Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

askitom çok geçmiş olsun canımm...kendine dikkat et bari...iyice toparlamadan kaklma yataktan..

yok yakala benı de beraber kosarız canımmmmm ben cıkıyorum kızlar ders çalısmam lazım daha offf ne bu ıs bıtmez esın ıstegı bıtmez okul bıtmez ne zor bızım hayatımız.. aslında eslerımız bıze dunyaları borclu haberlerı yok

gecenler de gazete okudum aklımda kaldıgınca aktarıyorum arkadaslar..

Bir erkegın bekar oldugunu dusunun ya da bu ısler ıcın bırını tuttugunu
haftalık ucretlendırme

TEMİZLİK: 60 tl
UTU : 20 TL
YEMEK iin aşcı ya: 100tl
COCUGUNUN BAKIMI ICIN DADI : 200 TL
yedık ıctıklerını getırıp göturmek ıcın GARSON 100TL
Alış verişi için, RANDEVULARINI AYARLAMAK İÇİN YARDIMCI ASİSTAN: 200TL
NE GİYECEGİNE KARAR VEREN İmagemaker: 100 tl

bunlar aklımda kalanlar... daha nelerı vardır bunların kım bılır :)))

hepinizi optummm

tamm canim beraber kosariz kolay gelsin , bekarlar yandi o zaman cnm:nazar:

Selam kızlaaaarrr ben diyetten vazgeçmek durumundayım Pazar günü hamile olduğumu öğrendim. :nazar: Kendinize iyi bakın Allah'ın izniyle sağlıklı bişekilde doğum yapıp tekrar aranıza dönmek istiyorum.Daha da kilolu şekilde :tomato: öptüm hepinizi Şeniz

oyoyoyyyyy hadi hayırlısıı inşallahh hayırlısı ile kucagına alırsın.. allahım analı babalı büyütsün

cumartesi sabah 4 te efenin altini degistirdim mamasini verdim .. azicik koklastik sarildik uyuduk. babasi gece vardiyasindan 7 de geldi efeyi yatagina koydu. bende 9 bucukta bi uyandim .. hickira hickira agliyorum .. kimildayamiyorum.yutkunamiyorum .. allahim kabus mu bu dedim..
telefon bereket yanimda .. görümcemi aradim .. esim kendine gelemio acamiyordu kendisini .. cok agir uyukusu.. hele birde calisti gece.görümcem geldi aldi efeyi. esimde beni nöbetci dr a götürdü.2 ilac verdi .. fayda etmedi.ertesi gün baska dr derken 4 dr dolastim hic birinin yazdigi ilac ayda etmedi.
ben su gün oldu daha bisey yemis icmis deilim kizlar. 4 gündür yutkunamiyorum .. bademciklerim iltihaplanmis .. saat basi atesim 39 a cikiyor. ilac aliyorum iniyor.ayaga kalkamiyorum .en sonunda esim dayanamamis geldi dün aksam beni toparladi hastaneye götürdü. bos yatak olmadigindan tedavide kullandiklari antibiyotigi elimize verdiler.´fayda etmezse gelin dediler.yalvara yalvara uyku hapi istedim .. cünkü yutkunmamak icin 70 saattir zorla uyumaya calisiyordum ve artik gücüm kalmamisti.
dogumdan daha kötü birsey yok diyordum ama en azindan o 5 saat de bitmisti .. 4 gün oldu ben hala ayaga kalkamiyorum .. allah kimseyi bu hallere düsürmesin .
beni merak eden .. soranlara tesekkür ederim. en yakin zamanda ayaklanirim insallah.

cnm geçmiş olsunn
sen ne yaptında bu kadar agır hastalandın yaa
hiç mi önceden belirtisi yoktu
işte erken teşhis çok önemlii
amann dikkatli oll cnm bu bademcik bugaz oldugundan daha tehlikeliymiş
ileri durumlarında cigerler kan pıhtısı atyomuş artık nereye gelirse hasarda ona göre degişiyomuşş ki çocuklarda bile varmış bu
ltfn dikkat
geçmiş oldun

