Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
WC başlı başına bir sıkıntı ya cidden bende akşam yemeğinden sonra çıkamadım evde değildik saatli çalışıyor vücudum sanırım hala çıkamadım1/2 limon sıktım. ama limonlarım da çok lezzetliydi açıkçası. o da güzelleştirdi.
valla herhalde dolunay canım. acayip şişim çok moralim bozuk. motivem gidiyor o derece yani. kaç fincan yeşil çay içtim tık yok. üstüne wc de yok tam oldu![]()
Kız kaç fincan içtin günlük üç fincan üzeri içmek sıkıntı değil mi ben hep öyle biliyorumhala yeşil çay ritüeli yapıyorum tık yok ödemde![]()
İyi geceler canım sen niye uyumuyorsn çocuklar mi uyutmuyoİyi geceler benim yerime de uyuyun![]()
Dün gecede uyuyamadım bu gecede uyuyamıyorum uykum kaçtı sabah erken kalkıcam kalkabilirsemİyi geceler benim yerime de uyuyun![]()
Çocuklar yeni daldi daha...WC başlı başına bir sıkıntı ya cidden bende akşam yemeğinden sonra çıkamadım evde değildik saatli çalışıyor vücudum sanırım hala çıkamadımyarına güzel uyaniriz insAllah
Kız kaç fincan içtin günlük üç fincan üzeri içmek sıkıntı değil mi ben hep öyle biliyorum
İyi geceler canım sen niye uyumuyorsn çocuklar mi uyutmuyo
Haaaala uyumadim. Gece kac kere kalkcaz bakalım....Dün gecede uyuyamadım bu gecede uyuyamıyorum uykum kaçtı sabah erken kalkıcam kalkabilirsem![]()
Yok zaten öyle. Abartı içmiyorum.WC başlı başına bir sıkıntı ya cidden bende akşam yemeğinden sonra çıkamadım evde değildik saatli çalışıyor vücudum sanırım hala çıkamadımyarına güzel uyaniriz insAllah
Kız kaç fincan içtin günlük üç fincan üzeri içmek sıkıntı değil mi ben hep öyle biliyorum
İyi geceler canım sen niye uyumuyorsn çocuklar mi uyutmuyo
Sabaha kadar uyusunlar insAllahÇocuklar yeni daldi daha...
Tmm o zmn cnm Afiyet olsunYok zaten öyle. Abartı içmiyorum.
İki saatir bebegi salliyorum. Ellerimde kollarımda derman kalmadi. Birazdan da buyuk uyanir....Sabaha kadar uyusunlar insAllah
Tmm o zmn cnm Afiyet olsun
İki saatir bebegi salliyorum. Ellerimde kollarımda derman kalmadi. Birazdan da buyuk uyanir....
Yaaa tühİki saatir bebegi salliyorum. Ellerimde kollarımda derman kalmadi. Birazdan da buyuk uyanir....
Günaydın canım güzel bı gün olsun insAllahGünaydın ❤
Eki Görüntüle 2769498
Bugün bende dikkatli yemek istiyorum her an fikrim değişebiliyo bazen diyorum kendime demek ki istemiyorum kilo vermeyi yoksa niye bu kadar sürüneyim
Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
Gisellimo
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Amiiin inşallahGünaydınlarrr
Kız uyuyor, oğlan uyandı emiyor, eşim işe gitti hava kapalı gibi ama insAllah güzel bı gün olsun![]()
GünaaaydıınnnGünaydın ❤
Eki Görüntüle 2769498
Bugün bende dikkatli yemek istiyorum her an fikrim değişebiliyo bazen diyorum kendime demek ki istemiyorum kilo vermeyi yoksa niye bu kadar sürüneyim
Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
Gisellimo
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Çoğu zmn bende de öyle olur sabahtan bozulduysa duurm daha vahimdir tabiBen de genelde günün ilk yarısı iyi geçer bozulacağı varsa gün sonunda bozulur. Sizde de öyle mi?