- 8 Nisan 2017
- 57.087
- 301.526
- 698
Benimki biraz kötü bir deneyim oldu ama ölümden dönüyordum az daha yemeden içmeden kesilmiştimSende tutturmuşsun minigim hedefini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki biraz kötü bir deneyim oldu ama ölümden dönüyordum az daha yemeden içmeden kesilmiştimSende tutturmuşsun minigim hedefini
Bonus harika vermişsin
+90 GRUBU KİLO TABLOSU
LİSTEDEKİLER BAŞLANGIÇ GEÇEN HAFTA BU HAFTA FARK @Bonus 110 109,5 108 -1,5 Amine Busra
99,5 97,9 -1,6 60kiloyum
85,8 85,8 Sabit @bengisu022 lolaxx
127 126,6 -0,6 @74FRIDA 112,5 @nisan34 103,5 101,5 -2 Minik Duduklu Tencere
75,6 @misafir1001 95,7 84 83 -1 @dimaze3800 92 92 sabit Fit mutlu anne
90 88,7 -1,3 oynakbasi34
2 haftalık yaptığım eski tabloyu düzenledim.
Banu seninki yok
@bengisu022 seninde bildirimin yok.
Cuma 97.9 gelmistim dün 98. Bugun birden indi 97.598miydin canım benim hafıza kötü![]()
Yaaa gunleri mi karistirdin ne olduGünaydın ❤
Dünkü randevuma bugün gitmiş mallığı var üstümde![]()
Aman o kadar da değil yahu. Toparlanirsin inşallahBenimki biraz kötü bir deneyim oldu ama ölümden dönüyordum az daha yemeden içmeden kesilmiştim![]()
Afiyet olsun canımOgle yemegi zamani geld sevgili brukulicigimi hazirliyim
Mrb canım afiyet olsunmerhaba kızlarrrkahvemi içiyorum
![]()
Kellogs dediğin çikolatalı toplarsa bugün bende yedimSelam
Ara 13.00 30 gr kellogs +yarım bardak süt( yaklaşık 180 kcal)
Öğle 15.00
4 köfte 1 kase lahana salatası 3 yk yoğurt
Aman ihmal etme. Anneminde tesadufen 400 cikmisti. Diyetle düzene girer mutlakaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Sonunda bittidüldülü sattık şükür bir aksilik olmadan
Bir ara Noterde baya bir duygusallaştım ama hayırlısı buymuş
Dönüşü aylar sonra ilk kez Annemlere kahve içmeye uğradım
Bir ara benim büyük kız tansiyonuna bakarken Babam dur istersen birde şekerine bakalım dediHazır makineyi bulmuşken benimkine de bakayım dedim ama bakmaz olaydım
ben yüksek çıkacağını düşündüm ama okadarını beklemiyordum
Resmen Şekerim 330 çıktı
Hatta Annem börek yapmış 1 ufak parça yedikten sonra ölçmüştümNasıl moralim bozuldu anlatamam ki çok da kötü hissetmiyordum o an kendimi
demekki evde o çok halsiz ve kötü hissediğim zamanlarda daha da yüksek oluyor ama makine olmayınca ölçme şansım olmuyor
İlk fırsatta hemen randevu alıp kan tahlillerimi yaptırıp birde şeker ölçme aleti almam şart oldu![]()
Şu sade olanlar var ya onlardan yedim. Sana da afiyet olsunKellogs dediğin çikolatalı toplarsa bugün bende yedimafiyet olsun
Maşallah harika gidiyorsunuz
Güne güzel bir kahvaltıyla başlamak verimli bir gün geçirmenizi de sağlıyor harika afiyet olsunGünaydınlaarr
Kahvaltı
11.00
2 haşl. yumurta 5 zeytin 1 kk peynir yarım lavaş 1 tk fıstık ezmesi bitki çayı
Afiyet olsun güzel kahvaltı ornekleriKahvaltı
Bir dilim ekmek
İki çatal sucuklu yumurta
Bir parça peynir
4 tane zeytin
1 su bardağı açık çay ...
Kellogs çok seviyorum ama 30 grla doymam ben sanırım neyse ki öğle yemeğini geciktirmemişiniz afiyet olsunSelam
Ara 13.00 30 gr kellogs +yarım bardak süt( yaklaşık 180 kcal)
Öğle 15.00
4 köfte 1 kase lahana salatası 3 yk yoğurt
Hastanedeyken hasta yakınları pasta getirmisti kocaman 2 dilim pasta yedikten sonra sekerimi olcmustum ben de 220 gelmişti galiba baya bir korkmuştumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Bir ara benim büyük kız tansiyonuna bakarken Babam dur istersen birde şekerine bakalım dediHazır makineyi bulmuşken benimkine de bakayım dedim ama bakmaz olaydım
Resmen Şekerim 330 çıktı
Hatta Annem börek yapmış 1 ufak parça yedikten sonra ölçmüştümNasıl moralim bozuldu anlatamam ki çok da kötü hissetmiyordum o an kendimi
demekki evde o çok halsiz ve kötü hissediğim zamanlarda daha da yüksek oluyor ama makine olmayınca ölçme şansım olmuyor
İlk fırsatta hemen randevu alıp kan tahlillerimi yaptırıp birde şeker ölçme aleti almam şart oldu![]()
Aman baya yüksekmiş ihmal etme cnm aman hayırlısı olsun arabanız içinde daha güzeli nasip olsun insAllahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Resmen Şekerim 330 çıktı
Himm tamam cnm saolasinŞu sade olanlar var ya onlardan yedim. Sana da afiyet olsun![]()