Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

142064603_4023867787658069_5268849074396671740_o.webp

Üzdün beni ne demek yiyemiyorum 🙄

Ben dolu kahvaltı ettim üstüne kuruyemiş yedim 1 avuç 🙄
Beni mahvetti su sıkintilar ...

Sma hastası bebkleri düşündükçe kanserden ölen gençleri gördükçe tiksiniyorum kendimden ne kadar acizsin diye !!sukretmem gerekirken tüm bunlara

Sma hastası bebkleri düşündükçe kanserden ölen gençleri gördükçe tiksiniyorum kendimden ne kadar acizsin diye !!sukretmem gerekirken tüm bunlara
Öyle düşünme insanın tırnağının ucu acısa canı orda oluyor. sende sağlıklı olabilmek için ne güzel emek veriyorsun :)

Öyle düşünme insanın tırnağının ucu acısa canı orda oluyor. sende sağlıklı olabilmek için ne güzel emek veriyorsun :)
İçim rahatladı konuştukça insana destek olabilen insanların yakınında olması o kadar güzel ki burdaki bazı insanlar iyi ki var hayatımda 💕

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:. 6 çubuk kraker, 2 tatlı kaşığı puding
Akşam: 1 tabak menemen, 1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

kızlar sol omzumda bir kas ağrısı oluştu. çok fena. jel sürüp sıcak havlu koyduk. ağrı kesici aldım. bakalım.

sabah 1 bardak limonlu su + 1 kupa oolong çayı

öğlen 13.30
1 orta boy muz+ 2-3 tk sade fındık ezmesi+ tarçın
20 dk sonra
1,5 kk örgü peynir ve 1 dilim ekmekten tost (balkabaklı, kabak çekirdekli siyez ekmeği)
5 siyah zeytin
3 çeri domates

ara sade Türk kahvesi + 1 kupa filtre kahve

akşam 19.15
2 kepçe mercimek çorbası
1 yumurtadan kıymalı soğanlı ıspanak kavurması
biraz ev yapımı karışık turşu

az sonra 2 kupa oolong çayı
yatana kadar 2 lt ye yakın su

akşam üzeri 30 dk fast leslie

Menümü yazayım

Sabah limonlu, zencefili sıcak suyum
Kahvaltı: 3 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta, peynir, 4 zeytin. Salatalık

Ara, bir elma, 3 ceviz

Akşam: tavada yumurta kırıp üstüne sarmısaklı yoğurt döktük 2 dilim ekmekle yedim

Günümü beğenmedim. akşama doğru çok acıktım perşembe,cumada evde değildim bayağı bozdum dük akşam yemek yemedim ama çayla bir tabak kestane yedim ...

Yarın hafta başı olması nedeni ile daha dikkatli olmak niyetindeyim

saol canım.
Menümü yazayım

Sabah limonlu, zencefili sıcak suyum
Kahvaltı: 3 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta, peynir, 4 zeytin. Salatalık

Ara, bir elma, 3 ceviz

Akşam: tavada yumurta kırıp üstüne sarmısaklı yoğurt döktük 2 dilim ekmekle yedim

Günümü beğenmedim. akşama doğru çok acıktım perşembe,cumada evde değildim bayağı bozdum dük akşam yemek yemedim ama çayla bir tabak kestane yedim ...

Yarın hafta başı olması nedeni ile daha dikkatli olmak niyetindeyim
ekmek çok olmuş o nedenle acıkmışsındır.

Miniğim yapma isyan olur bu hastalıklar imtihan dua etmek için sebep.

Ölümden başka herşeye çare var canım benim inş en kısa zamanda düzelirsin geçer sıkıntıların.
Sen sakın umudunu kaybetme çaresiz hissetme ❤

Mikrodalga ve öğütücü robot araştırıyorum

Fakirin robotu var ama büyük ve hantal bıçağı havada 50 gr yulafı öğütemiyor bıçağı altan olan bir öğütçü bulmam lazım
un yapmak için ben kahve öğütücüsü kullanıyorum.
ya da öğütücüsü olan robotları araştırman gerekli. her robotta olmuyor.

Back
X