Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bende sizinle kilo alma hayatımı paylaşmak istiyorum hamile yada yeni anne olmuşlarda dikkatle okusunlar..benim çektiğimi çekmesinler istiyorum....
58 kiloyla evlendim 60 kiloyla hamile kladım 69 kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra 66 oldum 1 hafta sonra 64 ve öyle kaldım..kızım altı aylık olmuştu ve sadece benim sütümü emiyordu hastanede ölçüm yaptırdım ve sütüm aşırı vitamin protein ve yağ oranı çıktı çocuğa yeterde artar dediler..neyse bir gün arkadaşım doğum yaptı evine ziyarette gittik.. mutfak masasının üstünde tavuklu blgur pilavı vardı canım çekti ama isteyemedim eve geldim kızım emmedi..mümkün değil ağzına almadı memeyi...ben böyle şeylere hayatta inanmazdım ama sütüm çekmiş.. hatta biberonuda istemediği için 1 gün aç kaldı kızım...sonra benim göğüslerimden sütler topuğuma kadar akıyodu düşünün,,doktora gittik ileri derece ülser hastası olduğum için yarayı kanattacağı için süt kesici ne iğne nede hap verdi 1 hafta emmesin içe ceker kendini dedi...o günden sonra 1 ay içinde tekrar tartıya çıkdığımda 93 kiloyu gördüm...inanamadık diyetisyenlere her yere gittim ve sütün beni beslediğini ve bu kiloyu çok zor vereceğimi söylediler 4 sene sürer dediler şimdi 5 senemdeyim 84 kiloyum..o kadar zorki ,kilomdan dolayı mutsuzum ne giydiğin ne süsün ne püsün herşey boş..millet aşağı görüyor sizi istediğiniz hiçbir kıyafet oluyo..soluk soluğa yaşıyosunuz..fazla yediğinizde sofrada bile ailenizden olumsuz yanıt alıyosunuz...
kilolu olmak veremli olmaktan faksız benim gözümde..çünkü içimiz yada moral olarak ya biz bömylede güzeliz desek bence boş kendimizi kandırıyoruz..zaten olmasa bu topik olmazdı..ama şunuda eklemeden gecemicem fesatlıkdan kendini yemiş bitirmiş ciroz balığı olmaktanda herkezin severek bakdığı balina olmayı yeğliyorum
şimdi kalbim hadi böyle bi ortam var sende yap başar diyo...beynim yaw kaç kez yaptın olmadı işte neye yarar diyo bilmiyorum çok mutsuz ve kırılganım...lütfen bana yardım edin

hepinizi çokkkk iyi anlıyorum..gönülden destekliyorum..sizlerle gurur duyorum umarım hepiniz istediğiniz kilolara sağlıkla birlikde düşersiniz..
allah yardımcınız olsun hem sizin hem benim...
sizleri seviyorum
bence kalbinin sesini dinlemekle çok ii etmişsin...ne zaman istersen yardım etmeye hazırım canım...:asigim:a.s.:1hug:

walla bana ilaç gibi geldi burası inanın ben kıyafet bölümünde topik açmıştım burdan haberim bile yoktu tesadüfen buldum burayı..
ben ailemdende uzakda gurbette gelin gelmiş biriyim onunda çöküntüsü oldu tabi bende..etrafımda dostlara ihtiyac duyuyorum bu güzel yaklaşımınız için sonsuz teşekkürler...sonsuzzz:Saruboceq:

walla bana ilaç gibi geldi burası inanın ben kıyafet bölümünde topik açmıştım burdan haberim bile yoktu tesadüfen buldum burayı..
ben ailemdende uzakda gurbette gelin gelmiş biriyim onunda çöküntüsü oldu tabi bende..etrafımda dostlara ihtiyac duyuyorum bu güzel yaklaşımınız için sonsuz teşekkürler...sonsuzzz:Saruboceq:

hoşgeldin canım aramıza bu arada çok enteresan bir hikaye çok şaşırdım gerçekten :1shok: bende nerdeyse bir ay flan oldu bebeğimi sütten keseli ama halaa süt var sıkınca geliyor hemde yağlı birşekilde .bende diyorum kilo verdiğim için süte karışıyor eriyenler çünkü bir diyertisyen doktor öyle demişti. emzirirken çok yoğum kilo kaybetmeyi ve hatta diyet yapmayı tasdik etmiyordu. sende bu ters tepmiş yaw demekki emzirirken çok kalori yakıyormussun. çünkü bir emzirmede kşi 500 kalori yakıyor yani tmpolu bir şekilde iki saat yüzmeye eş değermiş. emziremeyincede vücud emdi sütleri a.s. neyse canım olsun sonuçta atramızdasın veeee burdan kilo vermeden çıkamazsınnn:eek:klava:sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için en iyi birbirimizi biz anlarız.(bu arada keske bebeğini bir okutsaydın nazar sanada onada değmiş olabilirdi bazen benim oğlumda öyle yapıyordu benim tek çarem oydu valla anında çocuk sanki hiçbişey olmamış gibi düzeliyordu. neyse geçmiş artık ikincisine inşallahkaydirigubbakcemile3)

