Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asmi Ninanur ve yeni gelen tum arkadaslarım hosgeldınızzz..... :)

Seçill canım nerelerdesınn

kızlar bugunde devam resıme sabah 1 dılım uno geleneksel 1 domates bıraz yaglı az tuzlu ama ::) oglen 2 dılım rejım ekmegı ıle tost yaptım aksamda corba patlıcan 2 dılım yıne uno geleneksel bıraz kacırdım sanırsammmmm

buralardayım canım sen nerelerdesin:):):)

kızlar sporumu yaptım
akşam yemeğinde 1 kase çorba ızgara tavuk yedim üstüne soda içtim şimdide çay keyfi yapıyom yorulmuşum bea:):):)

citolcum senin msn hep kapalı cok canım sıkkın konuşmak iştiyorum senle
açtım msn yoksun seni bekliyorum bak

cnm kerdeşim var pc de bana sıra pek gelmiyo ama meraklandırdın beniii
benneyaptımki

kızlar benim çizelgeme baksananıza yaf yok olmuşum 91 kilo vermişim kaydirigubbakcemile3:roflol:

heheh kızz yerlerini yanlış yazmışın... hedef kilon yerini yanlış yazmışın

selam citolcum, cizelgene baktim da duygulandim canim yaa. masalllah sana. :nazar: tebrik ederim citolum. insallah saglikla 2 basamakli rakamlara inersin.. ben 5-6 kilo verdikten sonra ayni kilo civari takildim biraz. bakalim nisan 15'e hedef koydum 85 olucam diye ama, kendimi tam olarak inandiramadim, hayirlisi...

yawrum sen hayattamısınn bi kayboldum tam oldu yanii
paylaşım sıfır sendee kızıyorum bakkk
hem varya bende bu hafta tuhaım yaa
biraz salıyorum kendimi sanırım
eskisi gibi kalori hesaplamıyorumm ne gelirse yiyorumm
hep bu inşaat yüüznden yaa düzenin bozuldu hepten

ev hanımlarına çalışan hanımlarada akşamdan hazırlaya bileceği çok hoş bi tavuk köftesi tarifi vermek istiyorum
1 tane tavuk göğsünü kendiniz evde rondodan geçirin onu bi kaba alın içini bir tane yumurta tuz çok az bol maydonoz ve karabiber 3 yemek kaşığıda bayat ekmek rondodan geçmiş ve sürekli elinizi ıslayarak yuğurun.. sonra şekil verin arasına diyet kaşar peyniri koyun tekrar kapatın şekil verin az zeytin yağı ile yağlanmış tavada pişin 1 gün öncedende hazırlayıp buzdolabında beklete bilirsiniz çok hafif çok lezettli kalorisi çok düşük
deneyip yiyenlere şimdiden afiyet olsunnnn:)

tava iyice kızgın olsunki tavuk suyunu bırakıp kurumasın iki tarafı iyice kızarınca ki bu 2 dk.hemen altını kısın hafif ateşde pişsin....

ev hanımlarına çalışan hanımlarada akşamdan hazırlaya bileceği çok hoş bi tavuk köftesi tarifi vermek istiyorum
1 tane tavuk göğsünü kendiniz evde rondodan geçirin onu bi kaba alın içini bir tane yumurta tuz çok az bol maydonoz ve karabiber 3 yemek kaşığıda bayat ekmek rondodan geçmiş ve sürekli elinizi ıslayarak yuğurun.. sonra şekil verin arasına diyet kaşar peyniri koyun tekrar kapatın şekil verin az zeytin yağı ile yağlanmış tavada pişin 1 gün öncedende hazırlayıp buzdolabında beklete bilirsiniz çok hafif çok lezettli kalorisi çok düşük
deneyip yiyenlere şimdiden afiyet olsunnnn:)

tava iyice kızgın olsunki tavuk suyunu bırakıp kurumasın iki tarafı iyice kızarınca ki bu 2 dk.hemen altını kısın hafif ateşde pişsin....

ooof offfff günün birinde kendi yemeklerimizi pişireceğim günler gelirse yaparım güzelim.teşekkür ederim:)

yok citol canım benim ben boş bıraktım yarın bi netleşsin olay ondan sonra tartımı değiştirdim de ondan dolayı gamyoncuiremsu

normal tartı ile dijital arasında bazen 2 kilo oynuyo
dijital fazla gösteriyo
valla bilmiyorum artık hangisi dogru ama
neyle tartılıyosan hep yanı şeyle tartılcaksın

arkadaşlarım hanne diye bir arkadaşımızı davet ettim gurubumuza ama kilosu 73 bir derdim var bölümüne yazmış çok mutsuzmuş.ona da destek verlim mi?

arkadaşlarım hanne diye bir arkadaşımızı davet ettim gurubumuza ama kilosu 73 bir derdim var bölümüne yazmış çok mutsuzmuş.ona da destek verlim mi?

canım neden olmasın sen onu buraya davet et bize katılsın nocakki dimi arkadaşlar

