Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kusura bakma herhalde dikkatimden kaçtı. ne sıkıntın var?Beni mahvetti su sıkintilar ...
Sma hastası bebkleri düşündükçe kanserden ölen gençleri gördükçe tiksiniyorum kendimden ne kadar acizsin diye !!sukretmem gerekirken tüm bunlara
hatırlamıyorum bonus. inşallah çabuk geçer. jel sürüp ovduk sıcak havlu koyduk. bakalım.60kiloyum geçmiş olsun noldu öyle yanlış hi hareketmi yaptın zorlandın mı?
Tamamen un değilde içine avakado, yoğurt, yulaf, ceviz...... vs katınca tam birbirine öğüterek karıştıracak bişey oğlumun beslenme listeleri deun yapmak için ben kahve öğütücüsü kullanıyorum.
ya da öğütücüsü olan robotları araştırman gerekli. her robotta olmuyor.
Fakir aldim ben yeni ama memnunum aslinda. Bende de arzum vardi küçüktü artik motoru dayanamaz olduyduMikrodalga ve öğütücü robot araştırıyorum
Fakirin robotu var ama büyük ve hantal bıçağı havada 50 gr yulafı öğütemiyor bıçağı altan olan bir öğütçü bulmam lazım
Bende merak ettim yabengisu022 10 gündür yoksun merak ettim
Gecmis olsun ya dikkat et kendine. Cok zorlama bu aralarhatırlamıyorum bonus. inşallah çabuk geçer. jel sürüp ovduk sıcak havlu koyduk. bakalım.
Şu nickinin altındaki 17 şubat 95İnsallah yarin 98li bir rakam gelir de guncellerim ismimdeki kiloyu![]()
İnsallah o gun de gelecekŞu nickinin altındaki 17 şubat 95![]()
Selam cnm nasılsın bende sessiz sakin takip ediyorum burayıAmine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
Gisellimo
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Napıyosunuz keyifler nasıl? Bi tartılaym dedim kıyafetle bide bu reglde aşırı şiştim gördüğüm rakamı hiç yazmim valla hoş değildi
Fit mutlu anne selamlar
görüyorum hep seni selam etmek istedim
Selam cnm nasılsın bende sessiz sakin takip ediyorum burayı![]()
merhaba kızlarrr
önceki gün balığın yanında yediğim fazlaca turp otu salatasını sanırım çok hızlı öğütmeden yedim. o gece midemde bir rahatsızlık, şişkinlik oldu. akşamdan bu yana yine bir şişlik ve ayrıca tüm vücudumda çokça da ödem var. wc de sıkıntılı.
ödem neden oldu anlamadım. tuzlu da yemedim. uyuyunca geçer dedim ama yok geçmedi.
cuma 85.8
bugün 85.8
Olsun regl bitince odem de geçer. Sen yinede bozmadan devam etmeye çalışAmine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
Gisellimo
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Napıyosunuz keyifler nasıl? Bi tartılaym dedim kıyafetle bide bu reglde aşırı şiştim gördüğüm rakamı hiç yazmim valla hoş değildi
Fit mutlu anne selamlar
görüyorum hep seni selam etmek istedim