• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlarrr :KK200:
önceki gün balığın yanında yediğim fazlaca turp otu salatasını sanırım çok hızlı öğütmeden yedim. o gece midemde bir rahatsızlık, şişkinlik oldu. akşamdan bu yana yine bir şişlik ve ayrıca tüm vücudumda çokça da ödem var. wc de sıkıntılı.
ödem neden oldu anlamadım. tuzlu da yemedim. uyuyunca geçer dedim ama yok geçmedi.

cuma 85.8
bugün 85.8
Bence daha eksilmissindir ama dedigin gibi şis hissettigine gore odem vardir 💕

Ben geliyorum aslında süreklilik saglayamayinca sohbetten kopuyorum snrm ama daha sık gelmeye çalışırım artık keisn karraliyim fazlaliklarimdan kurtulmalıyim oğlan da 6.5 aylık oldu

Allah bağışlasın. Benim küçük bebek yok yine kiloluyum doğumlardan sonra verdiğimi hep aldım çünkü.

90 mı şimdi ki kilon?

Allah bağışlasın. Benim küçük bebek yok yine kiloluyum doğumlardan sonra verdiğimi hep aldım çünkü.

90 mı şimdi ki kilon?
Verirsin yine cnm sağlık olsun basın sağolsun yazdım daha önce ama görmemişsindr kolay değil toparlarsn daha evet cnm cuma 90dim işte bugün tartildm 89.9 🤪 gram gitmiş

Mutlu haftalar kızlar
Fit mutlu anne Fit mutlu anne hoşgeldin.
Bonus Bonus yaz buraya kilonu yabancı mıyız canıııım hepimiz şişkoyuz😉 benimde bugün adetimin ilk günü tartıldım ve yazıyorum.
Cuma 103.5
Bugün 105.1
bengisu022 bengisu022 nerdesin uzaktan eğitim de bitti bahanen kalmadı hadi gel bekliyoruz🥰

Seni mi kırıcam bugün 2.günüm 109.9 çıktım cumayı hiç hatırlamıyorum kafam gel gitli bu ara

Kimsin kimlerdensin kaç yaşındasın?
Ben önceden de burdaydim tanımayanlara tanıtayım kendimi ismim Hafize 27 yaşındayım 6 yaşında kızım 6 aylık oğlum var kendimi bildim bileli kiloluyum ver al ver al öyle geçti bekarken 88 gördüğümde kafama dank etmiş 70kg düşmüştüm bı kaç sene korudum kilomu 75le evlendim hamilelik lohusalık derken arttı da arttı kilo üstüne ekledim en son 2018 ocakta 99 kiloyu gördüm ama istikrarlı olamadım bı senede ver al yine 4 kg ama vermiş oldum 2019 14 Şubatta 95le başlayıp 12 Ağustos'ta 79.5kg indim ikinci hamileliği 84le başladım 100le bitirdim doğum sonrası ödemler gitti 95 kaldı şimdi yeniden başladım 90.7 kg ile :D hedef iki önce 75 sonrasında çok uçmamissam eğer 68 hadi insAllah :KK49: :KK73:
Eski nickim bi prenses annesi idi bu arada gözüküyor sanırım artık profilde eski nickler

Olsun şişlik elbet iner.

Boynun nasıl oldu?
bugün daha iyiyim canım çok şükür.
Bence daha eksilmissindir ama dedigin gibi şis hissettigine gore odem vardir 💕
evet eksiyim.
Mutlu haftalar kızlar
Fit mutlu anne Fit mutlu anne hoşgeldin.
Bonus Bonus yaz buraya kilonu yabancı mıyız canıııım hepimiz şişkoyuz😉 benimde bugün adetimin ilk günü tartıldım ve yazıyorum.
Cuma 103.5
Bugün 105.1
bengisu022 bengisu022 nerdesin uzaktan eğitim de bitti bahanen kalmadı hadi gel bekliyoruz🥰
hoşgeldin nisancım.
Ben önceden de burdaydim tanımayanlara tanıtayım kendimi ismim Hafize 27 yaşındayım 6 yaşında kızım 6 aylık oğlum var kendimi bildim bileli kiloluyum ver al ver al öyle geçti bekarken 88 gördüğümde kafama dank etmiş 70kg düşmüştüm bı kaç sene korudum kilomu 75le evlendim hamilelik lohusalık derken arttı da arttı kilo üstüne ekledim en son 2018 ocakta 99 kiloyu gördüm ama istikrarlı olamadım bı senede ver al yine 4 kg ama vermiş oldum 2019 14 Şubatta 95le başlayıp 12 Ağustos'ta 79.5kg indim ikinci hamileliği 84le başladım 100le bitirdim doğum sonrası ödemler gitti 95 kaldı şimdi yeniden başladım 90.7 kg ile :KK70: hedef iki önce 75 sonrasında çok uçmamissam eğer 68 hadi insAllah :KK49: :KK73:
Eski nickim bi prenses annesi idi bu arada gözüküyor sanırım artık profilde eski nickler
hoşgeldin prensesim yeni nick inden tanıyamadım valla.

Back
X