Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınn 💟

Uğrayamadım bu hafta hastane işlerimizi halletmeye çalışıyoruz bi boşluk bulduk.

Sonuçlarımı bugün alıcam inşallah baktım ben ama eksik istemiş tahlilleri yani kan alınıyor diğerlerinede bakılsa nolur sanki.
Neyse artık bakıcaz bugün.

Sizler iyimisiniz?

Eki Görüntüle 2789276

Aijoo Aijoo
@bengisu022
@74FRIDA
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
@dimaze3800
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
oynakbasi34 oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83 Mthn83
Bulamiyorum Bulamiyorum
@Seferye hatun
Günaydın cnm kolay gelsin hastane işleri zor iyiyim demek adetten 😌

Slm kizlar günaydın
Bugün evde son gün yarın iş başı nasipse
Sayılı gün çabuk geçiyor.

Oruç ve ertesi gün kahve icememek zorluyor beni. Şimdi filtre kahvemi yaptım içiyorum. Sanırım ben de kahve bağımlısıyım :kahve:
Menün cok guzel canim. Hastaligin işe yarar tarafi istahinin azalmis olmasi olmustur. Cok gecmis olsun tekrar
Sağol cnm ❤️
MasaAllah be helak olsun sana 👏
Teşekkür ederim cnm ❤️
Geçmiş olsun canım
Dün gittiğim koronali hasta hastaneye gitmeye korkuyorum dedi 🤣🤣
Hastane senden korksun dedim
Cidden neden korktugumuzu bizde bilmiyoruz
😂😂😂
Ben de pozitif çıktıktan sonra kramplarim çok olunca doktorum gel bı tahlil ver dedi. Gittim hastaneye sıra alicam veznedeki arkadaşa uzaktan sesleniyorum ne olur ne olmaz diye. Sonra dışarıdan dolaşıp gittim covid polikliniğine ordaki doktora uzaktan anlatıyorum derdimi. Arkadaş kan almaya geldi yüzümü ters yöne çevirip kolumu uzattım ona. Gelen arkadaşta yeni atamalardandi. Dedim ablacım yanlış anlama hastalık bulaşmasın diye başımı çeviriyorum. Diyor anladım abla sıkıntı yok. 😂 Hastanedekilere bulaştırmayayım diye nasıl girip çıktığımi bilemedim. Sonuçları da beklemedim acil Dr sağolsun mesaj attı sonuçları. Ben de enfeksiyon doktoruna iletmistim. Çok şükür bir problem çıkmamıştı. Kramplar çok olunca acaba d-dimer mi yüksek diye suphelenmisti belki clexane başlarız demişti ama gerek kalmadı çok şükür.
Günaydınn 💟

Uğrayamadım bu hafta hastane işlerimizi halletmeye çalışıyoruz bi boşluk bulduk.

Sonuçlarımı bugün alıcam inşallah baktım ben ama eksik istemiş tahlilleri yani kan alınıyor diğerlerinede bakılsa nolur sanki.

Sizler iyimisiniz?

Eki Görüntüle 2789276

Aijoo Aijoo
@bengisu022
@74FRIDA
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
@dimaze3800
@nisan34
@Minik Meleklerim
oynakbasi34 oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83 Mthn83
Bulamiyorum Bulamiyorum
@Seferye hatun
Geçmiş olsun cnm inşallah tahlillerin iyi cikar haberini bekliyoruz 🥰
Günaydın kızlar bı kaç gündür buraya da ugrayamadim pazardan bu yana kürek kemigim kulunç oldu nefes alırken batıyor dün hele çok kötüydüm halada gecmedi
Geçmiş olsun cnm ❤️

Günaydınn 💟

Sizler iyimisiniz?

Eki Görüntüle 2789276

Aijoo Aijoo
@bengisu022
@74FRIDA
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
@dimaze3800
@nisan34
@Minik Meleklerim
oynakbasi34 oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83 Mthn83
Bulamiyorum Bulamiyorum
@Seferye hatun
İyiyiz canım
Hayrola inşallah

Slm kizlar günaydın
Bugün evde son gün yarın iş başı nasipse
Sayılı gün çabuk geçiyor.