cumartesi sabah 4 te efenin altini degistirdim mamasini verdim .. azicik koklastik sarildik uyuduk. babasi gece vardiyasindan 7 de geldi efeyi yatagina koydu. bende 9 bucukta bi uyandim .. hickira hickira agliyorum .. kimildayamiyorum.yutkunamiyorum .. allahim kabus mu bu dedim..
telefon bereket yanimda .. görümcemi aradim .. esim kendine gelemio acamiyordu kendisini .. cok agir uyukusu.. hele birde calisti gece.görümcem geldi aldi efeyi. esimde beni nöbetci dr a götürdü.2 ilac verdi .. fayda etmedi.ertesi gün baska dr derken 4 dr dolastim hic birinin yazdigi ilac ayda etmedi.
ben su gün oldu daha bisey yemis icmis deilim kizlar. 4 gündür yutkunamiyorum .. bademciklerim iltihaplanmis .. saat basi atesim 39 a cikiyor. ilac aliyorum iniyor.ayaga kalkamiyorum .en sonunda esim dayanamamis geldi dün aksam beni toparladi hastaneye götürdü. bos yatak olmadigindan tedavide kullandiklari antibiyotigi elimize verdiler.´fayda etmezse gelin dediler.yalvara yalvara uyku hapi istedim .. cünkü yutkunmamak icin 70 saattir zorla uyumaya calisiyordum ve artik gücüm kalmamisti.
dogumdan daha kötü birsey yok diyordum ama en azindan o 5 saat de bitmisti .. 4 gün oldu ben hala ayaga kalkamiyorum .. allah kimseyi bu hallere düsürmesin .
beni merak eden .. soranlara tesekkür ederim. en yakin zamanda ayaklanirim insallah.

:1shok: canım çok geçmiş olsun yaa Allah acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda ayağa kalkıp aramıza katılırsın inşallah salgın var valla bende grip oldum bayaa ağır bu ara ama ayakta atlatmaya çalışıyorum neyse dediğim gibi geçmiş olsun kendine iyi bak yerimseniben

aşkitom geçmiş olsun canım en kısa zamanda bekliyoruz.
nurhayatk çok mutlu oldum senin adına darısı isteyip te olmayanların başına.

tusari kiz ben önden gideyim dikenli yollari acayim sana sende bakdimda pesimdesin takibe devam cnmmm hadi yaza incecik girecez kaydirigubbakcemile5

inşallah canım olcak bu sefer sizinle beraber kendime güvenimde arttı açıkcası
kaydirigubbakcemile5 Allah razı olsun bu topiği açandan gerçekten çok harika burası hepinize duacıyım arkadaşlar:Saruboceq: hadi devam devam:lepi::lepi:

bu arada az evvel eşim aradı peynirli k.ekmeğini yamiş sabah.öğlen elma ve büsküvi yemiş canım hamburger istiyor dedi beni kızdırmak için:) ben de mayonez ketçap koydurmadan yiyebilirsin dedim.meğer beni deniyormuş:)

Hayırlı olsun canımmmm ayyy cok cok sevındım Allah analı-babalı buyutsun inşallahhhhhhhh :dance::CüvCüv:

yo kız benim bebekim bitane var zaten benim değil nurhayat die bir arkadaşım bebeği olcak topikten ayrılıyoda haber verdikaydirigubbakcemile3 canım aman şimdi olmaz kafayı yerim herhalde -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

nurhayat tbrkler canım benim darısı olmayanların ve istiyenlrin başına diyelim:):)

aşkitom geçmiş olsun blacksiya sanada geçmiş olsun canımmm

mutluyuzzz ben çok sevindim kilo vermeneee demekki isteyince oluyormuş:):)

tursari canım tartıda fazla çıkınca nasıl sinirlenmişsindir tahmin ediyorum ama sıkma canını digitali en ii olandır

hepinize cvp vermeye çalışıyorum ama alıntı yapmadım tek tek hatırlamaya çalışıyorummm:):)

yeni gelen arkadaşım hoşgeldin burda istediğin kadar motivasyon varrr doğru yerdesin tatlım

ben bugün bi temizlik olayına yakalandım sabahtan beri hareketliyim :):):) şimdide yemeğimi yapıp sporumu yapıcam gene gelirim şeker öptüm siziiii:):)

nurhayat tbrkler canım benim darısı olmayanların ve istiyenlrin başına diyelim:):)

aşkitom geçmiş olsun blacksiya sanada geçmiş olsun canımmm

mutluyuzzz ben çok sevindim kilo vermeneee demekki isteyince oluyormuş:):)

tursari canım tartıda fazla çıkınca nasıl sinirlenmişsindir tahmin ediyorum ama sıkma canını digitali en ii olandır

hepinize cvp vermeye çalışıyorum ama alıntı yapmadım tek tek hatırlamaya çalışıyorummm:):)

yeni gelen arkadaşım hoşgeldin burda istediğin kadar motivasyon varrr doğru yerdesin tatlım

ben bugün bi temizlik olayına yakalandım sabahtan beri hareketliyim :):):) şimdide yemeğimi yapıp sporumu yapıcam gene gelirim şeker öptüm siziiii:):)

