Yeni Nikinle tekrardan hoşgeldin o zamanHb cnm eski nickim beni tamamlamiyordu artık malum degistrdim yeni nickim gibi fit ve mutlu olmak ümidim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni Nikinle tekrardan hoşgeldin o zamanHb cnm eski nickim beni tamamlamiyordu artık malum degistrdim yeni nickim gibi fit ve mutlu olmak ümidim![]()
Ben önceden de burdaydim tanımayanlara tanıtayım kendimi ismim Hafize 27 yaşındayım 6 yaşında kızım 6 aylık oğlum var kendimi bildim bileli kiloluyum ver al ver al öyle geçti bekarken 88 gördüğümde kafama dank etmiş 70kg düşmüştüm bı kaç sene korudum kilomu 75le evlendim hamilelik lohusalık derken arttı da arttı kilo üstüne ekledim en son 2018 ocakta 99 kiloyu gördüm ama istikrarlı olamadım bı senede ver al yine 4 kg ama vermiş oldum 2019 14 Şubatta 95le başlayıp 12 Ağustos'ta 79.5kg indim ikinci hamileliği 84le başladım 100le bitirdim doğum sonrası ödemler gitti 95 kaldı şimdi yeniden başladım 90.7 kg ilehedef iki önce 75 sonrasında çok uçmamissam eğer 68 hadi insAllah
![]()
Eski nickim bi prenses annesi idi bu arada gözüküyor sanırım artık profilde eski nickler
Hb cnm ,Yeni Nikinle tekrardan hoşgeldin o zaman![]()
Yeniden tanitivereyim dedim yine de bı ara isme tıklayınca eski nick gözüküyordu ben hala öyle sanıyordum ne bilimKız desene ben prensesim diyegalu beladan soruyorum bende
O kadar çaresiz hissediyordum ki düne kadar dertleşmek iyi geliyor şükürMiniğim yapma isyan olur bu hastalıklar imtihan dua etmek için sebep.
Ölümden başka herşeye çare var canım benim inş en kısa zamanda düzelirsin geçer sıkıntıların.
Sen sakın umudunu kaybetme çaresiz hissetme ❤
Bu tipikte yazmadim sanirm aslında AS hastasıyım ama raporlarla kanıtlanmamış ti kan testi ile yani şuan o işlemlerden geçiyorum teşhis kesin tanı konulacak ...canım kusura bakma herhalde dikkatimden kaçtı. ne sıkıntın var?
Bu ilerleyisim insallah sağlıklıdır lotusumHey maşallah kız güzel ilerliyorsun![]()
Sormaaa bu kiloda eşofman takimi bile bulamiyosun. Koca kadın pijamalarim var. Neyseki bol gelmeye basladilarPijamana gurban pijamana pijamanaaa le![]()
Aynen oyle kopma buralardanCumadan cumaya değil 5 vakite başladımburada ne kadar fazla vakit geçirirsem elim zararlı gıdalara o kadar az gidecek kanaatindeyim
![]()
Aaaa bende seni aratiyodum cikmiyodu bak sen bizdenmişsin yahuuuBen önceden de burdaydim tanımayanlara tanıtayım kendimi ismim Hafize 27 yaşındayım 6 yaşında kızım 6 aylık oğlum var kendimi bildim bileli kiloluyum ver al ver al öyle geçti bekarken 88 gördüğümde kafama dank etmiş 70kg düşmüştüm bı kaç sene korudum kilomu 75le evlendim hamilelik lohusalık derken arttı da arttı kilo üstüne ekledim en son 2018 ocakta 99 kiloyu gördüm ama istikrarlı olamadım bı senede ver al yine 4 kg ama vermiş oldum 2019 14 Şubatta 95le başlayıp 12 Ağustos'ta 79.5kg indim ikinci hamileliği 84le başladım 100le bitirdim doğum sonrası ödemler gitti 95 kaldı şimdi yeniden başladım 90.7 kg ilehedef iki önce 75 sonrasında çok uçmamissam eğer 68 hadi insAllah
![]()
Eski nickim bi prenses annesi idi bu arada gözüküyor sanırım artık profilde eski nickler
Ben de sasirdim suaanKız desene ben prensesim diyegalu beladan soruyorum bende
Gecmis olsun ankilozan spondilit miO kadar çaresiz hissediyordum ki düne kadar dertleşmek iyi geliyor şükür
Bu tipikte yazmadim sanirm aslında AS hastasıyım ama raporlarla kanıtlanmamış ti kan testi ile yani şuan o işlemlerden geçiyorum teşhis kesin tanı konulacak ...
Diz ağrıları ile kendimi ostirahate çekince hemen sırttan vurmaya başladı beni bu hastalık yine![]()
Aman diyim sagliklo seylerle doldur mideyi gozun gitmesin bişeye. Tam adapte olmuşken kacirmayalimkızlar dün geceden bu yana bana birşeyler oldu. aniden iştahım açıldızor duruyom valla
![]()
yok yemiyorum. kabuk tarçın çayı içtim. az sonra da filtre kahve içeceğim.Aman diyim sagliklo seylerle doldur mideyi gozun gitmesin bişeye. Tam adapte olmuşken kacirmayalim
Allah şifa versin canım.O kadar çaresiz hissediyordum ki düne kadar dertleşmek iyi geliyor şükür
Bu tipikte yazmadim sanirm aslında AS hastasıyım ama raporlarla kanıtlanmamış ti kan testi ile yani şuan o işlemlerden geçiyorum teşhis kesin tanı konulacak ...
Diz ağrıları ile kendimi ostirahate çekince hemen sırttan vurmaya başladı beni bu hastalık yine![]()
40 yaşındayım 2 çocuğum var örtmenim İstanbulda yaşıyorum. Hobilerim gezmek ve yemek yemek yemek![]()
Rabbim şifa versin insAllah cnmBu tipikte yazmadim sanirm aslında AS hastasıyım ama raporlarla kanıtlanmamış ti kan testi ile yani şuan o işlemlerden geçiyorum teşhis kesin tanı konulacak ...
Yaa niye ki psikolojik bişey mi ki biseye canın mı sıkıldı yoksa regl falan mı yakinkızlar dün geceden bu yana bana birşeyler oldu. aniden iştahım açıldızor duruyom valla
![]()
Aynen oyle kopma buralardan
Fit mutlu anne hoşgeldin ben büsra 26 yasindayim yarismada başarılar diliyorum
1 tane 3.5 yaş 1 tane de 11 aylik iki kizim var :) emziriyor musun
Emziriyorum canım aynen burdanim bendeAaaaa bende seni aratiyodum cikmiyodu bak sen bizdenmişsin yahuu
Tanisikligimiza memnun oldum40 yaşındayım 2 çocuğum var örtmenim İstanbulda yaşıyorum. Hobilerim gezmek ve yemek yemek yemek![]()
Süper bende bunu tavsiye edecektim bende şimdi yeşil çay içiyorumyok yemiyorum. kabuk tarçın çayı içtim. az sonra da filtre kahve içeceğim.