Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba ben 110 kg yum. İzin verirseniz aranıza katılmak istiyorum ve kilo çizelgemi nasıl yapacağımı bilmiyorum hepinize mutlu ve sağlıklı günler dilerim
seçil çok teşekkür ederim canım sağol. açıkcası şu an için hedef kilom iki basamaklılara inmek :))) şu an tam kilom 110.6 hedef de 95 olabilir diyorum fazla uçmaya gerek yok çünkü sürekli alıyorum hiç kilo verdiğim görülmesi ((
arkadaşlar merhaba ben 110 kg yum. İzin verirseniz aranıza katılmak istiyorum ve kilo çizelgemi nasıl yapacağımı bilmiyorum hepinize mutlu ve sağlıklı günler dilerim
canım benim ya okurken çok kötü oldum...haklısın..bende bebek istediğim için ayakta durmaya çalışıyorum....durmak zorundayım çünkü....çok sağol...ben sana çok teşekkür ederim...a.s.a.s.:1hug:Şenizİyi pazarlar hepinize kızlar. Dün gayet düzenli yemeklerimi yedim saat 5 te falan biraz börek yediğim içinde akşam yemek yemedim yeşil elma yedim rahat yattım 45 dk da yürüdüm.
Bu sabahta önce 1 saat yürüdüm sonra kahvaltımı yaptım lıght ekmek biraz peynir bide bir avuç dolusu maydanozu saplarıyla ince ince doğradım sonrada içine ufak bi domates doğradım bir tatlı kaşığı zeytinyağı azcık limon çok güzel oldu.
Başka türlü maydanoz yiyemiyorum böyle yemiş oldum
İnanın herkesin çok kilo almışsın dediği bir ortamda moral bozmamak imkansız.
Ama elimden geleni yapıcam. Sizen destek alıyorum ve sonuna kadarda desetkçinizim.
Zeynep arkadaşım yazdıklarına çok üzüldüm ben her kelimede kendimi görüyorum .İnan bana bir insanın helede bu konudan gelebileceği en kötü yere geldim bende. İnsan içine çıkmadım. Sadece yatağımda süren bir hayatım olsun ya da hiç olmasın istedim.
Depresyon denen illeti iyice tetikledi kiloyla olan problemim. Ama değişen birşey olmadı üstüne 10 kilo daha aldım. Gecenin ortasında ağlayarak yemek yediğimi hatırlıyorum ben. Kusmak için kendimi zorladığımı kusamayıncada kusmayı bile beceremediğimi düşündüğümü...
Ve biliyorum devam ettiğim sürece önüne geçemeyip sürekli ileri gidicektim.
Peki buna ne gerek var :sm_confused: Allah sağlıklı bir beden vermiş bize biz bunun dengesini kendi ellerimizle bozuyoruz. Kiloyu bir kenara bırak ruhsal olarak çöküyoruz darmadağın oluyoruz.
Bunu kimse anlayamıyor. Tut boğazını diyorlar. :1no2:
Aynalara küsüyoruz. En güzel varlık olarak yaratıldığımızı yüzümüzün güzelliğini unutup iğrenç görünüyorum diyoruz.
Kendimizi böyle bir mutsuzluğa mahkum etmeye hakkımız yok.Nefes alıyorsak sağlıklıysak bunu biraz sabırla atlatabiliriz. Yeterki sağlığımız bozulmasın.
Allah aşılamayacak dert veripte derman aratmasın hiçbirimize.
Kısacık ömürmüzde bize sunulan güzellikleri görmeyipte hayatı kendimize cehennem etmeyelim.
Benim asla bebeğim olamıyacak yazmışsın ya bence tekrar oku yazdığını.
Kilolu olupta hamile olan hiçmi kimse yok ?
Benim halamın kızı 3 ay önce doğum yaptı 100 kiloya yakın hamile kalmıştı ve hamilelik boyunca sadece 5-6 kilo aldı. Riski yokmuydu? Tabiki vardı ama şükür bir sorun çıkmadı.
Demekki fazla kilosu olan bir insanın çocuğu olabiliyor. Zamanı geldiğinde seninde olur mutlaka.
Dünyadaki en büyük sorun kilomuz değil. Sen kilondan dolayı bebeğim olmaz diyosun benim ablam 55 kilo olduğu halde bebeği olmuyor. Dr herşeyi yaptık allahtan ümit kesilmez diyor. Onun ümitsizliği bir ömür boyu
Ama bitti demedi hiç hep hayırlısı olsun dedi.
Senin için ve burdaki bebek isteyen bütün arkadaşlar için hayırlısı olsun.Allah hayırlı yavrular nasip etsin hepinize.
Aynaya bak ve ne kadar güzel yaratıldığını ve ne kadar değerli olduğunu gör lütfen.Nasılki bir haftada bu kadar kiloyu almadıysak bir haftada vermemizde mümkün değil.
Biraz sabırla hepimiz vericez.
Zeynep arkadaşım bak kocaman sevgiler gönderiyorum sana Şeniz burda birbirimize uzanan o kadar çok el, yasalanabilecek o kadar arkadaş var ki başaramamak mümkün değil.
Hepimiz dimdik,güçlü ve sabırlı duruyoruz bu sorunu beraber atlatıcaz. Herkes başarı öyküsünü yazıcak ayrı ayrı kaydirigubbakcemile5
Bana her zaman destek olan yanımda olan biri var ona burdan çok teşekkür ediyorum hayatımda olduğu için. Onun sayesinde ayakta durabildim. Yine bocaladığım bir anda bu sefer birde cimcime destek oldu bana onada çok çok teşekkür ediyorum
Şimdi karar senin arkadaşım. Ya sana uzanmış elleri görüp sende elini uzatırsın birlikte yürürsün arkadaşlarınla ya da bu bonusta kimmiş tanımadan etmeden kafasından öyle konuşuyo dersin ve görmezden gelirsin.
Uzun olmuş biraz fark etmemişim ya kusuruma bakmayın.
canım cuma günü en geç 2 ye kadar yaz kilonu bauraya ben eklicem seni listeye...gerçi secilcim anlatımış ama msjını gördüğümü bil diye yazayım dedimarkadaşlar merhaba ben 110 kg yum. İzin verirseniz aranıza katılmak istiyorum ve kilo çizelgemi nasıl yapacağımı bilmiyorum hepinize mutlu ve sağlıklı günler dilerim
yavrum beim sen arkamdaysan zaten hiç bi sorun yok demektir...Şenizhela cimcimeme yürü be güzelim kim tutar seni arkandayım sen bıraırsan bende bırakırım:):)
Arkadaşlar merhaba bende dün aranıza katıldım...sabah kocaman bi kase meyve salatası yedim öğlen sadece bir kase yoğurt yedim saat beşte bulgur yiyecem az yağlı kısır gibi sonra yok ayarladım kendimi..
çok öpüyorum sizleri umarım başarırız:)
arkadaşım hoş geldin aramıza..buradan cıkış yok ona göre ..hedefe ulaşmadan burdan cıkamazsınkaydirigubbakcemile5