Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızllaarr bugun anca gırebıldım foruma :)) rapor verıyorum:)
kahvaltıyı bırazcık kacırdım
aksamda sadece kumpir yedım bugun bıraz duzennsız oldu ama butun gun dısardaydık 1 saat yurudum ama ıns. acısını cıkarmısımdır
hepinize sevgiler...
Dereotu mucizesi
Profesör Saraçoğlu, “Ben bunu bulduğumda heyecanımdan günlerce uyku uyuyamadım” diyor… Ne mi o? Tiroidin hızlı ya da az çalışması durumunda dereotu çok etkilidir. 3 ay boyunca bir yemek kaşığı dereotu sabah, öğle ve akşam öğünlerinden 15 dakika önce tüketilecek. Bu konuda 5 ay sonra ilaçlarını bırakan hastaların oranı yüzde 90’dır.
Dereotu zayıflama mucizesi
Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusuna fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir. arkadaşlar belki işinizi kolaylaştırır...ben denicem bu hafta bakalım
canım hoşgeldin bu arada sen bel fıtığından ameliyat olmuştun değilmi öncelikle geçmiş olsuun canım diyorum ve sonra sorumu soruyorum. ayyyyyy makaleye bak sanki mektup yazıyom yaf :roflol::roflol: mecburmu kaldın ameliyat için bendede iki tane var sağlı sollu malesef:çok üzgünüm: hatta bir buçuk hafta yürüyememmiştim sürünüyrdum yerde iki sene önce ayy lavobaya bile gidemiyordum çok kötü sen bilirsin tabiki. neden ameliyata karar verdiniz banada doktor biri ameliyatlık dedi ama çok gençsin şimdi olmaz demişti öyle kaldım valla :çok üzgünüm:ve şimdi nasılsın bide onu sorayım dedim yaf
o günlerde gelicek inşallah gamyoncuiremsuannesini koluna takacak salına salına yürücez o yüzden bende benden utanmasını istemediğim için şimdiden kilolarımı atmaya çalışıyrumsenağlama
arkadaşlar bende sizinle kilo alma hayatımı paylaşmak istiyorum hamile yada yeni anne olmuşlarda dikkatle okusunlar..benim çektiğimi çekmesinler istiyorum....
58 kiloyla evlendim 60 kiloyla hamile kladım 69 kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra 66 oldum 1 hafta sonra 64 ve öyle kaldım..kızım altı aylık olmuştu ve sadece benim sütümü emiyordu hastanede ölçüm yaptırdım ve sütüm aşırı vitamin protein ve yağ oranı çıktı çocuğa yeterde artar dediler..neyse bir gün arkadaşım doğum yaptı evine ziyarette gittik.. mutfak masasının üstünde tavuklu blgur pilavı vardı canım çekti ama isteyemedim eve geldim kızım emmedi..mümkün değil ağzına almadı memeyi...ben böyle şeylere hayatta inanmazdım ama sütüm çekmiş.. hatta biberonuda istemediği için 1 gün aç kaldı kızım...sonra benim göğüslerimden sütler topuğuma kadar akıyodu düşünün,,doktora gittik ileri derece ülser hastası olduğum için yarayı kanattacağı için süt kesici ne iğne nede hap verdi 1 hafta emmesin içe ceker kendini dedi...o günden sonra 1 ay içinde tekrar tartıya çıkdığımda 93 kiloyu gördüm...inanamadık diyetisyenlere her yere gittim ve sütün beni beslediğini ve bu kiloyu çok zor vereceğimi söylediler 4 sene sürer dediler şimdi 5 senemdeyim 84 kiloyum..o kadar zorki ,kilomdan dolayı mutsuzum ne giydiğin ne süsün ne püsün herşey boş..millet aşağı görüyor sizi istediğiniz hiçbir kıyafet oluyo..soluk soluğa yaşıyosunuz..fazla yediğinizde sofrada bile ailenizden olumsuz yanıt alıyosunuz...
