• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben 91 kiloyum bu arada sahurda çorba içtim. şimdi orucluyum. iftarda karnıbahar yiyeceğim nasipse. Günde 15 dk bir mil Lesli yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum ya 🙄
Hoşgeldin Allah kabul etsin,spor bende yapamıyorum oruçlu oruçlu daha zor olur tahminim🙄

Günaydın kızlar
Dün akşama doğru baya kötü oldum. Şifayı fena kalmışım. Yatarken ilaç aldım yattım. Sağ tarafıma yatıyorum sağ tarafım açıyor, sol tarafıma yatıyorum sol tarafım açıyor, bütün gece öyle geçti. Başımı biraz daha yukarıda tuttum. Sabah boğazım biraz daha iyi uyandım ama yine de kendimi iyi hissetmiyorum 😔 sağolsun kocam simdi kızlara kahvalti hazırladı bize de ıhlamur kaynatmis. Şimdi icicem.

Dünkü menüm
11.00 filtre kahve
13.00 fındık
19.00 et döner, salata, ceviz
20.30 ıhlamur

Sağol cnm ❤️

Ben de bu akşam yapmayı düşünüyorum.

Allah kabul etsin cnm. Hasta olmasaydım ben de tutmak isterdim. Dün öğle vakitlerinde kızlara bir tepsi bisküvili pasta yaptım. Ahhh ne çok severim kendilerini. Otursam bir tepsiyi yerim 😔

Günaydın cnm. Hani toplu etiketlerde muhahkak biri unutulur ya :KK3::KK48::KK68:
Geçmiş olsun, evdeysen dinlen bugün

Cam dibine petege yapıştım kar yağışını izliyorum ananaslı yeşil çay eşliğinde

IMG_20210214_113425.jpg
Afiyet olsun bende şu an kahvaltı sonrası çayımı içiyorum geç kalktım yine, mide bulantın hafifledimi biraz
Simdi minik uyurken mutfak dolap kapaklarini silcem. Cocuklarla iş yapmakta cok zor hep ayagimin dibinde geziyolar
Kolay gelsin 👍

Günaydın kızlar
Dün akşama doğru baya kötü oldum. Şifayı fena kalmışım. Yatarken ilaç aldım yattım. Sağ tarafıma yatıyorum sağ tarafım açıyor, sol tarafıma yatıyorum sol tarafım açıyor, bütün gece öyle geçti. Başımı biraz daha yukarıda tuttum. Sabah boğazım biraz daha iyi uyandım ama yine de kendimi iyi hissetmiyorum 😔 sağolsun kocam simdi kızlara kahvalti hazırladı bize de ıhlamur kaynatmis. Şimdi icicem.

Dünkü menüm
11.00 filtre kahve
13.00 fındık
19.00 et döner, salata, ceviz
20.30 ıhlamur

Sağol cnm ❤️

Ben de bu akşam yapmayı düşünüyorum.

Allah kabul etsin cnm. Hasta olmasaydım ben de tutmak isterdim. Dün öğle vakitlerinde kızlara bir tepsi bisküvili pasta yaptım. Ahhh ne çok severim kendilerini. Otursam bir tepsiyi yerim 😔

Günaydın cnm. Hani toplu etiketlerde muhahkak biri unutulur ya :KK3::KK48::KK68:

Sen geldiydin dimi eklememişim etiket borçlarımı ödemek isterim :KK16:

Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum
Bulamiyorum Bulamiyorum

Görüntü müthiş :KK66: bir ara bende denerim

Ben bir kere tamamen hiç bir şey eklemeden denedim hiç hoşuma giitmemisti :KK70:

Çok geçmiş olsun canım :KK66: Rabbim acil şifalar versin inşallah...Aminnnn
sağol cnm :KK200:
Ben 91 kiloyum bu arada sahurda çorba içtim. şimdi orucluyum. iftarda karnıbahar yiyeceğim nasipse. Günde 15 dk bir mil Lesli yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum ya 🙄
hosşegdin cnm Allah kabul etsin
Geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun, evdeysen dinlen bugün
sağol cnm :KK200: evdeyim çok şükür. eşim ve kv de hasta sırayla odalara çekilip dinleniyoruz :KK48:
:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
Bulamiyorum Bulamiyorum geçmiş olsun bu arada canım covid geçirmişmiydin sen?
sağol cnm. yok covid geçirmedim çok şükür. 1 ay önce aşı oldum. yarın 2. doz aşımı olucam ama bu durumda yapılmaz sanırım.

hosşegdin cnm Allah kabul etsin

sağol cnm :KK200: evdeyim çok şükür. eşim ve kv de hasta sırayla odalara çekilip dinleniyoruz :KK48:

:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

sağol cnm. yok covid geçirmedim çok şükür. 1 ay önce aşı oldum. yarın 2. doz aşımı olucam ama bu durumda yapılmaz sanırım.
Hoşbulduk çok teşekkür ederim 😍

Back