- 30 Kasım 2014
- 29.149
- 128.455
- 798
valla anlamadım. regl öncesi de değilim. nedenini bilmiyorum. dün gece aniden bir ödem ve iştah bastı beni
Yaa niye ki psikolojik bişey mi ki biseye canın mı sıkıldı yoksa regl falan mı yakin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla anlamadım. regl öncesi de değilim. nedenini bilmiyorum. dün gece aniden bir ödem ve iştah bastı beni
Yaa niye ki psikolojik bişey mi ki biseye canın mı sıkıldı yoksa regl falan mı yakin
akşam yemekte sumaklı soğanı bitsin diye çok yedim. midem hafiften yanıyo şimdi![]()
bugün sorun çıkarmadı canım. çok şükür.Dünde sarmısak beni çok rahatsız etti bazen rahatsız olmuyorum bazende soğan sarmısak rahatsız ediyor anlamadım gitti
Kolun nasıl oldu iyimisin
asitli besinler, çok keskinler.Dünde sarmısak beni çok rahatsız etti bazen rahatsız olmuyorum bazende soğan sarmısak rahatsız ediyor anlamadım gitti
Kolun nasıl oldu iyimisin
Bu ne ben anlayamadim
Ben limonlu soda diye algıladımBu ne ben anlayamadim
Bu ne ben anlayamadim
içine 1/2 limon sıkılmış madensuyu kızlar. enfes oluyor. tabi limondan da kaynaklı oldu. geçen gün manavdan aldım yatak limonmuş. tadı muhteşem çıktı. madensuyuyla harika bir ikili oluyorlarBen limonlu soda diye algıladım
Afiyet olsun degisik bir çay mi acaba diye dusundum :)içine 1/2 limon sıkılmış madensuyu kızlar. enfes oluyor. tabi limondan da kaynaklı oldu. geçen gün manavdan aldım yatak limonmuş. tadı muhteşem çıktı. madensuyuyla harika bir ikili oluyorlar![]()
Slm valla devam etmeye cabalıyoruz dıyeteAmine Busra
60kiloyum
@bengisu022
74FRIDA
@lolaxx
@Gisellimo
misafir1001
dimaze3800
@nisan34
@Minik Meleklerim
Napıyosunuz keyifler nasıl? Bi tartılaym dedim kıyafetle bide bu reglde aşırı şiştim gördüğüm rakamı hiç yazmim valla hoş değildi
Fit mutlu anne selamlar
görüyorum hep seni selam etmek istedim
Himmvalla anlamadım. regl öncesi de değilim. nedenini bilmiyorum. dün gece aniden bir ödem ve iştah bastı beni![]()
Afiyet olsun canım güzel bencesabah sade Türk kahvesi
öğlen 13.00
3 minnak kuru incir
saat 13.30
1 yumurta+1 yumurta beyazından sucuklu omlet
1 kk peynir, 5 yeşil zeytin
3 çeri domates, 2 brezilya cevizi
1 küçük dilim balkabaklı siyez ekmeği
ara 1 kupa kabuk tarçın çayı+ 1 kupa filtre kahve
akşam 18.40
ciğer + sumaklı maydanozlu soğan salatası
3 küçük dilim fırın mücver (kabak, tatlı patates, havuç, soğan, az un, maydanoz, baharat, zeytinyağı, yumurta)
az sonra yatana kadar 1 madensuyu 1/2 limonla+ 2 fincan yeşil çay içerim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su
NOT: fırın mücverdeki havuç ve tatlı patates çok küçüktü. kabak ve yumurta çoktu. un da belli mir miktardı.
Ay ben onceden sevmezdim şimdi her gün yesem yerimakşam yemekte sumaklı soğanı bitsin diye çok yedim. midem hafiften yanıyo şimdi![]()
Afiyet olsun güzel menüİyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 10 çubuk kraker,4 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya ,2 yemek kaşığı süzme yoğurt
Akşam: Kuru kapya biberli-süzme yoğurtlu salata
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Afiyet olsun güzel benceMenüm
Kahvaltı: 2 dilim kızarmış ekmek, 2 haşlama yumurta, kk peynir, 2 çatalköy salatalık
Öğlen: bir tabakta, 1.5 servis kaşığı bulgur pilavı, 3 kaşık melemen, 2 dilim yumurta, yeşilik küçük bir havuç
Ara: bir avuç fındık, bir kupa neskafe
Akşam 19:30, bir tabak tavuklu patates, 2 kaşık yoğurt
Gün içinde bir kupa yeşil çay, suda eeehhh işte .....
Bu ne diyecektim ki yazmışsın maden suyu çok seven biri değilim limonla nasıl olur denemek lazim
Afiyet olsun canım güzel menü25 ocak 2021 menüsü
Kahvalti 10.30
Ara rezene
Ogle yemegi 13.40
Ara turk kahvesi+ tarcinli yarim muz
Akşam yemeği
1 tabak fasulye
1 dilm ekmek
1bardak ayran
Salata
Ek olaral az once çayla yulaf lapasi yedim az biseu
Ay dolunayla alakasını bilmiyorum ama bende aşırı sisim şu an öyle aman aman da yemedim sankikızlar dolunay mı vurdu dersiniz beni çok şişim yaaawc de yoktu bugün. tam oldu
![]()
1/2 limon sıktım. ama limonlarım da çok lezzetliydi açıkçası. o da güzelleştirdi.
Bu ne diyecektim ki yazmışsın maden suyu çok seven biri değilim limonla nasıl olur denemek lazim
Ay dolunayla alakasını bilmiyorum ama bende aşırı sisim şu an öyle aman aman da yemedim sanki