Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynepciğim hoşgeldim
kızlar günaydın herkeseee bende bu hafta tartıya çıkmaktan korkuyorum
yemekte abartmadam 2 gün şehir dışında olmam eve gelen misafirim can sıkıntım falan derken sporu aksattım hareketsiz kaldım inşallah bu hafta kilo verebilirim:):)

hosbuldum arkadaslar..
bu arada her ne kadar yenı mezun olsam da, evt psıkologum!
dıyet ve ırade konusunda meslegımın pek bı ıse yaramadıgı gercek, yoksa bu kıloda olmazdım herhaal!:)

ben bugunden ıtıbaren hem yedıklerımı yazayım, hem de yaptıklarımı..
ona gore cuma gunu de kılomu bıldırıp, lısteye dahıl olurum..

sabah kalkar kalkmaz 100 mekık cektım, secıl senınkılerden, yanı yarım mekık!
gece yatmadan once de 300 tane cekmıstım..

ben normalde kahvaltı edemeyen bı tıpım, o yuzden sabahları bı elma, portakal, greyfurt ve bı bardak lıght sut falan ıcıyorum..
sımdı kahvaltımı edıp, terapıye gıdıcem..

normalde otobusle gıttıgım 1.5 km yolu 1 haftadır yuruyerek gıtmeye basladım!
donuste de aynı oranda yurumus oluyorum hem..
yurumeye vaktım yok bahanesı bolece ortadan kalkmıs oluyoo..

zeynepciğim süpersin:):) mekik çekemiyorum demiyosun vücudun esnek demekki aynen devam güzelim:):)valla bütün yazıları takip etmişsin tşk ederim

kızlar azıcıkta gülelim mail gelmiş bana koptum sizlerle paylaşmak istedim:):):)

KIZCAĞIZ NE BiLSiN!!!!!

Alisveristen sonra evine dönen kadin,
kocasini yatakta genc ve guzel bir kadinla
yakalayinca dehsete düser.
Ortaligi dagitmaya kalkisacagi sirada kocasi onu durdurur.
'..Söyle aciklayabilirim...' der..
'Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu.
Onu arabama aldim.
Karni da acikmisti, o yüzden onu eve
getirdim ve senin buzdolabinda unuttugun rostoyu
pisirdim.
Kizin ayakkabilari delinmisti. Modasi
gecti diye artik giymedigin ayakkabilarindan bir cift
verdim ona.
Üsümüstü,
o yüzden sana dogum gününde aldigim fakat
rengini begenmedigin icin hic giymedigin
suveteri ona verdim.
Kizin pantolonu parca parca olmustu,
artik senin kalçalarinin sigmadigi bir
pantolonunu da verdim.
Tam çikmak uzereyken bana
'Karinizin artik kullanmadigi baska birsey var mi bu evde?' diye
sordu..
ve iste
buradayiz..'':):):):)

hosbuldum arkadaslar..
bu arada her ne kadar yenı mezun olsam da, evt psıkologum!
dıyet ve ırade konusunda meslegımın pek bı ıse yaramadıgı gercek, yoksa bu kıloda olmazdım herhaal!:)

ben bugunden ıtıbaren hem yedıklerımı yazayım, hem de yaptıklarımı..
ona gore cuma gunu de kılomu bıldırıp, lısteye dahıl olurum..

gece yatmadan once de 300 tane cekmıstım..

ben normalde kahvaltı edemeyen bı tıpım, o yuzden sabahları bı elma, portakal, greyfurt ve bı bardak lıght sut falan ıcıyorum..
sımdı kahvaltımı edıp, terapıye gıdıcem..

yurumeye vaktım yok bahanesı bolece ortadan kalkmıs oluyoo..
aramızda olmandan kendi adıma çok mutlu oldum...kararlı insanların topikte olması karamsarlığa düşen arkadaşlarımız için oldukça motive edici...tekrar hoşgeldin...

günaydın kızlar seçil paylaşımın çok güzel :)))))

sabah kaltım kahvaltımı yaptım biraz peynir domates salatalık 1dlm.ekmek 1yumurta yedim şimdi ev toplamaya koyuluyorum küçük çocuk olunca evvde hiç bi şey yerinde durmuyo banada hareket oluyo toplucam diye arkasını neyse herkeze mutlu günlerhihoyyyt

[

gece yatmadan once de 300 tane cekmıstım.

