Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar ben giremiyom ya SIK ama arada yaziyom sizlere ben bu gün sabah :1dilim kepekli ekmek melemen yarim yumurta,azcik peynir,2kahve,2cay
ölen:1tabak tavuk kavurma,2tane kürdan kebabi,
aksam:1elma,1kahve hepsi bu insallah yarin az cikarim:lepi:

hmm kiz ixsir nerdesin mesgulsun heralde hadi uykum geldi ben kaciyom by seker kizlar
mucukkkkkkkkkkkkk topikdeki hanimlaraaaaaaaaaaa

gerci hakketen gec olmuş.yarın erken kalkmak lazım.malum metobolizma hızlı calışıyomuş.. hiçde uykum yok.sirkeli suyumu hazırlıycam.yarın görüşürüz mutluyuz

calarım...topik güzelleri herkese günaydın....bugün misafirim ver öğleden sora görüşürüz inşallah ...hepinizi öpüyorummm...

ixsir ne kadra güzel kilo vermişsin
nekadar zamanda ve nasıl verdin çok merak etttim?

walla canım burda oldu nası olduysa.haftada 1 kilo verebiliyorum.normalde bırakırdım ama burasının sayesinde motivasyonum hiç azalmıyo.durmak yok yola devam

günaydın dişçiye gidicem şimdi off öldüm valla bu saate kadar aman ne zormuş sabah hiç bişey yemedim şimdi kocama yemke hazırladım ondan 1dilim ekmek 2 kaşık yemek 1 bardak ayran içtim 1tanede dayanamadım baklava yedim napayım küçücüktü dilim dayanamadımm valla

Merhaba canım benim kilom 92 kg. 600 gr.Her gün kilo alıyorum.artık umudumu yitirdim.Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

HOŞGELDİN CANIM a.s.BURDA HERKES BİRBİRİNE DESTEK :1hug:İNAN ARTIK ALMICAN VERİCEKSİN BU TOPİK BUNUN İÇİN AÇILDI DİMİ CANLARIMyerimseniben:teytey::sm_cool:

hüzün sende çok güzel vermişsin kilo nasıl başardınız bunu yaaaaaaaaaaaa

günaydiin günaydin günaydinnnn,nasilsiniz kizlar? ninanurcum canim vallahi biraz bura sayesinde biraz bogazimi tuttum oldu valla a.s hersey bogazda bitiyormus ben buna inandim ben fazla yemiyorumki nerden aliyorum bu kilolari diyordum , ama simdi farkina vardimki ohooo ben dünyayi yermisim meger, özellikle aksamlari benim zayiflamamdaki en büyük etken aksam yemegini az yagli ve erken yemek en gec 7 ye kadar .beyaz ekmegi kestim sekeri kestim herseyin haslamasinin veya izgarasini yiyorum canim hersey beyinde ve bogazda bitiyor oraya bir dügüm atabilirsen iyi olur biliyorum cooook zor ama:teselli:

slm kızlar bende alışverişten geldim yoruldum
öglen yemegimi yicem ne yesem düşünüyorumm işlerde duruyorrr bakıp kaçıyorumm byy

cimcimecim canım ben tartımı değiştirdim.fisfisfis malesef digitalle normal arasında iki kilo oynuyormuşCADIARZU malesef. bundan sonra digitalde tartılıcağım için çizelgeyide kiloyuda ona göre ayarladım.yerimseniben digital ne derse o yani:sm_confused: artık bu tartıya göre hareket ediceğim için senin çizelgendede değişiklik olacak malesef. değişiklik yukarı doğru ama :çok üzgünüm: neyse dalga geçer gibi olmasın diye bunu söylemek istedim canımnım a.s öpüldünŞeniz

bonus xhüzünx canlarım sizde hoşgeldiniz nasılsınız bakiim bugün nasıl gidiyor :1hug:a.s.

Merhaba canım benim kilom 92 kg. 600 gr.Her gün kilo alıyorum.artık umudumu yitirdim.Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

güzelim listeye ancak cuma ekleyebilirim daha önce bildirseydin iyiydi...şimdi tam hafta ortası..yeni listeye mutlaka eklicem...

benim reglim günü gününe gelir ama az gelir yaa
ilk iki gün yogundur sonraki
3 gün çok azz damla damla

bu sogan suyu o sorunu halledermikii?

Kozmik beden temizliğimi yapsak bu sorunlara çok iyi geliyormuş.Yapanlar 4-5 kilo verdi valla fisfisfis

Umut sensin arkadaşım.Umutsuz olma sakın kararlıyız hepimiz dahada önemlisi sabırlıyız. :1hug:

Bi gün bir konu açmıştım Orda birisine Umut nefesimizdir nefes aldığımız sürece umutluyuz yazmıştım o geldi aklıma. Umutsuz birine en umutsuz zamanımda yazmıştım.

Hoşgeldin aramıza Bak istemediğin kadar destek var burda kaydirigubbakcemile5 birbirini tanımadan yürekten destek veren bi dolu güzel hatun :1hug:

Öpüyorum hepinizi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…