Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beni mahvetti su sıkintilar ...

Sma hastası bebkleri düşündükçe kanserden ölen gençleri gördükçe tiksiniyorum kendimden ne kadar acizsin diye !!sukretmem gerekirken tüm bunlara
canım kusura bakma herhalde dikkatimden kaçtı. ne sıkıntın var?

un yapmak için ben kahve öğütücüsü kullanıyorum.
ya da öğütücüsü olan robotları araştırman gerekli. her robotta olmuyor.
Tamamen un değilde içine avakado, yoğurt, yulaf, ceviz...... vs katınca tam birbirine öğüterek karıştıracak bişey oğlumun beslenme listeleri de

şimdi dersiniz Allah Ala hiç böyle sağlıklı bir menü görmedik listelerinde 🤣🤣

Mikrodalga ve öğütücü robot araştırıyorum

Fakirin robotu var ama büyük ve hantal bıçağı havada 50 gr yulafı öğütemiyor bıçağı altan olan bir öğütçü bulmam lazım
Fakir aldim ben yeni ama memnunum aslinda. Bende de arzum vardi küçüktü artik motoru dayanamaz olduydu

Gunaydin kimse ugramamis yine buralara

Eklentiler

• IMG_20210125_105235.webp
    IMG_20210125_105235.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 21
merhaba kızlarrr :KK200:
önceki gün balığın yanında yediğim fazlaca turp otu salatasını sanırım çok hızlı öğütmeden yedim. o gece midemde bir rahatsızlık, şişkinlik oldu. akşamdan bu yana yine bir şişlik ve ayrıca tüm vücudumda çokça da ödem var. wc de sıkıntılı.
ödem neden oldu anlamadım. tuzlu da yemedim. uyuyunca geçer dedim ama yok geçmedi.

cuma 85.8
bugün 85.8

merhaba kızlarrr :KK200:
önceki gün balığın yanında yediğim fazlaca turp otu salatasını sanırım çok hızlı öğütmeden yedim. o gece midemde bir rahatsızlık, şişkinlik oldu. akşamdan bu yana yine bir şişlik ve ayrıca tüm vücudumda çokça da ödem var. wc de sıkıntılı.
ödem neden oldu anlamadım. tuzlu da yemedim. uyuyunca geçer dedim ama yok geçmedi.

cuma 85.8
bugün 85.8

Olsun şişlik elbet iner.

Boynun nasıl oldu?

Back
X