yurumeye vaktım yok bahanesı bolece ortadan kalkmıs oluyoo..[/QUOTE]

valla tebrikler o kadar mekiği nasıl çekiyosun ben 20 de tıssss bitiyom vallla
yol yürümen ne kadar güzel çocuğu :emir_bebek: burakacak birileri olsa inan evden çıkıp bağıra bağıra koşacam ama malesef yürüyemiyorum ben:a015:

zeynepciğim süpersin:):) mekik çekemiyorum demiyosun vücudun esnek demekki aynen devam güzelim:):)valla bütün yazıları takip etmişsin tşk ederim

secılcım normlde bende mekık cekemıyorum derdım ama, 2 yaz once 6 ay kadar spor salonuna devam etmıstım!
verdıgım 8-10 kılonun yanında, mekık cekmenın o kadar da zor bısey olmadıgını ogrendım bu surecte!:)

bu da benım huyum guzelım yaa, bıseye bulasmadan once ıncıgını cıncıgını ogrenıp, ole dahıl oluyorum..kaydirigubbakcemile2

ama ıyı oldu o sayfaları okumak!
yoksa fransız kalıcaktım muhabbetlere, ya da mesela secıll, sen o kadar kıloyu ne kadar zamanda ve nası verdın dıye dogal bı merakla kacıncı defa anlattıracaktım sana hıkayenı!:roflol::roflol::roflol:

[

valla tebrikler o kadar mekiği nasıl çekiyosun ben 20 de tıssss bitiyom vallla
yol yürümen ne kadar güzel çocuğu :emir_bebek: burakacak birileri olsa inan evden çıkıp bağıra bağıra koşacam ama malesef yürüyemiyorum ben:a015:

ya canım ılk yaptıgım andan ıtıbaren tabı kı 100 tane cekemezdım bende!
hatta emın ol 20 bıle cekememıstım!
ama her mekık ıcın yere yatısımda 5 arttırdım sayısını!
mesela sen bugun 20 mı cekıyosun, yarın ve sonra kı gun 25..
3-5 gun sonra 30 olsun!

bı de ben 100 erlı setler halınde cekıyorum, 3-4 set olarak!

en fazla 20 cekebılıyorum dıyosan, 20 cek, sonra bıraz dınlen, bı 20 daha...

bu arada grupta bırı vardı, galıba askıto, bebek arabası ıterken yuruyordu!
havalar guzellestı, sende onun gıbı yapabılırsın..

merhaba herkese bugün sabah kahvaltıda 1dilim kepekli ekmek 2köfte yedim:)))suda pişti tavada buharlaa:))ackarnına 3kayısı ve birbardak su içtimm.az sonrada 1salatalık yiyecem.

a.s.zeynepcan hoşgeldin gülüm demek psikologsun:))imdadımıza yetişirsin sanırım:))diyet psikolojisini biliyorsun adamı geriyor:)))şaka şaka birbirimize destek olarak dertleşerek aşıyoruz her engeli burda hjoşgeldin aramızaa. bugün sabah kahvaltıda 1dilim kepekli ekmek 2köfte yedim:)))suda pişti tavada buharlaa:))ackarnına 3kayısı ve birbardak su içtimm.az sonrada 1salatalık yiyecem.

hos bulduk adasım, verırız ısllh bu motıvasyonla..
bu arada ben bı ayva ve bı bardak sutle kahvaltımı ettım, sımdı ıse gıdıyorum, aksam gorusmek uzere arkadaslr...

secılcım normlde bende mekık cekemıyorum derdım ama, 2 yaz once 6 ay kadar spor salonuna devam etmıstım!
verdıgım 8-10 kılonun yanında, mekık cekmenın o kadar da zor bısey olmadıgını ogrendım bu surecte!:)

bu da benım huyum guzelım yaa, bıseye bulasmadan once ıncıgını cıncıgını ogrenıp, ole dahıl oluyorum..kaydirigubbakcemile2

ama ıyı oldu o sayfaları okumak!
yoksa fransız kalıcaktım muhabbetlere, ya da mesela secıll, sen o kadar kıloyu ne kadar zamanda ve nası verdın dıye dogal bı merakla kacıncı defa anlattıracaktım sana hıkayenı!:roflol::roflol::roflol:

süpersin yaa:):):):lepi:

slm kizlar ben sabah 2tost dilimi yedim yaninda peynir tomates biber kahve, birde sekerli cay ictim,kahveyi sekersiz icebiliyom ama cayi icemiyorum

ben spor yapamiyordum islerim yogundu ama artik yapcazagim,dün kolbasti oynadim15dakka,15 oriantel yapdim:dance:

kolbastımı süper valla kanımı kaynatıyor kolbastı:))bende olsam dayanamazdım:))harikasın mutluyuz devam sporaa.kaydirigubbakcemile2

tskederim zeynep2630dün tv den duydum kolbasti kalbe damarlara cok iyiymis, ben yeni basladim kondisyon yok ama ara vererek oynuyom cok yorucu bir oyun :dance:

Valla kendimi bugün çok iyi hissediyorum Cimcimem öpüyorum seni desteğin için çok teşekkür ediyorum.Amatör seviyede olsada plates iyi geliyomuş bunuda görmüş oldum

Bu topic bana iyi geldi yazmasamda takip ediyorum.He bide tanımasamda seviyorum hepinizi :1hug:

Sevgi kelebeği bonus moduna girdim :dance:

yeni gelen arkadaşlar hhoşgeldiniz :lepi:aramıza kızlar çok yoğunum gireemiyorum mesajları okuyup gidiyorum ancak nası gidiyo diyet birinci kim olcek bakalımŞeniz :emir_bebek: kaydirigubbakcemile5

X