım su bardağı yulaf
Yarım su bardağından biraz daha az hindistan cevizi
1 avuç leblebi
1 avuç toz ceviz
3 yk pekmez
2 minik elma
Yarım paket kabartma tozu
Tarçın
Hepsini attım rondoya
Sonra kaşıkla yağlı kağıda
Sonra hoop fırın 15 dk

15-16 adet çıktı

Eklentiler

• 16142490150071717684884.jpg
    174,6 KB · Görüntüleme: 20
Git en azından beslenme önerisi verir

Eline saglik

Merhaba
Evet pıhtı atması gibi sebepler çok görülüyor. Bide yatma ve hareket azlığı olunca daha bı risk altında oluyorsun. Tedbir amaçlı başladık.

Ay çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım. Cokmu küçük çocuğun. Olacağı varmış seninle alakası yok suçlama kendini

Herkese hayrli akşamlar arkadaşlar. Bende dün giremedim bir türlü.
Bugün sabah yumurtalı salata bir lokum.
Öğlen bir dilim ekmek biraz zeytin.
Akşam iki kanat iki kaşık pilav bir kase çorba 3 4 çatal patates kızartması. Bugün anneme geldim biraz diyet bozuldu. Ama 20 dakika yürüyüş yaptim

Çok geçmiş olsun,en kısa zamanda iyileşir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…