• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eve gideyimde bir yeşil çay içeyim, birde kendime yeşil bir smoothie yapıp günü kapatayım (umarım)

sinirlerim çok bozuk, mağlum dönem önceside ondan mı anlamadım zaten tasiyon mu insilin mi ne varsa tavan yaptı. gözlerim kapanıyor beynim uyuşuk gibiii cuma trafiği sıkıştırmadan eve atayım kendimi
Süper fikir yeşil smoothie naisl yapıyorsn cnm olabilir bende o dönem çok sinirli değişik ruh halinde olurum insülin yapar mı bilmiorum ama tansiyonla alakalı olabilir belki dikkat et

merhaba kızlarrr :KK200:

cuma 85.8
bugün 85.8

eksilerim hikaye oldu bu hafta. sabah birebir cumayla aynı oldu.

yine 2. gün oldu wc yok. halbuki sabahları 1 yk zeytinyağı da içiyorum. kafamı bir toplayayım da bir şeyler yapayım. bu böyle olmayacak.

merhaba kızlarrr :KK200:

cuma 85.8
bugün 85.8

eksilerim hikaye oldu bu hafta. sabah birebir cumayla aynı oldu.

yine 2. gün oldu wc yok. halbuki sabahları 1 yk zeytinyağı da içiyorum. kafamı bir toplayayım da bir şeyler yapayım. bu böyle olmayacak.
Artı değilsin o da güzel.cnm haftaya dahaguzel rakam görürsün insAllah

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 10 çubuk kraker,1elma,2 yemek kaşığı süzme yoğurt,3-4 çiçek haşlanmış karnabahar
Akşam: 1 balık,ekşi soslu mantar ve brokoli,3 çiçek fırında karnabahar kızartması, kuru soğan,1 su bardağı şalgam
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

eve gideyimde bir yeşil çay içeyim, birde kendime yeşil bir smoothie yapıp günü kapatayım (umarım)

sinirlerim çok bozuk, mağlum dönem önceside ondan mı anlamadım zaten tasiyon mu insilin mi ne varsa tavan yaptı. gözlerim kapanıyor beynim uyuşuk gibiii cuma trafiği sıkıştırmadan eve atayım kendimi

Çok çok geçmiş olsun canım ;) Bende bu ara çok sık öyle oluyorum :( Şeker hapı kullanıyormusun ? Normalde benim kullanmam lazım da savsaklıyorum sonra da böyle kafam oluyor bir Milyon :D

Bugün beslenme olarak kaçamaksız ve güzel gittiğimi düşünüyorum :KK66: Biraz mide bulantısı var ama o başka şeyden sanırım:KK48:
Keyif kahvemi alıp hazır bilgisayarı boşta yakalamışken sizlere de bir bakayım dedim :KK66:

Aklımdayken önce bugün yediklerimi de yazayım ;

Sabah uyanınca 08:00de
1 duble şekersiz Türk Kahvesi ( tabiki şekersiz )

Kahvaltı 09:30da
2 yumurtalı omlet
2 dilim Hindi füme
1 parça beyaz peynir

ara 10.30da
1 fincan Ananaslı yeşil çay

ara 11.30da
1 büyük bardak Cadı Kazanı

Öğlen 14:00de
2 turp ve 1 havuçtan rende salata bol limonlu
1 adet haşlanmış yumurta ( küçük kızdan kalma )

ara; 16:00 gibi
1 kupa şekersiz Nescafe

Akşam 19.00 gibi
1 Kase Tarhana Çorbası
1 kase sade yoğurt

Aslında akşamlık ıspanak yapmıştım da midem biraz tuhaf olunca onu yemek istemedim :KK66:
Çok az olmuş demeyin çünkü ben açlık hissetmediğim sürece çok zor veriyorum :KK70: ki şu anda gerçekten de aşırı bir açlık yok :KK66: yatağa girince midem guruldarsa tamamdır bugün başarılı diyebiliyorum ve karşılığını da alıyorum :KK70:

Gün içinde toplam 2 Litre su ancak içmişimdir ama yatana kadar 1 litre daha içmiş olurum :KK66:

Spor maalesef yok dizimde biraz sıkıntı var kaç gündür :confused:

