arkadaşlar bende sizinle kilo alma hayatımı paylaşmak istiyorum hamile yada yeni anne olmuşlarda dikkatle okusunlar..benim çektiğimi çekmesinler istiyorum....
58 kiloyla evlendim 60 kiloyla hamile kladım 69 kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra 66 oldum 1 hafta sonra 64 ve öyle kaldım..kızım altı aylık olmuştu ve sadece benim sütümü emiyordu hastanede ölçüm yaptırdım ve sütüm aşırı vitamin protein ve yağ oranı çıktı çocuğa yeterde artar dediler..neyse bir gün arkadaşım doğum yaptı evine ziyarette gittik.. mutfak masasının üstünde tavuklu blgur pilavı vardı canım çekti ama isteyemedim eve geldim kızım emmedi..mümkün değil ağzına almadı memeyi...ben böyle şeylere hayatta inanmazdım ama sütüm çekmiş.. hatta biberonuda istemediği için 1 gün aç kaldı kızım...sonra benim göğüslerimden sütler topuğuma kadar akıyodu düşünün,,doktora gittik ileri derece ülser hastası olduğum için yarayı kanattacağı için süt kesici ne iğne nede hap verdi 1 hafta emmesin içe ceker kendini dedi...o günden sonra 1 ay içinde tekrar tartıya çıkdığımda 93 kiloyu gördüm...inanamadık diyetisyenlere her yere gittim ve sütün beni beslediğini ve bu kiloyu çok zor vereceğimi söylediler 4 sene sürer dediler şimdi 5 senemdeyim 84 kiloyum..o kadar zorki ,kilomdan dolayı mutsuzum ne giydiğin ne süsün ne püsün herşey boş..millet aşağı görüyor sizi istediğiniz hiçbir kıyafet oluyo..soluk soluğa yaşıyosunuz..fazla yediğinizde sofrada bile ailenizden olumsuz yanıt alıyosunuz...
kilolu olmak veremli olmaktan faksız benim gözümde..çünkü içimiz yada moral olarak ya biz bömylede güzeliz desek bence boş kendimizi kandırıyoruz..zaten olmasa bu topik olmazdı..ama şunuda eklemeden gecemicem fesatlıkdan kendini yemiş bitirmiş ciroz balığı olmaktanda herkezin severek bakdığı balina olmayı yeğliyorum
şimdi kalbim hadi böyle bi ortam var sende yap başar diyo...beynim yaw kaç kez yaptın olmadı işte neye yarar diyo bilmiyorum çok mutsuz ve kırılganım...lütfen bana yardım edin
hepinizi çokkkk iyi anlıyorum..gönülden destekliyorum..sizlerle gurur duyorum umarım hepiniz istediğiniz kilolara sağlıkla birlikde düşersiniz..
allah yardımcınız olsun hem sizin hem benim...
sizleri seviyorum