ıyı aksamlar arkadaslar..
ben hafta sonu gezmekten bılg basına oturmaya fırsat bulamadım malesef!
burası ole hareketlı bı topık kı, bı gun ıhmal etsen ıkı saat okuyacak sayfa bırıkıyo walla!
demınden berı heralde 50 sayfaya yakın okumusumdur:)

havalardan da kaynaklanan durumlar yuzunden bı koyvermıslık, bı depresyon hakım takıma!
motıvasyonunu kaybedenler falan...
ama herseye ragmen ınanılmaz bır dayanısma var aranızda!

zeynepcıgıme bıseyler soylemek ıstıyorum bu arada!
ben 27 yasındayım ve 18 yasından berı pkos um var!
aynı kısır dongulerı bende yasadım, ama bekar oldugum ıcın acıkcası regl duzensızlıgımı falan cok takmıyodum kafama!
tabı kılo vermek herkesınkı gıbı kolay olmuyo malesef!

hastaılk ıstah yapıyo, yedıkce kılo alıyosunuz, kılo aldıkca regl duzenı bozuluyo, duzen bozuldukca da kılo vermek daha da zorlasıyoo...
bende bı de asırı tuylenme problemı var, hastalıgın komplıkasyonlarından..

bu arada sakın hastalık yuzunden kılo veremıyorum dıye dusunme zeynepcım..
gecen sene yedıklerımı kısmadan sadece 3 ay spora gıderek 10 kılo vermıstım!
aradan 10 ay gecmesıne ragmen, gerı almadım da!
ve kılo verır vermez regl olmaya baslamıstım!
tabı duzenlı deıl ama, yıne de olsun!

gecenlerde o sogan suyunu denedım, hanı kıstlerı falan yok edıyomus!
yıne uzun zaman sonra 2-3 ay duzenlı regl oldum!

bence kılo veremememızın tek nedenı yeme duzenımız ve metabolızmamızı bozmus olmamız!
ben kendımı bıldım bılelı dıyet yapan bı tıpım!
gunlerce yememek mı arasın, sok dıyetler mı, ya da zayıflayamıyorum dıye her seyı abartıp, mıdem dolu oldugu halde uzerıne acmısım gıbı normal ogun yemeler mıı?

bu arada bebek konusuna gelınce!
bekara karı bosamak kolay derler ama, ben her seyın bı zamanı oldugu kanısındayım!
yanı benım 55 kılo arkadaslarım var, ıkı- uc yıldır her turlu yontemı deneyıp cocuk yapamamıs!

ınanclı ınsanlarız hepımız, allh ne zaman cocuk verecegını bılır deyıp bırazcık da sabır gostermek gerekıyo bence..

tursari herzamn olduğu gibi yine yanımdasın teşekkür ederim
zeynepciğim bekara karı boşamak kolay demişsin ama eminim ki evli de olsan aynı incelikte düşünecektin insanın belli fikirleri vardır ve kolay kolay değişmez sana da teşekkür ederim tatlım:)

benim reglim günü gününe gelir ama az gelir yaa
ilk iki gün yogundur sonraki
3 gün çok azz damla damla

bu sogan suyu o sorunu halledermikii?

normal tartı ile dijital arasında bazen 2 kilo oynuyo
dijital fazla gösteriyo
valla bilmiyorum artık hangisi dogru ama
neyle tartılıyosan hep yanı şeyle tartılcaksın

evet normal tartıım varrdı oğlum kırdı bende digitale geçtim olsun önemli değil bendaha bfazla çıkar diye korkuyordum bendeki eskiydi yanlış tartıyor diye korkuyordum çıkmadı çok ama demek normalmiş eskiside normal tartıyomuş neyse artık digitale göre hareket edicem çünkü diğeri kırıldı oğluşum sağolsun sen al koca tartıyı kucağına taşımaya çalışkaydirigubbakcemile3 paytak paytak Allahım çıldırtıyor beni yicem bigün yaf :asigim:

valla çok yedim allah cezamı verdi ölüyom dişim dişimmmmm yarın nasıl olacak doktora gitmem lazımmmmm:a015:

geçmiş olsun canım yaa. üff ne beterdir bilirim diş ağrısını amannn çok geçmiş olsun haber ver bize sonradan merak etmiyelim. bak aşkitı hastaymış merak ediyom valla nasıl diye ne zaman gelcek diyebenneyaptımkibenneyaptımki

tatlım geçmiş olsun diş ağrısı çok kötüdür

kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum:):):) ama duramıyom cvpta yazamadım bu gecelik beni affedin valla akşamları mayışım yorgunluk çöküyor üstüme hepinizi öptüm sabah görüşürüz

ii gecelerr:):):)

geçmiş olsun canım yaa. üff ne beterdir bilirim diş ağrısını amannn çok geçmiş olsun haber ver bize sonradan merak etmiyelim. bak aşkitı hastaymış merak ediyom valla nasıl diye ne zaman gelcek diyebenneyaptımkibenneyaptımki

saol canım ya ölüyom valla aşkitoyada çok üzüldüm neyi var ki allah şifa versin dişim çokkk ağrıyo dayanamıyom ağlıcam şimdik haa neyse iyi geceler yatayımda geçer belki

aboovv kimsecikler kalmamis gariii bi ben varim kocca topikte deli gibi dolanip duruyorum meydan bana kalmis-tatlicadiarzu-:roflol:

X