Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay cok güldüm verdigin kilolari geri aldiracak :))))kaydirigubbakcemile3 ama süper vermissin tebrikler haftanin 1.sen olursun bence :)
saolun ya tartım normal baskül dışarı gidersem bide orda tartılıyım elektronikte inanamıyom demin kocişi eve çağırdım gel bak diye hayret etti şerefine sana akşama yaş pasta alıcam dedi düşmana ne gerek var demi ben yanımda besliyom :)))))
hihoyyyt delikafadulden
kızlar bu hafta bende sevinenlerdenim 84 olmuşum.....
yani 1 kilo gitti çok şükür ALLAHIMA......:Saruboceq:
isteyince gercekten oluyomuş....inanın 2.5 yıldır bu kiloyu görmemiştimdelikafadulden
olacak olacak inşALLAH hep beraber olucak...
inanın bazen yazamasamda sizleri okuyup cıkmak bana güç veriyo yaaaa.s.
hepinizi öpüyorum:1hug::dance:
:lepi:sositososito
Şeniz
ay çok güldüm yaaa yeme sakın pastayı maksat aldırmak olsun 1 lokma ye fazlası sakın:):):dance:
o eskidenmiş yemicem görür o artık kocişimi kendime rakip görüyom ondan aşşağı olmam lazım kilo yönünden biz 8 yıl flört 6 yılda evliliğimiz var allahıma çok şükür daha ondan hiç eksik kiloda olmadım:)delikafaduldenammma bu sefer olucam ve ona şişkosun az ye dicemm hehee yaşasın kötülükkkk:lepi:
yeşil çay enim midemi agrıtıyoo adında milem dtüylerim esbabımdan çıkıyoo ıyyy:1closedeyes:
citolum bu neyce oluyo ben bisey anlamadimda:roflol: