Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok özür dilerim daha ilk günden.geç kalktmda baya.
97 kiloym:çok üzgünüm:

önemli diil güzelim.ne olucak akşama kadar vakit var.bende biraz geç kalktım bugün.hava acayip yatma havası insanın içinden bişi yapmak gelmiyo.öyle zor çıktım ki yataktan anlatamammirmirmirmir

herbal:…………?

cimcime81:……101,2

BUSE26:………87

citol:……………115,3

bebelerim:………106

rubi:…………….97

xhüzünx:………..119

dilenciii:…………97

akşama kadar eklenmek isteyen başka arkadaşlar varsa bildirsinler.yoksa ancak önümüzdeki hafta ekleyebilirima.s.

herbal:…………?

akşama kadar eklenmek isteyen başka arkadaşlar varsa bildirsinler.yoksa ancak önümüzdeki hafta ekleyebilirima.s.

abooov su an agiriniz benim :lepi::roflol:

tebrikler bacım yarışmayı sen kazandın:hooray:şaka bi yana sen bizden biraz daha hızlı vericen ama biliyosun demi.Çok üzgünüm çoooka.s.

hic sanmiyorum cünki ben cok agir veriyorum kilo... burada hep beraber birbirimize destek olarak vericez insallah ... ben buraya katilmamis olsaydim belkide diyeti birakmistim hadin kizlar ha gayretkaydirigubbakcemile2

hic sanmiyorum cünki ben cok agir veriyorum kilo... burada hep beraber birbirimize destek olarak vericez insallah ... ben buraya katilmamis olsaydim belkide diyeti birakmistim hadin kizlar ha gayretkaydirigubbakcemile2

verirsin verirsin merak etme .biraz istek biraz gayret gayet güzel verilir.bizde burdayız:)

bu arada bugünküğ menüm;

sabah çavdar ekmeğine kepekli sandwiç
ara ;
yeşilçay
öğlen ;
1 tane az yağlı biber dolma 2 dilim çavdar ekmeği
akşam da kapuska var:)

Selam kizlar a.s.

ben geldiim. burda henuz sabah. hemen tartildim.
90.700 kiloyum.

kizlar, sukurler olsun bu hafta da 1 kilo verdim Allah'in izniyle.

cimcime cim liste super. eline saglik. a.s. :1hug:

hadi bakalim start aldik bugun. bakalim hafta cuma ya kim ne kadar gram vermis olacak.
300 gr dahi olsa geri gitsel kardir kizlar ama tabii gonul istiyor ki hepimiz 1 kilo verebilelim.

haydin bakiim kim birinci olcek ? :hooray:

selam kızlar bende korku filmi izliyodum vakit nasıl geçmiş anlamadımm oyyy gerim gerim gerildim valla benneyaptımki .. sonra nasıl açıkmışımm anlatamamm bende
bir elma
bir dilim kepek ekmegi
kocaaaa bir ttabak semiz otu yemegii

şu an göpmüş bulunmaktayım ( göpmüş ; çok yemiş çatlamak üzeree)

bu ara göbek eritme videosunu yapayım dedim anam ne ölee imkansız tüm hareketleri yapmak ama
genede başara bildigim kadarını yapabildigim kadarını yaptım .. biş kaç kerete twistırıma bindim

kızlar ben terlemiyorum hiç ortam soguk biraz önemi varmıdırki acaba akşamları koşu bandında yürücem ya o da soguk odada terlemiyorum yani sizcce hareketmi önemli olan yoksa terlemeden boşamı debeleniyorum ne dersinizz :uhm:

Selam kizlar a.s.

ben geldiim. burda henuz sabah. hemen tartildim.
90.700 kiloyum.

kizlar, sukurler olsun bu hafta da 1 kilo verdim Allah'in izniyle.

cimcime cim liste super. eline saglik. a.s. :1hug:

hadi bakalim start aldik bugun. bakalim hafta cuma ya kim ne kadar gram vermis olacak.
300 gr dahi olsa geri gitsel kardir kizlar ama tabii gonul istiyor ki hepimiz 1 kilo verebilelim.

haydin bakiim kim birinci olcek ? :hooray:

mersi şekercim.nerelerdesin valla gözüm yollarda kaldı...:1hug:

herbal:…………90,7

listenin son hali budur arkadaşlar

birde forumda dolaşıren sporla zayıflayanları ziyaret ettim nivea bady cd sini yaparak yemeden içmeden kesmeden bilmem kaç santimer inceler arkadaşları okudum fikriniz varmı

linkini buldum indiriyorum bilem heheh çok zekiyim ve pratikim .. uygulamadada aynı zeka ve pratikligi gösterebilecekmiyim acaba sositososito

selam kızlar bende korku filmi izliyodum vakit nasıl geçmiş anlamadımm oyyy gerim gerim gerildim valla benneyaptımki .. sonra nasıl açıkmışımm anlatamamm bende
bir elma
bir dilim kepek ekmegi
kocaaaa bir ttabak semiz otu yemegii

şu an göpmüş bulunmaktayım ( göpmüş ; çok yemiş çatlamak üzeree)

bu ara göbek eritme videosunu yapayım dedim anam ne ölee imkansız tüm hareketleri yapmak ama
genede başara bildigim kadarını yapabildigim kadarını yaptım .. biş kaç kerete twistırıma bindim

kızlar ben terlemiyorum hiç ortam soguk biraz önemi varmıdırki acaba akşamları koşu bandında yürücem ya o da soguk odada terlemiyorum yani sizcce hareketmi önemli olan yoksa terlemeden boşamı debeleniyorum ne dersinizz :uhm:
ortan soğuk olsad belli bir süre sora vücut ısın artar ve terlersin.20 dk dan sora başlıyorum ben terlemeye.45 dk sora su içinde kalıyorum:)

birde forumda dolaşıren sporla zayıflayanları ziyaret ettim nivea bady cd sini yaparak yemeden içmeden kesmeden bilmem kaç santimer inceler arkadaşları okudum fikriniz varmı

linkini buldum indiriyorum bilem heheh çok zekiyim ve pratikim .. uygulamadada aynı zeka ve pratikligi gösterebilecekmiyim acaba sositososito

bende indirdim nivea body yi tavsiye ederim ortalama 45 dk sürüyo zaten .hareketler çok rahat yapılabilecek şeyler

bide kızlar zayıflama desteği ürünler bölümünde L-carnitine diye bi topik var.bence ziyaret edip araştırın derim.

ya ben uzun süre yürüyemiyorumm sprotuda uzun süre yapamıyorum suruh sıkılıyo bee off napsamki aceba ( en fazla 20 dakka yürüyorum)senağlama

baktım saol cnm ama benlik deyil bence onu içince mecbursun spor yapmaya sanırım ya ben yapamassam nolacak ( aklıma neler geldii amma munzurum heheheh)

X