- 5 Mart 2009
- 2.305
- 0
- 41
bu arada cmt akşamdan beri misafirlikteyiz ancak okuyabildim 2 günlük yorumları ama çok ayrıntılı okuyamadım çok birikmiş.
öncelikle zeynep arkadaşıma gereken destek verilmiş çok mutlu oldum.umarım bi nebze de olsa morali düzelmiştir.
kaçamak yapan arkadaşlarım daha fazla spor yapıp düzene girerler inşallah.
şu l-carte denilen bi içecek sanıyorum vardı dün uyuyamadım yapılan yorumlar nedeniyle hamen düşüncemi paylaşayım.bir arkadaş yazmıştı vücuttaki yağı kasa çeviriyor diye bişeyler.şimdi bu yağlar kas olursa kiloda değişme olmayacak dolayısıyla 90 kilo olan kişi yine 90 kilo kalıp daha fit bir vücuda sahip olacak ama kilo vermek isterse bu sefer kaslardan mı gidecek? burda kafam karıştı umarın ne düşündüğümü yazabilmişimdir.
son olarak eşim ilk rejim haftasında 1,5 kilo verdi. düzenimden bahsetmiştim.sadece kola ve çikolatayı kestim onun yerine az k.ekmek arasına peynir ve 1 elmayla kahvaltı yapıyor.öğlen yemek yemiyor sadece etiform büskivi 1 pkt. akşam 2 kap yemek biri sebze veya et yemeği diğeri genelde pilav oluyor 2 dilim k.ekmekle ve bol çay su.arada 1 avuç kadar ceviz veya fındık.
ya bu arada l carnitine kullanıldığı zaman yağları kasa çeviriyor derken kas sistemini güçlendirdiği için doğal olarak yağ yakıyorsun ama bu arada eğer kilo verirsen kilona karşılık kas yaparsan vücudun afişlerdeki kaslı erkeklere döner yaf:1shok:kaydirigubbakcemile3