- 11 Nisan 2007
- 85.969
- 502.583
- 1.223

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet suyu uzun süredir böyle içiyorum. ama sanırım gün içinde başka sıvılar da aldığım için fazla içemiyorum. malum kış ayı da var.Afiyet olsun canım genel olarak güzel menü su biraz daha artırsan iyi olur sanki
Ay çok az bı menü olmuş canım afiyet olsun
mercimek köftesini sağlam yedimAfiyet olsun canım genel olarak güzel menü su biraz daha artırsan iyi olur sanki
Ay çok az bı menü olmuş canım afiyet olsun
hayırlı olsun cnm inşallah eş durumun gerçekleşir. ben de 10 yıllık hemşireyim. bir kaç alanda çalıştım. yaklaşık 5 aydır da kalite koordinatörüyüm.Yok estağfurullah yazmayı unutmuşum ben de ebeyim şu an dogudayım inşallah mart ayında eş durumu çıkmasını bekliyorum 1 yıllık memurum daha: )
Afiyet olsun
geçmiş olsun cnmGelemedim belim çok ağrıyo hiç tadım yok menü yazıcam inş
Geçmiş olsun ben de sırf bu yüzden doktora gitmek istemiyorum.Yıldım yoruldum ağrı çekmekten dr gitsem gidemem daha kilo ver diyolar.
Çökmüş hissediyorum böyle zamanlarda çok ağrım oluyo üzülüyorum herşeyi yemek istiyorum.
Yersem bi halt yapamam zaten biraz şişkinim yemiycem
çok ayıp etmişGeçmiş olsun ben de sırf bu yüzden doktora gitmek istemiyorum.
Çok kötü olduğum bir gün kronik rahatsızlığımdan dolayı acile gidip 1 günlük rapor almıştım.birim sorumlumuz e sen de biraz kilo ver canım demişti bu da böyle tatsız bir animdir
Maalesef insanlar çok hadsiz...Geçmiş olsun ben de sırf bu yüzden doktora gitmek istemiyorum.
Çok kötü olduğum bir gün kronik rahatsızlığımdan dolayı acile gidip 1 günlük rapor almıştım.birim sorumlumuz e sen de biraz kilo ver canım demişti bu da böyle tatsız bir animdir
Hadi ya ilsc merhem falan var mi evde insallah bu sefer cabuk gecerDün bi süpürdüm koltuk çektim. Ondan sonra oldu bi oldumu geçmiyo hemen 2-3 aydır böyle
Hayir yemek yemek senin agrini gecirecek mi, ya da sonra mutlu edecek mi? Duygusal açlık bu hele bu saatte yiyecegin herşey direkt artı demek. Su iç bol bol agri kesicini al. Birazda masaj yaptir artik evde kim yapabilirseYıldım yoruldum ağrı çekmekten dr gitsem gidemem daha kilo ver diyolar.
Çökmüş hissediyorum böyle zamanlarda çok ağrım oluyo üzülüyorum herşeyi yemek istiyorum.
Ne güzel duaSabah eksiydim bozmıycam moralimi.
Cumaya kilo vermiş olucam.
Allahım yükümden kurtulmama yardım et diye dua ediyorum darlanınca
Bilmiyorum ki bende anlamadim. Tekrar bir agri kesici daha aldim. Bas ağrım azaldi ama gece artarsa diye. İnşallah tekrarlamaz. Hamilelikten sonra bende istifra fobisi oldu aman amanAmine Busra sana noldu üşüttün mü?
Kiz ben bugun 30 dk egzersizi zor tamamladim. Masallah sana incecii olcaksinSporumu da iliştireyim şuraya 40 dk+1saat+20 dk olarak koşu yaptım 10000 adımı tamamladım![]()
Mod düşük olunca yapılmıyor cnm ondan zor tamamlamış sinde ay hadi insAllah hepimiz incecik çıtır olalım inşallahKiz ben bugun 30 dk egzersizi zor tamamladim. Masallah sana incecii olcaksin
insanlar bazen çok densiz olabiliyor. sanki kilo vermek çok kolay birşey. belki çok zor ve imkansız değil ama çok basit de değil. nihayetinde verilecek kilomuz 3-5 kilo değil.Geçmiş olsun ben de sırf bu yüzden doktora gitmek istemiyorum.
Ya çok tatlısın miktarlar çok değilse geç yatıyorsan idare eder yine sankikızlar birşey itiraf edeceğim. iki gündür akşam az da olsa bal, peynir ve ekmek atıyorum ağzıma![]()
Kesinlikle öyle üstüne vazife olmayan şeylere karışmayi seven bı milletizinsanlar bazen çok densiz olabiliyor. sanki kilo vermek çok kolay birşey. belki çok zor ve imkansız değil ama çok basit de değil. nihayetinde verilecek kilomuz 3-5 kilo değil.
Ya çok tatlısın miktarlar çok değilse geç yatıyorsan idare eder yine sanki![]()
küçümser gibi konuşuyorlar ona sinir oluyorum. akıl vermeye kalkıyorlar sanki senin aklın yok.Kesinlikle öyle üstüne vazife olmayan şeylere karışmayi seven bı milletiz![]()
Gelemedim belim çok ağrıyo hiç tadım yok menü yazıcam inş
Yıldım yoruldum ağrı çekmekten dr gitsem gidemem daha kilo ver diyolar.
Aynen öylevalla bilmiyorum ama yemesem iyi olacak
küçümser gibi konuşuyorlar ona sinir oluyorum. akıl vermeye kalkıyorlar sanki senin aklın yok.
Aleyküm selam cnmSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Akşamlar
Okadar alıntı yaptım herkesten uçtu
Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederimiyiki varsınız valla moralim biraz da olsa düzeldi
Kafama fena takıldı şeker olayı ve yarın sabah hemen sağlık ocağını arayıp soracağım bakalım kan tahlili yapıyorlarmı diyeiki hafta önce kızım için aradığımda tüp getirmediler Hastaneden o yüzden bir müddet yapılamayacak denmişti
eğer tüm tahlilleri orada yaparlarsa en azından fazla kalabalığa girmeden aradan çıkmış olur
olmadı artık mecbur Devlet hastanesine giderim
Çok geçmiş olsun canımUmarım seninde ağrıların çabucak gider
Maalesef kilo her derdin başıama inşallah kurtulur bizde ağrısız sızısız bir hayat süreriz
![]()