- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Afiyet olsun bende şu an kahvaltı sonrası çayımı içiyorum geç kalktım yine, mide bulantın hafifledimi biraz
Kolay gelsin![]()
Anlamadım gitti ilk kez bu kadar mide bulantısı oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun bende şu an kahvaltı sonrası çayımı içiyorum geç kalktım yine, mide bulantın hafifledimi biraz
Kolay gelsin![]()
Çok teşekkür ederim sağolun. İnsaAllah alışırımMerhaba bende ilk başladığımda cok zorlanmıştim. Zamanla arttirirsiniz acele etmeyin kaslar alışsın
Kar keyfi sizde soğuğu bizde hiç olmadi bu
![]()
İlaçtan dimi banu geçicek bir hafta kullan bakAnlamadım gitti ilk kez bu kadar mide bulantısı olduzorla öğle yemeği yedim demin belki biraz geçer diye yoksa canım hiç bir şey istemiyor
Saol cnm hg bu arada insAllah güzel kilolar verirsinHay maşaAllah![]()
Kansızlık mı vardı ay bende hiç icemem o hapları kötü kokuyor ciddenBu havada da suda içilmiyor kalkıp bir ıhlamur elma ....vs çayı yapayım tam yatmalık mod akşama da ne yesek acaba
Şu kan hapı ağzımda çok kötü bir pas tadı bırakıyor nasıl alışacam bilmem
Canım alisirsin bı iki haftaya bende de kullandığım dönem bulantı ve ishal olmuştu o ilaçlar yapıyorAnlamadım gitti ilk kez bu kadar mide bulantısı olduzorla öğle yemeği yedim demin belki biraz geçer diye yoksa canım hiç bir şey istemiyor
İlaçtan dimi banu geçicek bir hafta kullan bak
Afiyet olsun canım maşınga ne kızMubarek ne yağdı yahu geceden beri hic durmaditavuk yahnisi yaptım,yedik. Kar varken cok iyi geldi. Ah bide maşıngada pişecekti
![]()
Afiyet olsun canım süper menüAn itibariyle yemek Faslı benim adıma kapandı
Hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;
Sabah kahvaltı 09.30 gibi
Pazar keyfî diyelim
1 haşlanmış yumurta
1/2 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
3 zeytin
1 dilim kızarmış tahıllı ekmek
Ara 10.30da
1 ananaslı yeşil çay
Öğle yemeği 14:00de
1 porsiyon haşlanmış karnabahar
1/2 kase sarımsaklı yoğurt
Ara 16:00da
1 şekersiz Nescafe
2 kare Bitter çikolata
Akşam 18:45de
1/2 kase tarhana çorbası
125 gram tavuk göğüs
4 - 5 çatal havuç ve turp salatası
Bugün keyif menüsü oldubitter de regleye ithaf edildi
çok şükür şeker 150ye düştü
![]()
Çok zor oldu ama eşimin tabağından 1 kaşık aldım,tadımlık.1 kaşık alıp bıraktıysan maşallah sanada suyunada 2 litreyi uzun zamandır görmüyorum
Hoşgeldiniz.Bende zayıflamak istiyorum yeni katıldım ne yapmam gerek acaba![]()
Kolay gelsin.Sagol canim 17sinde doğumgünü sali aksami nasipse kutlicaz. Ben temizlik falan yapiyorum şuanyarinda yiyecekleri hazırlarım
Bizim orda sobaya denir :)Afiyet olsun canım maşınga ne kız
Evet kansızlık demirde düşmüş akşamları içiyorum, sabahamı alsam farkedermi acaba diye düşünüyorum ağzımda sürekli bir pas tadı çok kötüKansızlık mı vardı ay bende hiç icemem o hapları kötü kokuyor cidden
Hoşbulduk teşekkür ederimÇok zor oldu ama eşimin tabağından 1 kaşık aldım,tadımlık.
Su şişesini devamlı yanımda bulunduruyorum.Bu sayede suyu içiyorum ki çayı da çok içerim.
Hoşgeldiniz.
Kolay gelsin.
Ya masaAllah siz bu kiloya ne kadar sürede düştünüz epey vermissinzBizim orda sobaya denir :)
Afiyet olsun canım güzel menüMenümü yazayım
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, peynir, 4 adet zeytin, domates salatalık 2 kızarmış esmer ekmek, biraz tere
Ara 10 15 adet kadar fıstık ıhlamur ile birlikte
Akşam: bir kase tarhana çorbası, bir tabak yumuryalı mantar kavurma, 2,3 çatal salata, 2,3 çatal balık bir mandalina
Çay içerim birazdan
Afiyet olsun canım süper menüİyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1 lahmacun,salata,1 su bardağı ayran
Akşam: Bugün ikindi 17.30 gibi olunca akşam yemeği yemedim,şimdilik aç değilim,sonrasında da yemem sanırım ya da yine yoğurt yerim.
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Hım anladım canımBizim orda sobaya denir :)