• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

14 Şubat Pazar (1570 kalori)
Kahvaltı
Krep (91gr)
Domates
Zeytin 23gr
Peynir 30gr
Yoğurt 130gr
Ceviz 15gr
Tahin pekmez 30gr

Ara 16:00
Albeni toplar 10gr
Çilekli gofret 15gr
Ceviz 10gr
Mandalina 15gr

Akşam 18:00
350 Gr fırında çipura
Salata- soğan piyazi-domates ezmesi
1 servis kaşığı makarna 100gr

Ara 19:00
2 kestane 30gr
2 kare Antep fıstıklı çikolata

Su 2.5 lt anca olmuştur
Spor 1 buçuk saat tempolu yürüyüş

Selamlaarr

10.00 2 yumurta 4-5 dilim sucukla omlet 1 dilim lavaş 1 kk peynir 5 zeytin yeşil çay
12.30 çakma mozaik pasta 😄
15.00 1 kase çorba 1 dilim ekmek 3 yk yoğurt 1 minik muz
17.00 2 kare çikolata 1 kupa sütlü kahve
19.30 1 yk muhlama 1 dilim ekmek 1 kase brüksel lahanası 3 yk yoğurt 2 avuç patlamış mısır

3 lt su
20 dk leslie 25 dk karın çalışması

Listene uymamışmısın sen?
Suyu ne kadar içiyosun?

Sen börek yedin ondan spora vurdun kendini :) ama çok dengeli olmuş 🧿
Soğan çorbası nasıl?

1 tane lavaş dimi 1 dilim değil.
Bence yine az bile 👀

1 kaşık alıp bıraktıysan maşallah sanada suyunada 2 litreyi uzun zamandır görmüyorum
1 tane ona 1 dilim diyom ben 😄
Yok yahu ne bilem gaza gelirim bak. 😂 Baklavanın kalorisi kapatmıştır eksiği

Anladım tamam çok sağolun 😍
Hoşgeldiniz

Amine Busra Amine Busra doğum günü kutlu olsun kızçenin

Mutlu haftalar
Bugün bir kahvaltı etmişim ne siz sorun ne ben söliim bir ekmeğe yakın yedim kahvaltılıkları saymıyorum bile 😬
Dşarı çıkıp bi yüriyim diyorum ama 14.30'da dersim var. Yarın çıkarım inş kitap bakıcam
En zor günlerde beslenmemizi kısıtlamaya çalışıyoruz havada soğuk ve karlı tam sıcak çukulatalık ve mağlesef bizde 1 ekmek veya 2 ekmekte yiyecek kapasite var

Dün bende dışarı çıktım yarım saat ama yerde kar olduğu için gezinti şeklinde oldu ...

Mutlu haftalar
Bugün bir kahvaltı etmişim ne siz sorun ne ben söliim bir ekmeğe yakın yedim kahvaltılıkları saymıyorum bile 😬
Dşarı çıkıp bi yüriyim diyorum ama 14.30'da dersim var. Yarın çıkarım inş kitap bakıcam
Kahvaltıdan sonraki öğünlerini dengelersen güzel olur. kahveni iç, yeşil çayını ihmal etme bundan sonraki öğünlerini sebze ve proteğinle götürebilirsen tamamen salmamış olursun

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı günler :KK66:
Yeni bir haftaya bomba gibi başlar herkes inşallah :KK66:

Ben aslında sabah 8 gibi uyandım ama yine felaket bir mide bulantısı vardı az da uzanayim derken geçti çok şükür :KK66:

Kahvaltımı yaptım zoraki de olsa :KK66: bol suyla devam

Regl dolayısıyla kontrol tartisina çıkmadım ama cumaya kadar güzel rakamları gorecegime eminim :KK66:

Back