Oruç ve ertesi gün kahve icememek zorluyor beni. Şimdi filtre kahvemi yaptım içiyorum. Sanırım ben de kahve bağımlısıyım :kahve:

Sağol cnm ❤️

Teşekkür ederim cnm ❤️

😂😂😂
Ben de pozitif çıktıktan sonra kramplarim çok olunca doktorum gel bı tahlil ver dedi. Gittim hastaneye sıra alicam veznedeki arkadaşa uzaktan sesleniyorum ne olur ne olmaz diye. Sonra dışarıdan dolaşıp gittim covid polikliniğine ordaki doktora uzaktan anlatıyorum derdimi. Arkadaş kan almaya geldi yüzümü ters yöne çevirip kolumu uzattım ona. Gelen arkadaşta yeni atamalardandi. Dedim ablacım yanlış anlama hastalık bulaşmasın diye başımı çeviriyorum. Diyor anladım abla sıkıntı yok. 😂 Hastanedekilere bulaştırmayayım diye nasıl girip çıktığımi bilemedim. Sonuçları da beklemedim acil Dr sağolsun mesaj attı sonuçları. Ben de enfeksiyon doktoruna iletmistim. Çok şükür bir problem çıkmamıştı. Kramplar çok olunca acaba d-dimer mi yüksek diye suphelenmisti belki clexane başlarız demişti ama gerek kalmadı çok şükür.

Geçmiş olsun cnm inşallah tahlillerin iyi cikar haberini bekliyoruz 🥰

Geçmiş olsun cnm ❤️
Ben otomatik aspirin başladım kendime.
Çok geçmiş olsun canım. Benim 1 ay pozitif çıktı testim sonra baktirmadim

Herkese hayırlı günler :KK66:

Kurstan döndüm ama geberdim yorgunluktan :KK70: Giderken 30 dakika yürüyüşüm var dönüşü de hatta başka yoldan gidip yolu uzattık :KK70: 50 dakika da dönüş yolundan :KK66:
Hatta eve geldiğimde af edersiniz camasirlarima kadar terlemisim :KK70:

Gelir gelmez üst baş değiştirip büyük kızıma mutfakta az yardım ettim :KK66: Hocaları online eğitime dönüldü diye her hafta bir tarif yapıp güzel bir sunumla bana gondereceksiniz demiş bizimki de hemen işe girişmiş :KK66: Tabi ben kesinlikle yemeyecegim hem şeker yüzünden hemde diyet yüzünden :KK70:

Şu anda dizim baya ağrıyor yoruldugum için ama dinlenince geçer :KK66: Allah'tan yemeğim vardı da oradan yırttım :KK66:

Hep diycem unutuyorum sen izmirde değilmiydin?

Yok canım :KK66: Baba tarafı İzmirli de ben İstanbul'dayım :KK66:

Aramıza hoşgeldin canım :KK66:

İyi akşamlar 😊
Yeme faslı bitmiş oldu bugün de

10.30 1 haşl. Yumurta 6 zeytin 1 kk peynir 1 tk bal 1 çk tereyağ 1 dilim ekmek salatalık yeşil çay

12.30 1 kupa sütlü kahve yarım muz

15.00 1.5 porsiyon balık 1 kase salata turşu

17.30 3 hurma 15 fıstık yeşil çay

18.45 3 yk irmik helvası
2 lt su

Gecmis olsun canim. Simdi nasilsin
Bedenen iyi ruhen felaketim canım moralim çok bozuk diplerdeyim bugün sabah oğlan yataktan düştü baya ağladı acile götürdük muayene etti önemli bişey yok bulantı kusma aşırı uyku hali olursa tekrar getirin tomografi çekilsin dedi eve geldik bı kaç saate sol kolunu hareket ettiremedi tekrar acile götürdük röntgen çekildi malesef köprücük kemiği kırılmış aşşırı vicdan azabı çekiyorum eve gelene kadar ağladım kendime çok kızgınım 😩😤yarın ortopedi bölümüne gidicez tekrar çok küçük olduğu için medikal aparat bulmamız da zormuş sargı da yapmıyorlar çok dikkat etmemiz gerekiyor :KK43: bı sure aktif olmayabilirim hastaneden eve dönerken de park halinden arabayi tam hareket ettirecektik ki öndeki yürüdü arkadan hızla gelen motosiklet ile çarpıştı şok olduj korktuk herşey üst üste geldi resmen

X