Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun bende şu an kahvaltı sonrası çayımı içiyorum geç kalktım yine, mide bulantın hafifledimi biraz

Kolay gelsin

Anlamadım gitti ilk kez bu kadar mide bulantısı oldu zorla öğle yemeği yedim demin belki biraz geçer diye yoksa canım hiç bir şey istemiyor

Saol cnm hg bu arada insAllah güzel kilolar verirsin
Kansızlık mı vardı ay bende hiç icemem o hapları kötü kokuyor cidden
Anlamadım gitti ilk kez bu kadar mide bulantısı oldu zorla öğle yemeği yedim demin belki biraz geçer diye yoksa canım hiç bir şey istemiyor
Canım alisirsin bı iki haftaya bende de kullandığım dönem bulantı ve ishal olmuştu o ilaçlar yapıyor

An itibariyle yemek Faslı benim adıma kapandı

Hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;

Sabah kahvaltı 09.30 gibi
Pazar keyfî diyelim

1 haşlanmış yumurta
1/2 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
3 zeytin
1 dilim kızarmış tahıllı ekmek

Ara 10.30da
1 ananaslı yeşil çay

Öğle yemeği 14:00de
1 porsiyon haşlanmış karnabahar
1/2 kase sarımsaklı yoğurt

Ara 16:00da
1 şekersiz Nescafe
2 kare Bitter çikolata

Akşam 18:45de
1/2 kase tarhana çorbası
125 gram tavuk göğüs
4 - 5 çatal havuç ve turp salatası

Bugün keyif menüsü oldu bitter de regleye ithaf edildi çok şükür şeker 150ye düştü

Afiyet olsun canım süper menü

Menümü yazayım

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, peynir, 4 adet zeytin, domates salatalık 2 kızarmış esmer ekmek, biraz tere

Ara 10 15 adet kadar fıstık ıhlamur ile birlikte

Akşam: bir kase tarhana çorbası, bir tabak yumuryalı mantar kavurma, 2,3 çatal salata, 2,3 çatal balık bir mandalina

Çay içerim birazdan

1 kaşık alıp bıraktıysan maşallah sanada suyunada 2 litreyi uzun zamandır görmüyorum
Çok zor oldu ama eşimin tabağından 1 kaşık aldım,tadımlık.
Su şişesini devamlı yanımda bulunduruyorum.Bu sayede suyu içiyorum ki çayı da çok içerim.
Bende zayıflamak istiyorum yeni katıldım ne yapmam gerek acaba
Hoşgeldiniz.
Sagol canim 17sinde doğumgünü sali aksami nasipse kutlicaz. Ben temizlik falan yapiyorum şuan yarinda yiyecekleri hazırlarım
Kolay gelsin.

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1 lahmacun,salata,1 su bardağı ayran
Akşam: Bugün ikindi 17.30 gibi olunca akşam yemeği yemedim,şimdilik aç değilim,sonrasında da yemem sanırım ya da yine yoğurt yerim.
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun canım süper menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…