Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,maydanoz,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 2 lokma poğaça, 1 elmalı kurabiye , çaylar
Akşam: 1/4 dilim ekmek,peynir,zeytin,karışık salata
2,5 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Son düzenleme:
İyi akşamlar

10.00 2 haşl yumurta 5 zeytin 1 kk peynir 1 dilim ekmek
12.30 3 fit kurabiye yeşil çay
15.00 1 kase ıspanak yemeği 5 yk ciğer 3 yk yoğurt
17.00 1 portakal 15 fıstık 2 incir
20.00 2 yumurta ile ıspanaklı omlet 60 gr hindi füme 3 altınbaşak
21.00 1 bardak süt

1.5lt su yatana kadar içmeye çalışacağım

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK66:

Şükür kavusturana :Sabah nedense bir türlü kkya giremedim :KK43: Öğleden sonra da dışarı islerimiz vardı daha doğrusu eşimin arkadaşına yardımcı olduk eşimle :KK66:
Anneme de dönüşü uğrayıp geldim derken eşimin açık öğretim sınavına girmesi gerektiği için internete giremedim kasmasin diye :KK66:

Şükür bitti de bende hemen geldim :KK68:
Sınavı matematik hariç güzel geçti insallah hepsinden geçer de sonraki sınavda da kalan dersleri verip diplomasını alır :KK70: Karne hediyesi istemesin tabi :KK70:

Beslenme olarak pek bir şey yemedim kosturmacada ama tartı öncesi iyi olur o yüzden pek takılmiyorum :KK66:

Günaydın. Kapanista benden açılışta maşallah

😒😂

Geçen hafta 98.1
Bu hafta 96
Fark: 2.1

Eklentiler

• IMG_20210226_084600.jpg
    IMG_20210226_084600.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 17
Saolun kızlar Allah razı olsun insAllah 7 buçuk aylık küçük daha ama aşşırı hareketli yerinde duramıyor bı türlü
Çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inş.annesi, çocuklarda hızlı iyileşme oluyor üzme kendini, bende büyütürken yataktan filan düştükleri olmuştu ...

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:
Herkese hayırlı cumalar :KK68:

Rabbim şu mübarek günde gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah......Aminnnn

Dün gece biraz karışık olaylar olunca gece 2yi geçiyordu yattım :KK43: Erkek kardeşimin WhatsAppina biri girmiş ve ben olmak üzere millete de saçma yazılar gelmiş :confused: Bana da ondan gitmiş gibi görününce gece gece beni aradı hayırdır Abla diye :KK70: oylelikle uyandı Allah'tan :KK66: Neyseki format atıp düzeltmiş ama Tabi olan benim uykuma oldu :KK43:

Tartıda ekşi görünüyor ama çok az :KK43: Daha dün çok daha fazla ekşi vardı ve sanırım uykusuzluk yüzünden ödem oluştu :KK66: Neyse moral bozmak yok :KK66: Aynen devam

😒😂

Geçen hafta 98.1
Bu hafta 96
Valla helal olsun süpersin :KK66:

Günaydın kızlar :KK68:

Dün ise basladim çıkışta çarşıya gittim evde bir şey kalmamıştı alışveriş yaptım. Uzun zamandır hareketsiz olunca bir de hastalıktan dolayı sanırım bacaklarım çok ağrıdı. Gece geç yatmistim uykumda vardı saat 22de yattım uyudum. Çocukları eşim yatırmış hiç duymadım bile sabah alarma uyandım.

Dünkü menüm
12.30 2 haşlama yumurta, peynir, 5zeytin, fındık
16.15 türk kahvesi
19.00 2 baget tavuk yoğurt ceviz

