Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benı aynı yazın kızlar gece uyuyamadım sabah 9da uyanmam lazımdı 2 de kalktım. Kendımden nefret edıyorum

cimcimeeeeee listeyi hazırlıyor:):) hadi kıs çabuk ol herkes merakta mutluyuzu eklemeye unutma bak saçını yolucak yoksa:):):)

tablo3.jpg

nice mutlu huzurlu ve kilosus kaydirigubbakcemile3 yıllara arkadaşımm

çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah hepimiz bu yaza çıtırlar olarak gircez.delikafadulden bundan sonra ona buna kıyafet yakıştırmak yokkkk bütün hepsini ben giycem:roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla arkadaşlar süper olcaz yavvvv:lepi::lepi: bu arada busecim kıızının yeni yaşını kutlarım arkadaşım inşallah ömür boyu uzun yıllar beraberce mutlu mutlu kutlarsınız :eek:cimcimenin doğum gününü bu cimcime senin kızın karışmasınkaydirigubbakcemile3

bende 90 kiloyum aranıza benide alın :)

hoşgeldin arkadaşım iyiki geldinyerimseniben yanlız şunu bil burdan kilo vermeden gidemezsin:eek:klava: hepimiz birbirimizi bağladık buraya ve bayaa destekk oluyor motive eddiyor burası insanı. sositososito iyiki varsınız arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool:canlarımmmmmmmm:lepi::lepi: galiba sizi seviyom yaw:asigim::asigim:

arkadaşlar bugün listeyi toparlayamadım bir türlü çünkü geçen hafta kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar olmuş..onları araştırdım...bir daha böyle bişey olursa listeye yeni kayıt gibi göstericem ve o haftaki yarışmaya dahil edemiycem..çünkü çok zor oluyo...buna dikkat ederseniz çok ii olur...her hafta aynı şeyleri tekrar tekrar söylüyorum...cuma günleri 2 ye kadar bildirim yapmanız gerekiyo..eğer cuma giremeyecekseniz perşembe akşamından mutlaka bildirim yapın.giremeyen birçok arkadaş ya özelden yada arkadaşları vasıtasıyla haber gönderiyolar...bu konuda biraz daha anlayış bekliyorum..

yeni gelen arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum...yeni liste yani sizi ekleyeceğim liste akşam yayınlanacak listedir...hafta ortasında gelenleri cumaya kadar listeye dahil etmiyorum...o sebeple lütfen ben niye listede yokum gibi alınganlık yapmayın...ben elimden geldiğince yetişmeye ve cvpsız bırakmamaya çalışıyorum yeni gelenlerin msj larını fakat tahmin edersiniz ki bütün gün bilgisayar başında diilim...ama gece muhakkak cvp yazıyorum ...

Son düzenleme:
neyse sanırsam ben dahıl olamadım sıze basarılar ..
yazdım canım senide listeye cuma kilonu bildirmeyi unutma..bide topiği başından itibaren bi okursan çok ii olur...

gunaydın arkadaslar...
ben kılomu bıldıreyım de hemen, lısteye dahıl olma sansımı gelecek haftaya bırakmayayım dımı ama?
o kadar duzenlı yememe, cok fazla yurumeme ve her aksam 300-400 mekık cekmeme ve sadece bı aksam kacamak yapmama ragmen sadece ve sadece 1.600 vermısım!:KK43:
bılıyorum cok gıbı gozukuyo, ama o yaptıklarıma bakılırsa 2-3 kıloyu hayal edıyodum ben yaa!:KK43:
neyse, haftaya ısllh...
canım kilonu yazmayı unutmuşsun..onu yazarsan çok sevinirim..
4 gün oldu başlayalı 98.800 düm şimdi tartıldım 97.200 efferin bana dimi delikafadulden

Cimcimem öpüyorum seni sen destek olmasan belkide bu kadar kararlı olamicaktım.
Sizleri gördükçe azimleniyorum ben.
Bu hafta plates yapmaya çalıştığım için biraz hamlık olmuştu yürüyemedim ama yürüyücem.
canım benim bende seni çoooook öpüyorum..daha çook kilo vericez beraber bu daha başlangıç...
selam kizlar...

bu hafta ne oldu. burda daha yeni sabah oldu. bu hafta 900 gr verdim. :)) oh ya, cok sukur. niyahet geri gitmeye basladim. 2 haftadir veremiyordum. insallah bu hafta da devam..

cimcimecim, beni listeye ekler misin canim?

herbal ( 89,8 / 88,9 / 0,9 / 1,00%)

bu arada son mesajlara bakabildim sadece, ama kimse verdigi kilodan bahsetmiyo. bi aksilik yok dimi?

aşkım sen nerelerdesin hiç gelmiyosun unuttun bizi valla

X