kilolu olmak veremli olmaktan faksız benim gözümde..çünkü içimiz yada moral olarak ya biz bömylede güzeliz desek bence boş kendimizi kandırıyoruz..zaten olmasa bu topik olmazdı..ama şunuda eklemeden gecemicem fesatlıkdan kendini yemiş bitirmiş ciroz balığı olmaktanda herkezin severek bakdığı balina olmayı yeğliyorum
şimdi kalbim hadi böyle bi ortam var sende yap başar diyo...beynim yaw kaç kez yaptın olmadı işte neye yarar diyo bilmiyorum çok mutsuz ve kırılganım...lütfen bana yardım edin
ninanur hoş geldin aramıza ..bende cok kırılganım.ama burası bana ilac gibi geldi.sanada aynı etkiyi verir umarım.hele adın listeye gecince dahada hırs bürüyo içini..dediğdi dersin
kızlar herkese slmmmm misafirlikteydim orda bişey yemedim 1 kepçe çorba içtim ama kuzenlerle dışarı çıktı ve ben kumpir yedim dövün beni yaaaaaaaaaaaaaa
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldinizzzz:):)
topik bugün hareketliymiş baya,:):):)
seçilcim bende bugun dayaklıgım bende dısarda kumpir yedım ne yapsak bılmıyorum
tursaricim inşALLAH o günleri hepimiz görürüz,ama ben sana katılmıyorum şöyleki:kendi adıma konuşayım eger veremesem hatta alsam dahi büyük konuşmayımda evladımın benden utanması durumunu düşünemiyorum.böyle bi durumda sucu kendimde ararım demekki ona yeterince iyi şeyler ögretememişim eğitememişim derim.benim annem teyzem tüm yakınlarım en az 110 kilo üstü ve ben hiç bir yaş dönemimde utanmadım.çünkü onlar benim bitanelerim.bizimkilerde bizim gibi düşünecek umarım
canım yok ya benimde etrafım kilolularla dolu ama yinede bir ihtimal var dimi. tabiki özellikle erkek çocukları annelerine çok düşkün olur lef söyletmez ama yinede en azından annecim biraz boğazını tutsanda kilo versen yada kilo yüzünden ona yük olmak. biliyorsunuz kilo her hastalığı kendine çekiyor. tansiyondur şekerdir. düşünsene annecim biraz boğazını tutsaydın belki böyle olmazdı dese siz üzülmezmisiniz. çok üzülürüm ben valla ki bizimle aralarındada jenerasion farkı olacak. bende benden sıkılıcağını düşünmüyorum ama bunuda düşünmek lazım bence çünkü dediğim gibi en azından kilo her hastalığı mıknatıs gibi kendine çeken bir sorun :1no2:
takmaaaaaaaa boşver onu sen benim kaynanada bir dil var maşallah mı desem bilmem aman hepsi aynı yani kardeşim kaydirigubbakcemile3 sen onun dediklerine kulak asma ben öyle yapıyordum hala yapıyorum kahvaltı etmez mesela halaa onlara gittiğimizde eşime zorla yemek yedirmeye çalışır sonrada bana söylenir kahvaltı hazırlamazsan böule olur diye bende hehe diyom napiimmm :roflol:beş sene geçmesine rağmen boşver onu sen keyfine bak nasıl olsa kapmışsın oğlunu:teytey: ben gelinime öyle davranmıcammm saygılı olmak şartıyla tabiii kaydirigubbakcemile3 daha benim oğlum bir buçuk yaşında bile değil kaydirigubbakcemile3
ah canım doğru söylüyorsun da biz beraber yaşıyoruz maalesef her dakka dinleme zorundayım.
kız cimcime valla bende dün akşam okudum o yazıyı ve topikte paylaşşsam derken sen yazmışşsın bende
denesem diyorum
ne kayberiz ya atıverecen agzına bir tutam dere otuu
tadı nasılki pek mem ben ama nesee
cimcimee sanada afiyet olsun anamm ama varya bir bıraktınmı kaçırdınmı ipin ucu gelkiyo
ki ben şu an öyleyim tüh yaaa moralimde bozuk deyil yedigim için midem şiş rtahatsızım off off
soprda yapmadım yedim içtim yatttım bugunn
efferim kız sana...gözüme girdin bak...seni bu günün en iradeli hatunu ilan ediyorum....:lepi:kaydirigubbakcemile3 bu arada nası girdin bu saatte:)))))))))))İyi geceler güzeller şakkıdı
Bugün herkes kaçırmış ama ben kaçırmadım delikafadulden eşimin kafasına saksı neyin düştü sanırsam dışarı çıkalım dedi oğlumda hamburger diye tutturdu ama ben naptım bu tuzaklara kanmadım :jeyyar:
Onlar hamburger yedi bende tavuklu salata yasakkelimesırnaşık şey yemekten sonrada ufak bi parça fıstıklı çikolata yedim o çok iyi geldi akşamda balıkla salata yedim.
Bu saate kadarda heç bişey yemedim delikafadulden nefsimlen mücadele ediyorum canım yemek istersede bu saatte yediğim için çok fazla rahatsız olacağımı ve pişman olacağımı düşünüyorum.
Biriniz yazmıştınız kilo verdiğimde yemek yediğimden daha fazla mutlu oluyorum diye ayyynen öyle a.sa.sa.s