ya kızlar bu arada bu tartı beni deli ediyor. kafamçokkarıştı :eek:klava: sabah tartıldım sanki kilo veren ben değilmişim gibi aynı gösterdi. valla tartıyı fırlatasım geldi yaw noluyor anlayamadım:uhm: çok üzüldüm bakalım yarında böylemi gösterecek bu arada bugün yediklerim biraz kaşarpeyniri vede bir simit çok yorgun ve halsiz olduğum içinde dünle bugünde öyle olucak galiba spor yapamadı senağlama:1no2:

tursari walla ne okutmak hemde herşeyi denedik ama olmadı... bende böyle kilo alacakmışım iştekaydirigubbakcemile3
şimdi sizlerleyim ve mutluyum bakalım neler olacak hepimiz görücez...sanada sonsuz başarılar..:1hug:

tursani ablam katılıyorum sana ben 80 kiloyla hamile kaldım 87 kiloyla doğum yaptım 2yaşına kadar kızımı emzirdim kızımı memeden kestiğimde70 kiloydum temmuz ayında kestim mart ayında 98 kiloya ulaştım gerçekten bu kalori yakma olayı doğru

asmi58 kesinlikle doğru çünkü emzirirken çok kalori yakıyosun...allah kimseyi benim durumuma düşürmesin inannın bu kiloları vermek daha zor...

tursani ablam katılıyorum sana ben 80 kiloyla hamile kaldım 87 kiloyla doğum yaptım 2yaşına kadar kızımı emzirdim kızımı memeden kestiğimde70 kiloydum temmuz ayında kestim mart ayında 98 kiloya ulaştım gerçekten bu kalori yakma olayı doğru

Evet canım mutlaka dikkat etmek gerekiyormuş baksana sizler örnek oldunuz şutarafagitti belkide bu kadar yavaş kilo vermemein sebebide ondandır. çünkü emzirirken kalori yakıldığını biliyordum ama bıraktıktan sonra kilo alındığını bilmiyordum kaydirigubbakcemile3 demek benim daha çok dikkat etmem gerekiyor:1no2: olsun daha çok dikkat ederim nasıl olsa sizler varsınız kaydirigubbakcemile2:sm_cool:

benneyaptımki anam ben biraz daha dikkat etcek olursam hiçbişey yemicem demektir:1shok:kafamçokkarıştı

İyi pazarlar hepinize kızlar. Dün gayet düzenli yemeklerimi yedim saat 5 te falan biraz börek yediğim içinde akşam yemek yemedim yeşil elma yedim rahat yattım 45 dk da yürüdüm.

Bu sabahta önce 1 saat yürüdüm sonra kahvaltımı yaptım lıght ekmek biraz peynir bide bir avuç dolusu maydanozu saplarıyla ince ince doğradım sonrada içine ufak bi domates doğradım bir tatlı kaşığı zeytinyağı azcık limon çok güzel oldu.
Başka türlü maydanoz yiyemiyorum böyle yemiş oldum

İnanın herkesin çok kilo almışsın dediği bir ortamda moral bozmamak imkansız.
Ama elimden geleni yapıcam. Sizden destek alıyorum ve sonuna kadarda desetkçinizim.:eek:

Zeynep arkadaşım yazdıklarına çok üzüldüm ben her kelimede kendimi görüyorum .İnan bana bir insanın helede bu konudan gelebileceği en kötü yere geldim bende. İnsan içine çıkmadım. Sadece yatağımda süren bir hayatım olsun ya da hiç olmasın istedim.

Depresyon denen illeti iyice tetikledi kiloyla olan problemim. Ama değişen birşey olmadı üstüne 10 kilo daha aldım. Gecenin ortasında ağlayarak yemek yediğimi hatırlıyorum ben. Kusmak için kendimi zorladığımı kusamayıncada kusmayı bile beceremediğimi düşündüğümü...
Ve biliyorum devam ettiğim sürece önüne geçemeyip sürekli ileri gidicektim.

Peki buna ne gerek var :sm_confused: Allah sağlıklı bir beden vermiş bize biz bunun dengesini kendi ellerimizle bozuyoruz. Kiloyu bir kenara bırak ruhsal olarak çöküyoruz darmadağın oluyoruz.
Bunu kimse anlayamıyor. Tut boğazını diyorlar. :1no2:

Aynalara küsüyoruz. En güzel varlık olarak yaratıldığımızı yüzümüzün güzelliğini unutup iğrenç görünüyorum diyoruz.

Kendimizi böyle bir mutsuzluğa mahkum etmeye hakkımız yok.Nefes alıyorsak sağlıklıysak bunu biraz sabırla atlatabiliriz. Yeterki sağlığımız bozulmasın.
Allah aşılamayacak dert veripte derman aratmasın hiçbirimize.

Kısacık ömürmüzde bize sunulan güzellikleri görmeyipte hayatı kendimize cehennem etmeyelim.

