Ah mecbur yapcam dogumgunumuz varİşler bilmiyorki bu havada da hiç yapasıya gelmiyor benim
Hoşgeldin Allah kabul etsin,spor bende yapamıyorum oruçlu oruçlu daha zor olur tahminimBen 91 kiloyum bu arada sahurda çorba içtim. şimdi orucluyum. iftarda karnıbahar yiyeceğim nasipse. Günde 15 dk bir mil Lesli yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum ya
Geçmiş olsun, evdeysen dinlen bugünGünaydın kızlar
Dün akşama doğru baya kötü oldum. Şifayı fena kalmışım. Yatarken ilaç aldım yattım. Sağ tarafıma yatıyorum sağ tarafım açıyor, sol tarafıma yatıyorum sol tarafım açıyor, bütün gece öyle geçti. Başımı biraz daha yukarıda tuttum. Sabah boğazım biraz daha iyi uyandım ama yine de kendimi iyi hissetmiyorumsağolsun kocam simdi kızlara kahvalti hazırladı bize de ıhlamur kaynatmis. Şimdi icicem.
Dünkü menüm
11.00 filtre kahve
13.00 fındık
19.00 et döner, salata, ceviz
20.30 ıhlamur
Sağol cnm
Ben de bu akşam yapmayı düşünüyorum.
Allah kabul etsin cnm. Hasta olmasaydım ben de tutmak isterdim. Dün öğle vakitlerinde kızlara bir tepsi bisküvili pasta yaptım. Ahhh ne çok severim kendilerini. Otursam bir tepsiyi yerim
Günaydın cnm. Hani toplu etiketlerde muhahkak biri unutulur ya
Simdi minik uyurken mutfak dolap kapaklarini silcem. Cocuklarla iş yapmakta cok zor hep ayagimin dibinde geziyolarAAA Eveeeet
Yazamadım gördüm MaşAllah yaşına girdi ha kuzucuk Rabb'im hayırlı ömür versin insAllah cnmAh mecbur yapcam dogumgunumuz var
Kolay gelsin kuzumBuyuk kizi babasiyla disari yolladim. Küçükte uykusu var direniyor. Ancak mutfak toplandi. Bir sepet camasir bana goz kirpiyor. Daha dolu işim var
Afiyet olsun bende şu an kahvaltı sonrası çayımı içiyorum geç kalktım yine, mide bulantın hafifledimi birazCam dibine petege yapıştım kar yağışını izliyorum ananaslı yeşil çay eşliğinde
Kolay gelsinSimdi minik uyurken mutfak dolap kapaklarini silcem. Cocuklarla iş yapmakta cok zor hep ayagimin dibinde geziyolar
Sagol canim 17sinde doğumgünü sali aksami nasipse kutlicaz. Ben temizlik falan yapiyorum şuanYazamadım gördüm MaşAllah yaşına girdi ha kuzucuk Rabb'im hayırlı ömür versin insAllah cnm
Kolay gelsin cnm MasAllahSagol canim 17sinde doğumgünü sali aksami nasipse kutlicaz. Ben temizlik falan yapiyorum şuanyarinda yiyecekleri hazırlarım
Günaydın kızlar
Dün akşama doğru baya kötü oldum. Şifayı fena kalmışım. Yatarken ilaç aldım yattım. Sağ tarafıma yatıyorum sağ tarafım açıyor, sol tarafıma yatıyorum sol tarafım açıyor, bütün gece öyle geçti. Başımı biraz daha yukarıda tuttum. Sabah boğazım biraz daha iyi uyandım ama yine de kendimi iyi hissetmiyorumsağolsun kocam simdi kızlara kahvalti hazırladı bize de ıhlamur kaynatmis. Şimdi icicem.
Dünkü menüm
11.00 filtre kahve
13.00 fındık
19.00 et döner, salata, ceviz
20.30 ıhlamur
Sağol cnm
Ben de bu akşam yapmayı düşünüyorum.
Allah kabul etsin cnm. Hasta olmasaydım ben de tutmak isterdim. Dün öğle vakitlerinde kızlara bir tepsi bisküvili pasta yaptım. Ahhh ne çok severim kendilerini. Otursam bir tepsiyi yerim
Günaydın cnm. Hani toplu etiketlerde muhahkak biri unutulur ya
sağol cnmGörüntü müthişbir ara bende denerim
Ben bir kere tamamen hiç bir şey eklemeden denedim hiç hoşuma giitmemisti
Çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin inşallah...Aminnnn
hosşegdin cnm Allah kabul etsinBen 91 kiloyum bu arada sahurda çorba içtim. şimdi orucluyum. iftarda karnıbahar yiyeceğim nasipse. Günde 15 dk bir mil Lesli yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum ya
sağol cnmGeçmiş olsun canim
sağol cnmGeçmiş olsun, evdeysen dinlen bugün
Sen geldiydin dimi eklememişim etiket borçlarımı ödemek isterim
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Bulamiyorum
sağol cnm. yok covid geçirmedim çok şükür. 1 ay önce aşı oldum. yarın 2. doz aşımı olucam ama bu durumda yapılmaz sanırım.Bulamiyorum geçmiş olsun bu arada canım covid geçirmişmiydin sen?
Hoşbulduk çok teşekkür ederimsağol cnm
hosşegdin cnm Allah kabul etsin
sağol cnm
sağol cnmevdeyim çok şükür. eşim ve kv de hasta sırayla odalara çekilip dinleniyoruz
sağol cnm. yok covid geçirmedim çok şükür. 1 ay önce aşı oldum. yarın 2. doz aşımı olucam ama bu durumda yapılmaz sanırım.
Çok teşekkür ederim hoşbulduk. İftardan sonra yapicam artık. Zaten bu kiloyla spor zor olmasinda ne olsunHoşgeldin Allah kabul etsin,spor bende yapamıyorum oruçlu oruçlu daha zor olur tahminim
Hay maşaAllahEvi toparladım mutfağı da hallettim akşama pazar klasiği oldu iyice balık sosladim dolaba kaldırdım şimdi oğlan emiyor hazırlanıp yürüyüşe cikicaz insAllah
Günaydın
Mutlu pazarlar❄ 🌨
Kar yağdırana şükürler olsun
Amine Busra
@60kiloyum
@bengisu022
74FRIDA
@lolaxx
@misafir1001
@dimaze3800
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
@oynakbasi34
@Matmatass
@yst38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?