Kilo bildirimi
Geçen hafta 101.4
Bugün 100.2
Fark -1.2

Bedenen iyi ruhen felaketim canım moralim çok bozuk diplerdeyim bugün sabah oğlan yataktan düştü baya ağladı acile götürdük muayene etti önemli bişey yok bulantı kusma aşırı uyku hali olursa tekrar getirin tomografi çekilsin dedi eve geldik bı kaç saate sol kolunu hareket ettiremedi tekrar acile götürdük röntgen çekildi malesef köprücük kemiği kırılmış aşşırı vicdan azabı çekiyorum eve gelene kadar ağladım kendime çok kızgınım 😩😤yarın ortopedi bölümüne gidicez tekrar çok küçük olduğu için medikal aparat bulmamız da zormuş sargı da yapmıyorlar çok dikkat etmemiz gerekiyor :KK43: bı sure aktif olmayabilirim hastaneden eve dönerken de park halinden arabayi tam hareket ettirecektik ki öndeki yürüdü arkadan hızla gelen motosiklet ile çarpıştı şok olduj korktuk herşey üst üste geldi resmen
Çok geçmiş olsun cnm ❤️
İyi yapmışsın canım. Bulamiyorum Bulamiyorum ablam zaten önür boyu kan sulandırıcı içiyor oba rağmen kkovid geçirince baya değer oynamıştı eniştemin de kritik seviyede çıkmıştı dr iyi pıhtı atmamış demiş. Hala aspirin kullanıyor
Geçmiş olsun cnm ❤️
Canım bu korona baya baya msnı koyulaştırıyor ve pıhtı attığı için zaten bazıları çok ağır atlatıyor. Bu hastalıkta kan sulandırıcı işe yarıyor işte. Yine de sağlıkçılar daha iyi bilir demi Bulamiyorum Bulamiyorum @yst38
Evet cnm öyle oluyor ama herkes illa kullanacak diye bir şey olmuyor rutin tedavi listesinde yok

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:
Herkese hayırlı cumalar :KK68:

Rabbim şu mübarek günde gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah......Aminnnn

Dün gece biraz karışık olaylar olunca gece 2yi geçiyordu yattım :KK43: Erkek kardeşimin WhatsAppina biri girmiş ve ben olmak üzere millete de saçma yazılar gelmiş :confused: Bana da ondan gitmiş gibi görününce gece gece beni aradı hayırdır Abla diye :KK70: oylelikle uyandı Allah'tan :KK66: Neyseki format atıp düzeltmiş ama Tabi olan benim uykuma oldu :KK43:

Tartıda ekşi görünüyor ama çok az :KK43: Daha dün çok daha fazla ekşi vardı ve sanırım uykusuzluk yüzünden ödem oluştu :KK66: Neyse moral bozmak yok :KK66: Aynen devam

Valla helal olsun süpersin :KK66:
Tesekkur ederim. Eksin daha fazladır.bozmak yok yola devam 😊

😒😂

Geçen hafta 98.1
Bu hafta 96
Harika bir sonuç.Toplamda -19 kilo,dolu bir damacanayı üzerinizde devamlı taşımaktan kurtulmuşsunuz.🧿Tebrik ediyorum.👏👏👏👏👏🧿
Bildirim
Kilo : sabit (126.4)
Spor :yok gibi
Moral :sıfır gibi 😒
Ödemdir,haftaya beklenenden fazlası gidecektir.😃
Günaydın kızlar :KK68:

Dün ise basladim çıkışta çarşıya gittim evde bir şey kalmamıştı alışveriş yaptım. Uzun zamandır hareketsiz olunca bir de hastalıktan dolayı sanırım bacaklarım çok ağrıdı. Gece geç yatmistim uykumda vardı saat 22de yattım uyudum. Çocukları eşim yatırmış hiç duymadım bile sabah alarma uyandım.

Dünkü menüm
12.30 2 haşlama yumurta, peynir, 5zeytin, fındık
16.15 türk kahvesi
19.00 2 baget tavuk yoğurt ceviz

Kilo bildirimi
Geçen hafta 101.4
Bugün 100.2
Fark -1.2

Çok geçmiş olsun cnm ❤️

Geçmiş olsun cnm ❤️

Evet cnm öyle oluyor ama herkes illa kullanacak diye bir şey olmuyor rutin tedavi listesinde yok
Tebrikler,çok iyi👏👏👏
IMG_20210226_092227.jpg

Geçen haftaya göre - 300 gram :KK43:
Daha dün 1 kg'dan fazla fark vardı ama işte elimde delil yok :KK70:
Neyse haftaya daha güzel olacağı Garanti :KK66: uykusuz gece bana ödem olarak döndü buda ispatı :KK43:

Yanlış hesaplamadiysam yüzde - 0.39 %
👏👏👏

X