• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun canım genel olarak güzel menü su biraz daha artırsan iyi olur sanki

Ay çok az bı menü olmuş canım afiyet olsun
evet suyu uzun süredir böyle içiyorum. ama sanırım gün içinde başka sıvılar da aldığım için fazla içemiyorum. malum kış ayı da var.
mesela şu anda çay içiyorum.

Afiyet olsun canım genel olarak güzel menü su biraz daha artırsan iyi olur sanki

Ay çok az bı menü olmuş canım afiyet olsun
mercimek köftesini sağlam yedim :KK48:
Yok estağfurullah yazmayı unutmuşum ben de ebeyim şu an dogudayım inşallah mart ayında eş durumu çıkmasını bekliyorum 1 yıllık memurum daha: )

Afiyet olsun
hayırlı olsun cnm inşallah eş durumun gerçekleşir. ben de 10 yıllık hemşireyim. bir kaç alanda çalıştım. yaklaşık 5 aydır da kalite koordinatörüyüm.
Gelemedim belim çok ağrıyo hiç tadım yok menü yazıcam inş
geçmiş olsun cnm

Yıldım yoruldum ağrı çekmekten dr gitsem gidemem daha kilo ver diyolar.

Çökmüş hissediyorum böyle zamanlarda çok ağrım oluyo üzülüyorum herşeyi yemek istiyorum.

Yersem bi halt yapamam zaten biraz şişkinim yemiycem
Geçmiş olsun ben de sırf bu yüzden doktora gitmek istemiyorum.
Çok kötü olduğum bir gün kronik rahatsızlığımdan dolayı acile gidip 1 günlük rapor almıştım.birim sorumlumuz e sen de biraz kilo ver canım demişti bu da böyle tatsız bir animdir

Çok kötü olduğum bir gün kronik rahatsızlığımdan dolayı acile gidip 1 günlük rapor almıştım.birim sorumlumuz e sen de biraz kilo ver canım demişti bu da böyle tatsız bir animdir
çok ayıp etmiş :KK43:

Sporumu da iliştireyim şuraya 40 dk+1saat+20 dk olarak koşu yaptım 10000 adımı tamamladım 💥👏🤩

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-02-22-21-28-09.webp
    Screenshot_2021-02-02-22-21-28-09.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 19
Maalesef insanlar çok hadsiz...

Çökmüş hissediyorum böyle zamanlarda çok ağrım oluyo üzülüyorum herşeyi yemek istiyorum.

Hayir yemek yemek senin agrini gecirecek mi, ya da sonra mutlu edecek mi? Duygusal açlık bu hele bu saatte yiyecegin herşey direkt artı demek. Su iç bol bol agri kesicini al. Birazda masaj yaptir artik evde kim yapabilirse

insanlar bazen çok densiz olabiliyor. sanki kilo vermek çok kolay birşey. belki çok zor ve imkansız değil ama çok basit de değil. nihayetinde verilecek kilomuz 3-5 kilo değil.

insanlar bazen çok densiz olabiliyor. sanki kilo vermek çok kolay birşey. belki çok zor ve imkansız değil ama çok basit de değil. nihayetinde verilecek kilomuz 3-5 kilo değil.
Kesinlikle öyle üstüne vazife olmayan şeylere karışmayi seven bı milletiz🤦🤷

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK25:
Herkese hayırlı Akşamlar :KK66:

Okadar alıntı yaptım herkesten uçtu :KK70:
Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim :KK68:iyiki varsınız valla moralim biraz da olsa düzeldi :KK66:
Kafama fena takıldı şeker olayı ve yarın sabah hemen sağlık ocağını arayıp soracağım bakalım kan tahlili yapıyorlarmı diye :KK66: iki hafta önce kızım için aradığımda tüp getirmediler Hastaneden o yüzden bir müddet yapılamayacak denmişti :KK66: eğer tüm tahlilleri orada yaparlarsa en azından fazla kalabalığa girmeden aradan çıkmış olur :KK66: olmadı artık mecbur Devlet hastanesine giderim :KK66:

Gelemedim belim çok ağrıyo hiç tadım yok menü yazıcam inş

Çok geçmiş olsun canım ;) Umarım seninde ağrıların çabucak gider ;)
Maalesef kilo her derdin başı :( ama inşallah kurtulur bizde ağrısız sızısız bir hayat süreriz ;)

:-) valla bilmiyorum ama yemesem iyi olacak :KK75:

küçümser gibi konuşuyorlar ona sinir oluyorum. akıl vermeye kalkıyorlar sanki senin aklın yok.
Aynen öyle

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK25:
Herkese hayırlı Akşamlar :KK66:

Okadar alıntı yaptım herkesten uçtu :KK70:
Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim :KK68:iyiki varsınız valla moralim biraz da olsa düzeldi :KK66:
Kafama fena takıldı şeker olayı ve yarın sabah hemen sağlık ocağını arayıp soracağım bakalım kan tahlili yapıyorlarmı diye :KK66: iki hafta önce kızım için aradığımda tüp getirmediler Hastaneden o yüzden bir müddet yapılamayacak denmişti :KK66: eğer tüm tahlilleri orada yaparlarsa en azından fazla kalabalığa girmeden aradan çıkmış olur :KK66: olmadı artık mecbur Devlet hastanesine giderim :KK66:

Çok geçmiş olsun canım :KK66: Umarım seninde ağrıların çabucak gider :KK66:
Maalesef kilo her derdin başı :KK43: ama inşallah kurtulur bizde ağrısız sızısız bir hayat süreriz :KK66:
Aleyküm selam cnm 🤗

Back
X