Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar hayirli aksamlar bende aksama kadar yediklerimi yazayim
sabah:1dilim kepekli ekmek,1kahve,2cay,1tabakda melemen
ölen:tonbalikli salata
aksama:bulgur pilavi1tabak ,1tabakda kabuska,yaninda yogurt ,1elma,1fincan kusburnu cayi,1fincan kahve baya yemisim yakaydirigubbakcemile3

huhu kizlar aloooooooooo millet nerelerdesiniz kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu beni duyan varmiiiiiiiiiii:çok üzgünüm:

ya sorma yaaa bu hafta başından berii önlenemezz bir yeme istegi iimde
nerdeyse çatlayana kadar yiyorum engel olamıyorumnoldu anlamadım yaa

benim acilen başarı hikayesi okumam lazımm dolanayım azcık topikleri
mirmirmirmir

hakkatten heee sanki ben verdim o kiloları:mymeka: mutluyuz doğru söylüyor canım yafyerimseniben kendi çizelgene bak motive olursun zatenkaydirigubbakcemile3

ya sorma yaaa bu hafta başından berii önlenemezz bir yeme istegi iimde
nerdeyse çatlayana kadar yiyorum engel olamıyorumnoldu anlamadım yaa

citol bazen öyle oluyor insan ne yapsan kendine hakim olamiyon ama yaninda su tasi bol su ic biseye sinir olmussundur bilmiyom neden ama cözümünü bul bence hic bisey icin üzülme beynine hükmetmeye calis bir cesit cnm

teşekkürler mutluyuz bir isteksizlik bezginlik üzerimde
off offf
kilo cizelgeme bakıyorumm amann ne kadar çok yol var alacagım deyip bunalıyorum vallaaa kaydirigubbakcemile3

off offf
kilo cizelgeme bakıyorumm amann ne kadar çok yol var alacagım deyip bunalıyorum vallaaa kaydirigubbakcemile3

aaaaaaa ayip ama insan bir kiloyu nasil verdigini biliyorsun 1kilo vermek cok önemli önemli olan kilo vermek yol önemli deil sagligin acisindan önemli hedefini kisalt bende 70den asagisi asil hedefim ama 60yazmiyom ufak hedef daha iyi cünkü hedefe vardikca cok mutlu oluyor insan cnm pes etmek yok devammmmmmm 1kilo icin nasil ugrasdigini düsün ve yola devam son gaz:eek:

off offf

ohoo yolun yarısını geçmişsin bile halaa hedeften bahsediyor vermen gerekeni değil şimdiki hedefini düşünyerimseniben amaaaan ben niye bunları sana yazıyorum ki sen zaten bunları biliyorsundur zaten dimiiiiiiiyerimseniben

ay ayaklaninca bi tartiliyormusum .. 69 :roflol:

sevincten aglarum sanursam :)

saka bi yana babama bir koca kutu dondurma aldirdim .. internette okudum iyi geliyormus iltihapa..
anamda sabah beri cay corba gidim gidim bogazima sokuodu.
meger onlar bakterilerin üremesine sebep oluyomus :KK70:D

X