Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnş güzel eksileriniz gelir benim pek umudum yok.
Aşırı şiş hissediyorum şu an ellerim hele.

Diyorum ki konuyu alsak ilk sayfaya tablomuzu falan koysak nasıl olur sizce?

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
@bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
@lolaxx
@Gisellimo
@misafir1001
dimaze3800 dimaze3800
nisan34 nisan34
Çok güzel düşünmüşsün canım bu topiğin ilk mesajına girip düzenleme yapabilsek çok iyi olur. ben çok istiyorum tablomuz olmasını 🙏

Kazen i etiketliyemedim rica edelim bize ayarlasınlar ben tablo yapmasını bilmiyorum ama sen yapabilirmisin bonus lütfen

Slm kızlar bu gun menum

Sabah kucuk tost
Çay

Öglen hamburger menu yedım küçük boy

Akşam döner yedim
Pasta bide kucuk dılım

Kızlar kb gun boyu dısardaydım o yuzden menu baya karısık sabah tartılcam ama haslayın eksı olmaz gıbı umarım kılo almamısımdır

79 ile başlıyorum ozaman 👀

Pembe Lotus Pembe Lotus leblebim sende gel :KK68:

Nasılsınız kizlar bol eksiler 😍💕
Geldim canım vayyy beni geçmişsin😍😍 diyetisyene başladım bugün takimdanda izne ayrıldım bi süre liste stresi yasamak istemiyorum

Sabah aç karnına 82.1 çıktım diyetisyende tok karnina 83 çıktım 10gun sonra kontrole çağırdı

Sen nasılsın 🥰🥰 devammi herbalife hala

Günaydın ❤
Mutlu haftasonları ❤

77fd2b76fd4bb5940d3817f7e20af3ab.webp

Slm kızlar bu gun menum

Sabah kucuk tost
Çay

Akşam döner yedim
Pasta bide kucuk dılım

Kızlar kb gun boyu dısardaydım o yuzden menu baya karısık sabah tartılcam ama haslayın eksı olmaz gıbı umarım kılo almamısımdır
Ohhh mşl sonrada su içsem yarıyo 🙄😊

Slm kızlar bu gun menum

Sabah kucuk tost
Çay

Akşam döner yedim
Pasta bide kucuk dılım

Ay ben bu menüyü yeni gördüm. Kusura bakma kırmak istemem ama bu sekilde kg vermen çok çok zor. Sabah tost sonra hamburger menü aksam döner ve pasta... Diyette bu kadar kaçamak ust üste yapilirsa maalesef kg verilemez üzerine eklenir

Back
X