- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Sabah dene cnm belki değişir etkisiEvet kansızlık demirde düşmüş akşamları içiyorum, sabahamı alsam farkedermi acaba diye düşünüyorum ağzımda sürekli bir pas tadı çok kötü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah dene cnm belki değişir etkisiEvet kansızlık demirde düşmüş akşamları içiyorum, sabahamı alsam farkedermi acaba diye düşünüyorum ağzımda sürekli bir pas tadı çok kötü
30 eylulde 111 ile başladım. Ama 1.5 aydır biraz sekteye uğradı. Tesekkur ederimYa masaAllah siz bu kiloya ne kadar sürede düştünüz epey vermissinz
1 tane ona 1 dilim diyom benListene uymamışmısın sen?
Suyu ne kadar içiyosun?
Sen börek yedin ondan spora vurdun kendini :) ama çok dengeli olmuş
Soğan çorbası nasıl?
1 tane lavaş dimi 1 dilim değil.
Bence yine az bile
1 kaşık alıp bıraktıysan maşallah sanada suyunada 2 litreyi uzun zamandır görmüyorum
HoşgeldinizAnladım tamam çok sağolun![]()
Teşekkür ederim1 tane ona 1 dilim diyom ben
Yok yahu ne bilem gaza gelirim bak.Baklavanın kalorisi kapatmıştır eksiği
Hoşgeldiniz
Amine Busra doğum günü kutlu olsun kızçenin
Bize de yağdı maşallahMaşallah desene![]()
Hayırlı huzurlu sabahlar SizedeGünaydın kızlar güzel bı hafta geçirmemiz dileğiyle![]()
En zor günlerde beslenmemizi kısıtlamaya çalışıyoruz havada soğuk ve karlı tam sıcak çukulatalık ve mağlesef bizde 1 ekmek veya 2 ekmekte yiyecek kapasite varMutlu haftalar
Bugün bir kahvaltı etmişim ne siz sorun ne ben söliim bir ekmeğe yakın yedim kahvaltılıkları saymıyorum bile
Dşarı çıkıp bi yüriyim diyorum ama 14.30'da dersim var. Yarın çıkarım inş kitap bakıcam
Kahvaltıdan sonraki öğünlerini dengelersen güzel olur. kahveni iç, yeşil çayını ihmal etme bundan sonraki öğünlerini sebze ve proteğinle götürebilirsen tamamen salmamış olursunMutlu haftalar
Bugün bir kahvaltı etmişim ne siz sorun ne ben söliim bir ekmeğe yakın yedim kahvaltılıkları saymıyorum bile
Dşarı çıkıp bi yüriyim diyorum ama 14.30'da dersim var. Yarın çıkarım inş kitap bakıcam