Bende kahvedeyim devamı manikür, pedikürkahvemi içiyorumöperim sizi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kahvedeyim devamı manikür, pedikürkahvemi içiyorumöperim sizi
![]()
Beni mahvetti su sıkintilar ...Üzdün beni ne demek yiyemiyorum
Ben dolu kahvaltı ettim üstüne kuruyemiş yedim 1 avuç![]()
Öyle düşünme insanın tırnağının ucu acısa canı orda oluyor. sende sağlıklı olabilmek için ne güzel emek veriyorsun :)Beni mahvetti su sıkintilar ...
Sma hastası bebkleri düşündükçe kanserden ölen gençleri gördükçe tiksiniyorum kendimden ne kadar acizsin diye !!sukretmem gerekirken tüm bunlara
İçim rahatladı konuştukça insana destek olabilen insanların yakınında olması o kadar güzel ki burdaki bazı insanlar iyi ki var hayatımdaÖyle düşünme insanın tırnağının ucu acısa canı orda oluyor. sende sağlıklı olabilmek için ne güzel emek veriyorsun :)
Geçmiş olsunkızlar sol omzumda bir kas ağrısı oluştu. çok fena. jel sürüp sıcak havlu koyduk. ağrı kesici aldım. bakalım.
saol canım.Geçmiş olsun![]()
ekmek çok olmuş o nedenle acıkmışsındır.Menümü yazayım
Sabah limonlu, zencefili sıcak suyum
Kahvaltı: 3 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta, peynir, 4 zeytin. Salatalık
Ara, bir elma, 3 ceviz
Akşam: tavada yumurta kırıp üstüne sarmısaklı yoğurt döktük 2 dilim ekmekle yedim
Günümü beğenmedim. akşama doğru çok acıktım perşembe,cumada evde değildim bayağı bozdum dük akşam yemek yemedim ama çayla bir tabak kestane yedim ...
Yarın hafta başı olması nedeni ile daha dikkatli olmak niyetindeyim
Doğrudur bende Günü mü beğenmedimsaol canım.
ekmek çok olmuş o nedenle acıkmışsındı
Beni mahvetti su sıkintilar ...
Sma hastası bebkleri düşündükçe kanserden ölen gençleri gördükçe tiksiniyorum kendimden ne kadar acizsin diye !!sukretmem gerekirken tüm bunlara
un yapmak için ben kahve öğütücüsü kullanıyorum.Mikrodalga ve öğütücü robot araştırıyorum
Fakirin robotu var ama büyük ve hantal bıçağı havada 50 gr yulafı öğütemiyor bıçağı altan olan bir öğütçü bulmam lazım