Benim asla bebeğim olamıyacak yazmışsın ya bence tekrar oku yazdığını.
Kilolu olupta hamile olan hiçmi kimse yok ?
Benim halamın kızı 3 ay önce doğum yaptı 100 kiloya yakın hamile kalmıştı ve hamilelik boyunca sadece 5-6 kilo aldı. Riski yokmuydu? Tabiki vardı ama şükür bir sorun çıkmadı.

Demekki fazla kilosu olan bir insanın çocuğu olabiliyor. Zamanı geldiğinde seninde olur mutlaka.
Dünyadaki en büyük sorun kilomuz değil. Sen kilondan dolayı bebeğim olmaz diyosun benim ablam 55 kilo olduğu halde bebeği olmuyor. Dr herşeyi yaptık allahtan ümit kesilmez diyor. Onun ümitsizliği bir ömür boyu
Ama bitti demedi hiç hep hayırlısı olsun dedi.

Senin için ve burdaki bebek isteyen bütün arkadaşlar için hayırlısı olsun.Allah hayırlı yavrular nasip etsin hepinize.

Aynaya bak ve ne kadar güzel yaratıldığını ve ne kadar değerli olduğunu gör lütfen.Nasılki bir haftada bu kadar kiloyu almadıysak bir haftada vermemizde mümkün değil.
Biraz sabırla hepimiz vericez.

Zeynep arkadaşım bak kocaman sevgiler gönderiyorum sana Şeniz burda birbirimize uzanan o kadar çok el, yasalanabilecek o kadar arkadaş var ki başaramamak mümkün değil.
Hepimiz dimdik,güçlü ve sabırlı duruyoruz bu sorunu beraber atlatıcaz. Herkes başarı öyküsünü yazıcak ayrı ayrı kaydirigubbakcemile5

Bana her zaman destek olan yanımda olan biri var ona burdan çok teşekkür ediyorum hayatımda olduğu için. Onun sayesinde ayakta durabildim. Yine bocaladığım bir anda bu sefer birde cimcime destek oldu bana onada çok çok teşekkür ediyorum

Şimdi karar senin arkadaşım. Ya sana uzanmış elleri görüp sende elini uzatırsın birlikte yürürsün arkadaşlarınla ya da bu bonusta kimmiş tanımadan etmeden kafasından öyle konuşuyo dersin ve görmezden gelirsin.

Uzun olmuş biraz fark etmemişim ya kusuruma bakmayın.:eek:

canım benim çok güzel yazmışsın cok etkilendim saol bitanem benim,diyete devam bırakmak yokk yola devammkaydirigubbakcemile3hihoyyytdelikafaduldena.s.

saat 12de kaltıjm 3kayısı bir bardak su içitm,kahvaltıda 1yumurta 2dilim kepek ekmek,1domates,6zeytin 1krem peynir yedim,çitollllllllllllllllllllllllllllll börekmi yedin kızz benim depresyonumdan faydalanıp demek börek yedinn kaçmaaaaaaaa durrrrrrrr:eek:klava:birlikte zayıflayacgız kızz yok börek mörekkkkkkk yasakkkkkkkkkkk zararlı öle şeylerrr tamammı canım birdaha yemek yokk yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:eek:klava:buaradaa seni çok özledim citolcum nerelerdesinnkaydirigubbakcemile3hihoyyyta.s.

mayıştım kaldım yaaa nerde olcam uzandım ama uyumak ne mümkün istek bitmiyoki
uyumadıgım iyide oldu bir soda getirttim kendime onu içtim azcık rahatladım

12 de kalkmakta neyin nesi yaaa
oooo siz diyeti uykuya tutturuyonuzz (yok ya o ruçtuu dimi ) kaydirigubbakcemile3
okadar uyku yasak bi keremmmmm

ya kızlar elli sarışındaki kızlar varya ne güzeller ama bi gram akıl yok yaw bu nasııl iş anlamıyorum :1shok: soklardayım yaw kilo yok akılda yok yawbu sanki özellikle seçip oraya komuşlar gibi:1shok: ben halimden ççok memnunun onlarla kıyaslarsam kendimi seviyorum ve gayet iyi hissediyorum :sm_cool:bundan sonra hep seyredicem:jeyyar:

onların çogu çakma sarışın yaa kaydirigubbakcemile3

bende cok güzel ve akıllılarıda var içinde kıskançlık yapmaa yerimseniben

bilmemki yaw ilk defa şimdi seyredyorumda sorulan sorular çok kolay hepsine cevap verdim ama sarışın değilim belki ondandırkaydirigubbakcemile3 bu arada valla bazılarını kıskanılacak kadar güzel fiziği var valla ne yalan söyliyimkaydirigubbakcemile3 kendi aklımla o fiziğe sahip olurum inşllh hepimizin başınaa kızlarrr öyle güzel vücutlarsengözlerimebaksanab

ahh ulen ahh ben öglen çok yedimya
ancak soda ile kendime geldim birde duş aldımm spor felan yapacak halim yok
akşama eşimde künefe yemeye gidelim diyo

yemek yemesemde yarım künefe yesem garii napım ya
battı balık yan gidrmiş

X