Artı değilsin o da güzel.cnm haftaya dahaguzel rakam görürsün insAllah
amin tatlım. evet artı olmamam çok güzel. artı olsaydım daha çok üzülürdüm.
geçen cuma 85.8 bildirim yaptım. cumartesi 85.4 tüm. ne güzel dedim cumaya kadar iyi gider. ama bir wc bir de dolunayın ödemi yetti bana. valla şok oldum çok üzüldüm ama yapacak birşey yok. haftaya inşallah iyi olur.

doğruyu söyleyeyim bugün istediğimi yedim. işe yemek götürmedim. dışarıdan söyledim. hiç de pişman değilim. ama yarın devam.

amin tatlım. evet artı olmamam çok güzel. artı olsaydım daha çok üzülürdüm.
geçen cuma 85.8 bildirim yaptım. cumartesi 85.4 tüm. ne güzel dedim cumaya kadar iyi gider. ama bir wc bir de dolunayın ödemi yetti bana. valla şok oldum çok üzüldüm ama yapacak birşey yok. haftaya inşallah iyi olur.

doğruyu söyleyeyim bugün istediğimi yedim. işe yemek götürmedim. dışarıdan söyledim. hiç de pişman değilim. ama yarın devam.
Bence yedklerinle mutlu olmak pişman olmamak önemli yedik ve bitti yarına bakmalıyız bugün benim içinde kaçamakli idi ama sporla dengeledigimi düşünüyorum
şu profil resmimdeki hatun gibi olmak istiyorum. duamı kabul et Allahım :dua::dua::dua::deli:
Hadi insAllah cnm

29 Ocak Cuma
Kahvaltı 11
7 zeytin
1 kk beyaz peynir
3 dilim sucuk
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı tahin pekmez
2 kaşık ev yoğurdu

Ara 14:00
1 çay bardağı sütle kahve
1 incir
1 ceviz
15-20 kuru üzüm
Yarım mandalina

Akşam 19
1 kepce ezogelin çorbası
Avuç içi kadar sinitzel
Salata
1 kepce hoşaf
2 sivri biber turşusu

Su 2.5 lt
Spor
1 saat +1 saat toplam 2 saat koşu
4000 adım normal

29 Ocak Cuma
Kahvaltı 11
7 zeytin
1 kk beyaz peynir
3 dilim sucuk
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı tahin pekmez
2 kaşık ev yoğurdu

Ara 14:00
1 çay bardağı sütle kahve
1 incir
1 ceviz
15-20 kuru üzüm
Yarım mandalina

Akşam 19
1 kepce ezogelin çorbası
Avuç içi kadar sinitzel
Salata
1 kepce hoşaf
2 sivri biber turşusu

Su 2.5 lt
Spor
1 saat +1 saat toplam 2 saat koşu
4000 adım normal
Evde koşu bandi mi var maşallah cok guzel ya

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK66:
Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Bugün biraz geç uyandım :KK66: evdekiler de miskinlik yapınca bende etkilendim sanırım :KK70:
Hepimiz için kaçamaksız ve bol eksili bir gün olur inşallah ....Aminnnn

Günaydın ❤
Mutlu haftasonları ❤

Uğrayamadım dün.

Geçen cuma 109.5 heralde
Bu cuma 108 çıktım
Günaydın ❤️Çok güzel cnm ☺️
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK66:
Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Bugün biraz geç uyandım :KK66: evdekiler de miskinlik yapınca bende etkilendim sanırım :KK70:
Hepimiz için kaçamaksız ve bol eksili bir gün olur inşallah ....Aminnnn
Aleyküm selam günaydın ❤️ bende yeni kalktım yataktan önce ev işi kız kahvaltı yaparken bı de sporu aradan çıkarırsak tamamdr

Süper fikir yeşil smoothie naisl yapıyorsn cnm olabilir bende o dönem çok sinirli değişik ruh halinde olurum insülin yapar mı bilmiorum ama tansiyonla alakalı olabilir belki dikkat et
Dün öğlen kahvaltısından sonra kestane yedim
Geçen smoothie yi biraz maydanoz, bir salatalık, biraz kereviz yeşilliği ve yarım limonla yaptım çok güzel olmuştu. Bunu çeşitlendirmem lazım yaza doğru daha çok yaparım herhalde ...

Şu an sıcak suyumun içinde zencefil, zerdeçal, limon, bir kaşık elma sirkesi ve tarçın var

Sıcak olduğu için bunu tercih ettim

Back
X