Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1/2 limon sıktım. ama limonlarım da çok lezzetliydi açıkçası. o da güzelleştirdi.
valla herhalde dolunay canım. acayip şişim çok moralim bozuk. motivem gidiyor o derece yani. kaç fincan yeşil çay içtim tık yok. üstüne wc de yok tam oldu :KK61:
WC başlı başına bir sıkıntı ya cidden bende akşam yemeğinden sonra çıkamadım evde değildik saatli çalışıyor vücudum sanırım hala çıkamadım 🤪 yarına güzel uyaniriz insAllah
hala yeşil çay ritüeli yapıyorum tık yok ödemde :işsiz::işsiz::işsiz:
Kız kaç fincan içtin günlük üç fincan üzeri içmek sıkıntı değil mi ben hep öyle biliyorum
İyi geceler benim yerime de uyuyun 🤪🤣
İyi geceler canım sen niye uyumuyorsn çocuklar mi uyutmuyo

WC başlı başına bir sıkıntı ya cidden bende akşam yemeğinden sonra çıkamadım evde değildik saatli çalışıyor vücudum sanırım hala çıkamadım 🤪 yarına güzel uyaniriz insAllah

Kız kaç fincan içtin günlük üç fincan üzeri içmek sıkıntı değil mi ben hep öyle biliyorum

Çocuklar yeni daldi daha...

Yok zaten öyle. Abartı içmiyorum.

Günaydın ❤

edd78a251ab5267a6bdb3cb409fd4087.webp

Bugün bende dikkatli yemek istiyorum her an fikrim değişebiliyo bazen diyorum kendime demek ki istemiyorum kilo vermeyi yoksa niye bu kadar sürüneyim 🙄

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
Gisellimo Gisellimo
misafir1001 misafir1001
dimaze3800 dimaze3800
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne

İki saatir bebegi salliyorum. Ellerimde kollarımda derman kalmadi. Birazdan da buyuk uyanir....
Yaaa tüh :( çok zor vala bi haftadr benimde küçük zırt pırt uyanıyor derin uykum hiç yok:(
Günaydın ❤

Eki Görüntüle 2769498

Bugün bende dikkatli yemek istiyorum her an fikrim değişebiliyo bazen diyorum kendime demek ki istemiyorum kilo vermeyi yoksa niye bu kadar sürüneyim 🙄

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
Gisellimo Gisellimo
misafir1001 misafir1001
dimaze3800 dimaze3800
nisan34 nisan34
Günaydın canım güzel bı gün olsun insAllah

Günaydın ❤

Eki Görüntüle 2769498

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
Gisellimo Gisellimo
misafir1001 misafir1001
dimaze3800 dimaze3800
nisan34 nisan34
Günaaaydıınnn
Valla bugün ben öğün öğün yazacağım tak etti yav. Bu kadar isteyip de bu kadar direnç neden. Yoksa başlayamıyorum. Bugün menü yazacam yarın yazacam derken uzadı gitti. :mad:

Back
X