Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha bu dediğim lö çoğba![]()
Bende zayıflamak istiyorum yeni katıldım ne yapmam gerek acaba![]()
Bonus uyamıyorum listeye diyetisyen e söyledim geç kalkınca öğle yemeğini listeden çıkartıyorum dedim iyi yapıyorsun dedi. Bir kaç yaptığımı tercihlerimi söyledim sorun yok dedi ama Diyetisyende onlayn dansa yüz yüze görüşmek daha iyiymiş onuda anladım suda idare eder işte ...
Bugün çok mu kötü olmuş açlığıma göre de davrandım eee ekmekte yimedim olmamış mı![]()
Sağol cnmİnsan tutamayinca tuhaf hissediyor ama işte sağlık herşeyden önemli cnm hayırlısı o zmna dengelenir insAllah canım bende geçen sene hamilelik kaynaklı yarısını tuttum yarısını tutamadım çok sıcaklardan kaynaklı içime oturmustu
Geçmiş olsun canım
Ben de bu akşam yapmayı düşünüyorum.Aaa aaa brükselin hastasıyız![]()
Allah kabul etsin cnm. Hasta olmasaydım ben de tutmak isterdim. Dün öğle vakitlerinde kızlara bir tepsi bisküvili pasta yaptım. Ahhh ne çok severim kendilerini. Otursam bir tepsiyi yerimBende menümü yazim çok yedim hiç dikkat etmedim. Sırf yazmak için yazıyorum sizde görün diye.
Bu gece sahurda da iftarda da yeniden dikkatli menüm olucak inşallah.
Sahur 6:00
2 yumurta sahanda
2 dilim ekmekle tost ama ekmek yuvarlak ekmek dilimiydi az büyüktü 3 dilim olabilir
Domates salatalık
İftar 18:45
2 kepçe mercimek
Çeyrek beyaz ekmek
Köfte patates
Çayla iki çatal mozaik gibi bi tatlıdan aldım
Günaydın cnm. Hani toplu etiketlerde muhahkak biri unutulur yaGünaydın
Mutlu pazarlar❄
🌨
Kar yağdırana şükürler olsun
![]()
Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83
Hadi yaa tadını iyi hatırlamıyorum arkadaşın. bildiğin haşlıyormusun bir kere dahamı denesem![]()
Günaydın kızlar
Dün akşama doğru baya kötü oldum. Şifayı fena kalmışım. Yatarken ilaç aldım yattım. Sağ tarafıma yatıyorum sağ tarafım açıyor, sol tarafıma yatıyorum sol tarafım açıyor, bütün gece öyle geçti. Başımı biraz daha yukarıda tuttum. Sabah boğazım biraz daha iyi uyandım ama yine de kendimi iyi hissetmiyorumsağolsun kocam simdi kızlara kahvalti hazırladı bize de ıhlamur kaynatmis. Şimdi icicem.
Dünkü menüm
11.00 filtre kahve
13.00 fındık
19.00 et döner, salata, ceviz
20.30 ıhlamur
Sağol cnm
Ben de bu akşam yapmayı düşünüyorum.
Allah kabul etsin cnm. Hasta olmasaydım ben de tutmak isterdim. Dün öğle vakitlerinde kızlara bir tepsi bisküvili pasta yaptım. Ahhh ne çok severim kendilerini. Otursam bir tepsiyi yerim
Günaydın cnm. Hani toplu etiketlerde muhahkak biri unutulur ya![]()
Anladım tamam çok sağolunMerhaba yaptıklarımızı yediklerimizi paylaşıyoruz cuma günleri tartılıyoruz çok fazla yapıcak bişey yok
Geçmiş olsun. o zaman kilo vermeye başlamak için tam zamanı düğünler seni güzel motive ediyordu
Of of birde görümce topuzu yatırırsın ben bir kardeşiminkinde yatırmıştım tepeme birde postiş ttaktırmıştım kuaför görümce topuzu yapcam sana demişti yeminle topuzumla düğüne damgamı vurmuştum![]()
Ben 91 kiloyum bu arada sahurda çorba içtim. şimdi orucluyum. iftarda karnıbahar yiyeceğim nasipse. Günde 15 dk bir mil Lesli yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum ya![]()
Geçmiş olsun canimGünaydın kızlar
Dün akşama doğru baya kötü oldum. Şifayı fena kalmışım. Yatarken ilaç aldım yattım. Sağ tarafıma yatıyorum sağ tarafım açıyor, sol tarafıma yatıyorum sol tarafım açıyor, bütün gece öyle geçti. Başımı biraz daha yukarıda tuttum. Sabah boğazım biraz daha iyi uyandım ama yine de kendimi iyi hissetmiyorumsağolsun kocam simdi kızlara kahvalti hazırladı bize de ıhlamur kaynatmis. Şimdi icicem.
Dünkü menüm
11.00 filtre kahve
13.00 fındık
19.00 et döner, salata, ceviz
20.30 ıhlamur
Sağol cnm
Ben de bu akşam yapmayı düşünüyorum.
Allah kabul etsin cnm. Hasta olmasaydım ben de tutmak isterdim. Dün öğle vakitlerinde kızlara bir tepsi bisküvili pasta yaptım. Ahhh ne çok severim kendilerini. Otursam bir tepsiyi yerim
Günaydın cnm. Hani toplu etiketlerde muhahkak biri unutulur ya![]()
Merhaba bende ilk başladığımda cok zorlanmıştim. Zamanla arttirirsiniz acele etmeyin kaslar alışsınBen 91 kiloyum bu arada sahurda çorba içtim. şimdi orucluyum. iftarda karnıbahar yiyeceğim nasipse. Günde 15 dk bir mil Lesli yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum ya![]()
İşler bilmiyorki bu havada da hiç yapasıya gelmiyor benimBuyuk kizi babasiyla disari yolladim. Küçükte uykusu var direniyor. Ancak mutfak toplandi. Bir sepet camasir bana goz kirpiyor. Daha dolu işim var