canım sağol ilkte ben çok sıkıldım ama sonrada iyiki değişmiş dedim artık kendi kilomun ne olduğunu biliyorum. diğerinde yani normal tartıda hep kuşku vardı içimde acaba eksikmi tartıyor diye iyi oldu böylesi. hee bide aaldığım tartıda yağ oranınıda gösteriyor yüzdelik olarak bakalım nasıl olcak. dün % 49.1 di bayaa fazla :1no2: su oranımda düşük çıktı :1no2: ama bugün yağ oranı % 47.4 su oranıda yükselmiş sevindirik oldum. :dance:
dün 92.6 çıkmıştı kilom bugün 91.9 çıktı :dance: aslında digitaller gramla gösteriyorya insan dahada motive oluyor gerçekten. tavsiye ediyorum canlarımmmmm:1hug::1hug::sm_cool::enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar bugün hiç iyi değilim başım çok dönüyor yazdıklarınızı bile okuyamıyorum. gece kendimi iyi hissedersem aranızda olurum. hepinizi öpüyorummmmm

merhaba arkadaşlar bugün hiç iyi değilim başım çok dönüyor yazdıklarınızı bile okuyamıyorum. gece kendimi iyi hissedersem aranızda olurum. hepinizi öpüyorummmmm

bu ne yaf topik dökülüyor geçmiş olsun canımm Allah şifa versin inşallah:Saruboceq: bu arada bakmayın her an topikte olduğuma geberiyom hastalıktan bende ama dizüsüt var hem okuyom hem yazıyom kımıldıycak halim bile yok aslında kaydirigubbakcemile3 bundan sonra eğer benden haber alamzsanız fatiha okursunuz artık arkamdan başka başka açıklaması bahanesi yok demektir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

saolun kizlar
tursari cok güldüm :roflol:

tavarish gecmis olsun sanafa
black sanada gecmis olsun .. nein var bilmiorum ama :uhm:

cumartesiden itibaren yediklerimi yazayim :roflol:

iki kasik mercimek corbasi
3 kasik sütlü ekmek
bi parca tavuk ( böle bi cimdik :))
bu sabah yarim tabak sehriye corbasi :))

az evvel citole de dedim msnde :)) ins kilo veriyorumda bi ise yaramistir bu kadar sürünmem..

canımmm cok gecmıs olsunn benım esımde de ona benzer oldu iltihabı patlattılar...

sana kocakarı ılacı versem dener mısın esıme yapmıstım hafıflettı..

soğanı rendeleyıp evcunla suyunu sıkıp ıc bı dıkıste 1 soğan yetıo...

iykkk hayatta icememmirmirmirmir

canım sağol ilkte ben çok sıkıldım ama sonrada iyiki değişmiş dedim artık kendi kilomun ne olduğunu biliyorum. diğerinde yani normal tartıda hep kuşku vardı içimde acaba eksikmi tartıyor diye iyi oldu böylesi. hee bide aaldığım tartıda yağ oranınıda gösteriyor yüzdelik olarak bakalım nasıl olcak. dün % 49.1 di bayaa fazla :1no2: su oranımda düşük çıktı :1no2: ama bugün yağ oranı % 47.4 su oranıda yükselmiş sevindirik oldum. :dance:
dün 92.6 çıkmıştı kilom bugün 91.9 çıktı :dance: aslında digitaller gramla gösteriyorya insan dahada motive oluyor gerçekten. tavsiye ediyorum canlarımmmmm:1hug::1hug::sm_cool::enbuyukkk:

canım markası ne ne kadara aldın.bende degiştireyim baride gerceklerle yüzleşeyim :1shok: :1shok:
-tatlicadiarzu-

canım markası ne ne kadara aldın.bende degiştireyim baride gerceklerle yüzleşeyim :1shok: :1shok:
-tatlicadiarzu-

canımcım ben nette çokmaraştırdım çok pahalı geldi bana özellikle ünlü markalar onlar el yakıyo amanın:1shok: ben biraz nette baktım baybliss diye bir modeli var yağ ve su özellikli bide sunny in oda uygun kırk civarı ben bunlardan birini almak için dışarı çıktım( netten sipariş vercektim gelmesini bekliyemezdim-tatlicadiarzu-) ama onlardan bulamadım arzumun yan markası var felix su ve yağ gösterimli die ben onu aldım gayette şık bişey ve güzelde tartıyor karıık değilde diğerleri gibi hepsi aynı işlevi görüyor verdiğim markaların. abooooo amma anlatmışım heeekaydirigubbakcemile3

ben yazdım ne olduğunu anlamadım bu karıık :1shok:ne bende anlamadım pahalı değil demek istemiştim :roflol: bak bu marka ve modeller"Babyliss S320E Yağ Ve Su Ölçer Tartı Tartı" Sunny AT 703 veya 704 biri daha pahalıydı galiba birde Felix FL566 Morale Yağ ve Su Ölçer Digital Banyo Baskülü bu benim aldığım gayette şık bilmem yardımcı olabildimmikaydirigubbakcemile5

Felix FL566 Morale Yağ ve Su Ölçer Digital Banyo Baskülü ben 40 tl ye aldım üçüncüde ancak fiyatını yazabildim yaf:roflol: unutmadan

X