gerci hakketen gec olmuş.yarın erken kalkmak lazım.malum metobolizma hızlı calışıyomuş.. hiçde uykum yok.sirkeli suyumu hazırlıycam.yarın görüşürüz mutluyuz
Kozmik beden temizliğimi yapsak bu sorunlara çok iyi geliyormuş.Yapanlar 4-5 kilo verdi valla fisfisfis
Umut sensin arkadaşım.Umutsuz olma sakın kararlıyız hepimiz dahada önemlisi sabırlıyız. :1hug:
Bi gün bir konu açmıştım Orda birisine Umut nefesimizdir nefes aldığımız sürece umutluyuz yazmıştım o geldi aklıma. Umutsuz birine en umutsuz zamanımda yazmıştım.
Hoşgeldin aramıza Bak istemediğin kadar destek var burda kaydirigubbakcemile5 birbirini tanımadan yürekten destek veren bi dolu güzel hatun :1hug:
Öpüyorum hepinizi a.s.
slm ixsir ve topigin kizlari ve hanimlaridelikafaduldenbu gün cok mutluyum dün pizzayi yemedim bu gün kilo vermissim hihoyyytbu gün neler yedim yazayim size sabah:melemen 1tabak 1kepekli ekmek,2cay,1kahve simdilik bu kadarhihoyyyt he ixsir kacma demissin ama kacmis bulundum yazdim senden cevap gelmeyince cikdim uykum vardi cok sekerimmmm
canımm tebrik ediyorum seni.inşallh bizde senin gördüğün kiloları görürüz sende daha aşağılarını görürsünyerimseniben durmak yok devammmm zafere doğru gidiyorsun hadi bakalım a.s.
Kozmik beden temizliğimi yapsak bu sorunlara çok iyi geliyormuş.Yapanlar 4-5 kilo verdi valla fisfisfis
selammm bayanlar nasılsınız nasıl gıdıyor dıyetler..
benımkı orta karar anca gırebılıyorum nete fizik tedavıden geldım.. sabah erken kalktım belım daha az agrıyor.. :) sabah kahvaltısında 2 k.dilim ekmege tost yaptım bı de azcık sekerlı kahve
hepinizi öpüyorum yenı gelen arkadaslar hos geldınızz...
Selam kızlaaaarrr ben diyetten vazgeçmek durumundayım Pazar günü hamile olduğumu öğrendim.Kendinize iyi bakın Allah'ın izniyle sağlıklı bişekilde doğum yapıp tekrar aranıza dönmek istiyorum.Daha da kilolu şekilde :tomato: öptüm hepinizi Şeniz
[CODE]
a.s blacksiya gecmis olsun cnmmm valla benimki bu hafta süper gidiyor insallah cumaya kadar kacamaksiz gitcek aminnnnnnnnnn
canım hayırlı olsun bebeişilk bebeğin mi canım tekrar hayırlı olsun çok sevindim:lepi::lepi:
[/CODE]Kod:[CODE]
canımmm sorma o kacamaklar mahvetti benı artık cozumu buldum ama .. :) bıraz kaba kaccak ama dırekt kendıme hakaret boyutuna cıkardım ıse yaradı. :) tam elımı bıseye atıyorum ıcımden kendı kendıma "Daha once bunlardan cok yedın öncekınlere say a.ı gıbı oldun gulayyyyyy" :))))
cumartesi sabah 4 te efenin altini degistirdim mamasini verdim .. azicik koklastik sarildik uyuduk. babasi gece vardiyasindan 7 de geldi efeyi yatagina koydu. bende 9 bucukta bi uyandim .. hickira hickira agliyorum .. kimildayamiyorum.yutkunamiyorum .. allahim kabus mu bu dedim..
telefon bereket yanimda .. görümcemi aradim .. esim kendine gelemio acamiyordu kendisini .. cok agir uyukusu.. hele birde calisti gece.görümcem geldi aldi efeyi. esimde beni nöbetci dr a götürdü.2 ilac verdi .. fayda etmedi.ertesi gün baska dr derken 4 dr dolastim hic birinin yazdigi ilac ayda etmedi.
ben su gün oldu daha bisey yemis icmis deilim kizlar. 4 gündür yutkunamiyorum .. bademciklerim iltihaplanmis .. saat basi atesim 39 a cikiyor. ilac aliyorum iniyor.ayaga kalkamiyorum .en sonunda esim dayanamamis geldi dün aksam beni toparladi hastaneye götürdü. bos yatak olmadigindan tedavide kullandiklari antibiyotigi elimize verdiler.´fayda etmezse gelin dediler.yalvara yalvara uyku hapi istedim .. cünkü yutkunmamak icin 70 saattir zorla uyumaya calisiyordum ve artik gücüm kalmamisti.
dogumdan daha kötü birsey yok diyordum ama en azindan o 5 saat de bitmisti .. 4 gün oldu ben hala ayaga kalkamiyorum .. allah kimseyi bu hallere düsürmesin .
beni merak eden .. soranlara tesekkür ederim. en yakin zamanda ayaklanirim insallah.
cumartesi sabah 4 te efenin altini degistirdim mamasini verdim .. azicik koklastik sarildik uyuduk. babasi gece vardiyasindan 7 de geldi efeyi yatagina koydu. bende 9 bucukta bi uyandim .. hickira hickira agliyorum .. kimildayamiyorum.yutkunamiyorum .. allahim kabus mu bu dedim..
telefon bereket yanimda .. görümcemi aradim .. esim kendine gelemio acamiyordu kendisini .. cok agir uyukusu.. hele birde calisti gece.görümcem geldi aldi efeyi. esimde beni nöbetci dr a götürdü.2 ilac verdi .. fayda etmedi.ertesi gün baska dr derken 4 dr dolastim hic birinin yazdigi ilac ayda etmedi.
ben su gün oldu daha bisey yemis icmis deilim kizlar. 4 gündür yutkunamiyorum .. bademciklerim iltihaplanmis .. saat basi atesim 39 a cikiyor. ilac aliyorum iniyor.ayaga kalkamiyorum .en sonunda esim dayanamamis geldi dün aksam beni toparladi hastaneye götürdü. bos yatak olmadigindan tedavide kullandiklari antibiyotigi elimize verdiler.´fayda etmezse gelin dediler.yalvara yalvara uyku hapi istedim .. cünkü yutkunmamak icin 70 saattir zorla uyumaya calisiyordum ve artik gücüm kalmamisti.
dogumdan daha kötü birsey yok diyordum ama en azindan o 5 saat de bitmisti .. 4 gün oldu ben hala ayaga kalkamiyorum .. allah kimseyi bu hallere düsürmesin .
beni merak eden .. soranlara tesekkür ederim. en yakin zamanda ayaklanirim insallah.
Selam kızlaaaarrr ben diyetten vazgeçmek durumundayım Pazar günü hamile olduğumu öğrendim.Kendinize iyi bakın Allah'ın izniyle sağlıklı bişekilde doğum yapıp tekrar aranıza dönmek istiyorum.Daha da kilolu şekilde :tomato: öptüm hepinizi Şeniz