Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun kalemtraş kardeş
nice mutlu huzurlu ve kilosus kaydirigubbakcemile3 yıllara arkadaşımm
bende 90 kiloyum aranıza benide alın :)
sağol arkadaşımm.. ama evimden ayrı kalmak zorunda kalıcam ardahan a yolladılar beni Çok üzgünüm çoook
yazdım canım senide listeye cuma kilonu bildirmeyi unutma..bide topiği başından itibaren bi okursan çok ii olur...neyse sanırsam ben dahıl olamadım sıze basarılar ..
canım kilonu yazmayı unutmuşsun..onu yazarsan çok sevinirim..gunaydın arkadaslar...
ben kılomu bıldıreyım de hemen, lısteye dahıl olma sansımı gelecek haftaya bırakmayayım dımı ama?
o kadar duzenlı yememe, cok fazla yurumeme ve her aksam 300-400 mekık cekmeme ve sadece bı aksam kacamak yapmama ragmen sadece ve sadece 1.600 vermısım!
bılıyorum cok gıbı gozukuyo, ama o yaptıklarıma bakılırsa 2-3 kıloyu hayal edıyodum ben yaa!
neyse, haftaya ısllh...
canım benim bende seni çoooook öpüyorum..daha çook kilo vericez beraber bu daha başlangıç...4 gün oldu başlayalı 98.800 düm şimdi tartıldım 97.200 efferin bana dimi delikafadulden
Cimcimem öpüyorum seni sen destek olmasan belkide bu kadar kararlı olamicaktım.
Sizleri gördükçe azimleniyorum ben.
Bu hafta plates yapmaya çalıştığım için biraz hamlık olmuştu yürüyemedim ama yürüyücem.
aşkım sen nerelerdesin hiç gelmiyosun unuttun bizi vallaselam kizlar...
bu hafta ne oldu. burda daha yeni sabah oldu. bu hafta 900 gr verdim. :)) oh ya, cok sukur. niyahet geri gitmeye basladim. 2 haftadir veremiyordum. insallah bu hafta da devam..
cimcimecim, beni listeye ekler misin canim?
herbal ( 89,8 / 88,9 / 0,9 / 1,00%)
bu arada son mesajlara bakabildim sadece, ama kimse verdigi kilodan bahsetmiyo. bi aksilik yok dimi?
ablam sağol ya beceriksiz olunca başlangıç kilom98 şimdi 92 hedefim allah nasip ederse 70 boyum 1.70yardımın için şimdiden sağol
1.nursena :hooray: :lepi:
2.elif80 :lepi: a.s.
3.Bonus :1hug: a.s.
1.nursena :hooray: :lepi:
2.elif80 :lepi: a.s.
3.Bonus :1hug: a.s.