Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamalrr ben geldim kızlarrrr eyoo eyooo
şu an eşim çekirdek çitliyo çıtır çıtırrr ama ben dönüpte bakmıyorum bilee :dilcikar:
bu ara akşam yemegi olarak 2 milföy ve bir bardak tek şekerli çay
nivea bady cd sinde yaklaşık 25 dakka yaptım tere battım sonra 15 dakka yürüdüm
çok mutluyumm öptüm hadi kızlarr neler yaptınız en sadıgınız benim her şeyimi yazıyorum ama kimse yazmıyoo sonra ben 90-60-90 oluncaa :dance: size bu gunleri hatırlatırımm :1closedeyes:
şaka tabi bi kere benim öle olmam imkansızz şu 3 rakamlardan iniyim o da yetecek şimdlikkk
mersi şekercim.nerelerdesin valla gözüm yollarda kaldı...:1hug:
anladım canım.hiç dikkat etmemiştim pardon.cimcime cim biz kanada da yasiyoruz, o yuzden aramizda 7 saat fark var canimcim.
bi de calisiyorum full time. bazen saatlerimiz denk gelmese de, sizinleyin, yaninizdayim. :1hug:
bakalim haftaya listemiz nasil olacak cimcime, toplamda kac kilo vermis olucaz.
bu arada hemen yediklerimi yazayim sizlere.
kahvalti:
======
-2 dilim kepek ekmegi
-2 kibrit kutusuna yakin peynir
-1 adet e yakin domates
araogun: disardaydim. yemedim.
ogle:
=====
brokolili yagsiz omlet
2 dilim kepek ekmegi
yarim bardak ayran(evde yogurt az kalmis, yoksa 1 bardak icerdim :)) )
ara ogun
=======
1 elma + yarim portakal
3 adet ceviz (ben de meyveyle sutu pek icemeyenlerdenim o yuzden protein olsun diye ceviz)
aksam (daha yemedik ama menu de lahmacun var bu aksam)
======
1 adet lahmacun
1 sise ayran
yesil salata
ara ogun:
=======
3 adet hurma + sutlu kahve (sekersiz)
yorum: iyi gidiyosun herbal cim insallah 80 lere azicik kaldi. :))
zaten cimcime inan benim eşim bana kilo verme böle iyisin diyo bende kızıyorum ona beni bu hale sen getirdin diyee ,,, aslında düşünüyorum benim bu kilolu halimi begenmeseydi, büyük geçimsizlik olucaktı aramızdaa ,,,
zaten en fazla 80 oluyum yeterr yani aslında çok zor görünüyo benim için ama bu tarzda devam edersemm olabilir gibi me geliyo hadi bismillahh kaydirigubbakcemile5
Selam kızlar geç oldu ama şuan sevinçten uçuyorum. Benim koşu bandım yoktu dışardada yürüyemiyordum bebeğimden dolayı.Ama az önce internetten koşu bandı siparişimi verdim.kocamın sevgililer günü jesti :dance: P.tesi veya salı gelir muhtemelen. O bahsettiğiniz nivea body cd sinide indiriyorum parça parça o da tamam oldum mu evin bir odasını mini spor salonu yapacağım valla. Yoksa sporsuz gitmeyecek bu kilolar. 3 gündür 87'ye takıldım kaldım valla.Demekki o önceden çabuk çabuk gidenler suymuş.Hadi be kim tutar bizi.Ya inanın ben burda motive oluyorum.Sizleride tanıyorum ya 80'li guruplara geçmeyide düşünmüyorum. Sizde istediğiniz sürece yani buradayım.Öpüldünüz....
Sağol cimcimem. Ne güzel ya mutluluğumuzuda, sıkıntımızıda birlikte yaşıyor,paylaşıyoruz. Kızlar yediklerinize bakıyorum çok güzel gidiyosunuz sizlerde.Spor + diyet = gitsin kilolar :dance:
şimdi bi ara ögün yaptım kızlar bir dilim kepek ekmegi ve biraz peynir domates sandöviç gibi yedim gezmeyede gidicemya yatıştırsın birazz haydin öptümm kaydirigubbakcemile5