Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin herkese.. ben 91.2 ciktim cok vermisim yarisini geri alayim diyoruM :) ama daha büyük wcmi yapamadim hem cok erken kalktim depoyu bosaltamadim belki daha fazla vermisimdir dimi :))) citolcum ablacim bu hafta güzel gececek dimiiiiii :))

günaydin herkese.. ben 91.2 ciktim cok vermisim yarisini geri alayim diyoruM :) ama daha büyük wcmi yapamadim hem cok erken kalktim depoyu bosaltamadim belki daha fazla vermisimdir dimi :))) citolcum ablacim bu hafta güzel gececek dimiiiiii :))

inşallh cnmm beraber bak ben dün akşamyemedim yürüyüşümüde yaptım bende senden aldıgım destekle valla öperim anam seni olcek bu iş :teselli:

ya inanmıyomm tartıya çıkıp çıkıp bakıyom 15 mi oldu yirmimi amanın ben 90 olmuşummmmm alllahım 9 bide 0 yanyana şükürler olsun adetinde etkisi vardır daha bitmedi ama yani 1 kiloda şişliğine çıktı desem ben 2 kilo vermişim toplam 3 kilo :teytey:inanamıyorum 90 ya 90 KIZLAR SıZı SEVıYORUMM SıZıN SAYENıZDE VERDıMMM:hooray::nazar::enbuyukkk:

wawww 3 kilomu veridn kızz tbrklerr bende700 gr seviniyom ama olsun ya aza kanaat etmeyen çogubulamazmışşsüprizzzzz

sadece varya 2tane ekler pasta yedim tatlı olarak bu hafta bide ekmek çok yerdim nerdeyse 1 ekmek yerdim günde 1 sabah 1 akşam kepekli ekm yedim ya innanamıyom ilk başta çok veriliyomuş sonra duruyomuş dediler

bu arada su içmenin faydası var heralde ben günde 1 bardak suyu içemezdim bile şimdi 5 kiloluk suyu 2 günde çok rahat bitiriyorum adam habire su taşıyo eve işten gelirken eskiden eve çikolata çerez cibsle gelirdi :)))

nursenaaaa çok sevindim yaaaa hariksınnn helal olsun sanaaaaaaaa alkışlarr senin için gelsin:):):)
hepinizi tbrk ediyorum arkadaşlar ben fazla çıkarım diyodum ama bende sevindim 300 gram vermişim:):):)
cimcimem yaz güzelim 102,3 :):):)

kızlar 30 dk sora çıkmam lazım çok acil bi telefon aldım
listeyi gönderiyorum...saat 3 gibi yeni kayıtları yapıp gönderirim..siz yeni listeye bakıp kim ne kadar vermiş kendiniz tutarsınız..

tablo3.jpg

nursenaaaa çok sevindim yaaaa hariksınnn helal olsun sanaaaaaaaa alkışlarr senin için gelsin:):):)
hepinizi tbrk ediyorum arkadaşlar ben fazla çıkarım diyodum ama bende sevindim 300 gram vermişim:):):)
cimcimem yaz güzelim 102,3 :):):)

saolun ya tartım normal baskül dışarı gidersem bide orda tartılıyım elektronikte inanamıyom demin kocişi eve çağırdım gel bak diye hayret etti şerefine sana akşama yaş pasta alıcam dedi düşmana ne gerek var demi ben yanımda besliyom :)))))

hihoyyyt delikafadulden

kızlar bu hafta bende sevinenlerdenim 84 olmuşum.....:nazar:
yani 1 kilo gitti çok şükür ALLAHIMA......:Saruboceq:
isteyince gercekten oluyomuş....inanın 2.5 yıldır bu kiloyu görmemiştimdelikafadulden
olacak olacak inşALLAH hep beraber olucak...
inanın bazen yazamasamda sizleri okuyup cıkmak bana güç veriyo yaaaa.s.

hepinizi öpüyorum:1hug::nazar::dance:
:lepi:sositososito:eek:
Şeniz

saolun ya tartım normal baskül dışarı gidersem bide orda tartılıyım elektronikte inanamıyom demin kocişi eve çağırdım gel bak diye hayret etti şerefine sana akşama yaş pasta alıcam dedi düşmana ne gerek var demi ben yanımda besliyom :)))))

ay cok güldüm verdigin kilolari geri aldiracak :))))kaydirigubbakcemile3 ama süper vermissin tebrikler haftanin 1.sen olursun bence :)

X